Текущее время: 23 ноя 2024, 10:57

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 31 ]  На страницу 1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 06 мар 2013, 16:38 
Постоялец

05.03.2013р.Проходила операція спільно із Тернопільською Обласною Організацією Дорожній Контроль-Тернопіль та із ДАІ в Тернопільській Області.Були присутні місцеві телеканали і працівники швидкої допомого м.Тернопіль

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 мар 2013, 17:50 
Постоялец

дуже і ДУЖЕ приємно.... чесно... вже наше ДАІ починає рахуватися з ДК-Тернопіль.... це гарний показник.... вважаю що навіть така дурничка підкреслюєщо ми важливі...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 мар 2013, 18:04 
Постоялец

МИРОТВОРЕЦЬ96 писал(а):
дуже і ДУЖЕ приємно.... чесно... вже наше ДАІ починає рахуватися з ДК-Тернопіль.... це гарний показник.... вважаю що навіть така дурничка підкреслюєщо ми важливі...

приємно!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 мар 2013, 08:43 
Борец

А я вважаю, що велика винна в цьому саме автомобілі із спец сигналами. Чому?...та тому, що коли їде швидка і в нього синє відерочко ледве помітно вночі, я вже не кажу про день, і сирена така ніби КІТ ЗДИШАЄ, як можно побачити і почути???
Буду мати можливість, зніму швидку в русі в Ітілії, там сирену чути ще десь за дві хвилини до того як ти її побачиш, і тому коли я чую сирену я маю час вчасно прийняти вправо і пропустити її.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 мар 2013, 09:10 
Постоялец

розказую.... повертаюся одного разу з роботи.передімною чую сирена і бачу "буханка" 103 вижимає соки.пристроївся ззаду і їду.картина... їде ЧМО на спрінтері і та скора маяки+спец. сигнал+ простий сигнал+ блимає фарами = ЧМО не дає дорогу ну ніяк !!!!! причина- погана дорога в правому ряді (біля авторинку "гармошка")... мої дії- обганяю всіх і починаю ЧМО ПІДЖИМАТИ-ПІДРІЗАТИ ....ЧМО натуриться і починається ЦИРК.... скора в той час нас обганяє і поїхала далі.... закінчення трагічного в "рамсах" не було, ЧМО зрозуміло і не тягалося до кінця... АЛЕ...АЛЕ... приїхавши до нас на "КЕМПІНГ" побачив лишень накрите тіло... мав би зброю при собі то догнав би і почав стріляти !!!! можливо дих декілька хвилин і потрібно було б аби врятувати життя людині... так що позапихайте язики подалі які висловлюються що те міроприємство ДУРНЯ ,і що то все мусорське гімно,і ми ДК отстой.... на ваш гнилий базар я ложив... не подобається - ВАЛІТЬ ніхто вас тут не тримає.... ну скільки можна СРАТИ а потім знову ЛИЗАТИ... треба бути мужиком а не тряпкою....

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 мар 2013, 09:33 
Постоялец

А в чому полягала "спільність" спецоперації? Яка там була роль тернопільського ДК?
У відео на 1:20 добре видно, як водій дав дорогу швидкій, а на 2:30 його вже показують як порушника :shock: В чому суть?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 мар 2013, 10:42 
Постоялец

спецоперація це чистої води ПОКАЗУХА....ДАЙЙЙ немають жоних сюжетів зі своєї діяльності там де вони не в ГЕ... а тут така справа що ніхто не піде проти.... ДК запросили бути як організація яка тісно пов"язана з ПДР+дороги+ ДАЙЙЙ... приємно те,що починають рахуватися з нами і чути нашу думку....
плануємо ми провести таку спецоперацію з телеканалами і РЕАЛЬНУ КАРТИНУ показати :D ... не під замовлення ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 мар 2013, 11:05 
Постоялец

yurko7 писал(а):
А в чому полягала "спільність" спецоперації? Яка там була роль тернопільського ДК?
У відео на 1:20 добре видно, як водій дав дорогу швидкій, а на 2:30 його вже показують як порушника :shock: В чому суть?

Та просто приємно хлопцям, коли їх по плечу плескають працівники ДАІ і корефаняться з ними. А реально суті цього не зрозуміло. Достатньо було і відеозйомки кореспондентів.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 мар 2013, 13:21 
Постоялец

ніхто нікого по плечах не плескав.... як працювали так і працюємо.... на спільний рейд поїхав (за словами ДАЙЙЙ САМИЙ ЗЛІСНИЙ ПРОВОКАТОР) гроза ДАЙЙЙ то з ваших слів він також "мусорський"... немає в голові-місце в правозахисні. :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 мар 2013, 14:47 
Постоялец

А ДК-Тернопіль допоміг водію, якого розводили на протокол?
Бо якось не гарно виходить, порушення нема, а по ТБ назвали порушником.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 мар 2013, 18:02 
Борец

А в чім заключається спільна операція?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 мар 2013, 22:09 
Постоялец

отримав СУТТЄВЕ зауваження від ДК-штаб щодо прийняття участі в ДАЙЙЙ операції ПРИЙМАЮ-ЗАУВАЖУ.... при операції було бажання РЕАЛЬНО висвітлити ситуацію яка є дійсно на дорогах,і де працівники ДАЙЙЙ ЗОБОВ"ЯЗАНІ реагувати і забезпечувати виконання ПДР.... ЗАКОНННННО...
також ми планували "відкрити очі" людям і показати що дана спецоперація просто ПОКАЗУХА і при можливості вказати на недоліки ДАЙЙЙ.... тому що бал гарно проводити без ДК де всі с....лижуть а тут.... ;)
плануємо ЗМІ взяти на свій РЕЙД і показати РЕАЛЬНУ "РОБОТУ" ДАЙЙЙ.... от буде матеріал і буде з чим порівняти....

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 мар 2013, 22:02 
Постоялец

народ, при чому тут "по плечу похлопати"???

а коли в Києві керівників або ін. активістів ДК в Україні показують по телевізору, або запрошують на різні телепрограми чи дискусії з працівниками МВС ЦЕ ЩО ТЕЖ ПОКАЗУХА?????

мета ДК: ЩОБ УСІ ДОТРИМУВАЛИСЬ ПДР, УСІ: ЦЕ І ПРАЦІВНИКИ ДАІ, І ВОДІЇ, І ІНШІ УЧАСНИКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ!

думаю ця операція мала саме такий напрямок

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 мар 2013, 22:06 
Борец

MrUser007
Цитата:
мета ДК: ЩОБ УСІ ДОТРИМУВАЛИСЬ ПДР, УСІ: ЦЕ І ПРАЦІВНИКИ ДАІ, І ВОДІЇ, І ІНШІ УЧАСНИКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ!

думаю ця операція мала саме такий напрямок

Те що я бачив на відео то був разводняк,і погано що ДК прийняв в тому участь...Той мужик на копійкі повинен був на тротуар вискочити?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 мар 2013, 22:27 
Постоялец

при чому тут тротуар, ця людина здорова і своїм вчинком може комусь врятувати життя.

не дай Бог викликати комусь швидку, але я колись мав таку ситуацію: моїй дуже близькій людині викликали швидку, в неї був інсульт, там рахунок ЙДЕ НЕ НА ВИЛИНИ А НА СЕКУНДИ. я їхав за швидкою по місті, і повірте було кілька водіїв які не дуже уступали дорогу.

я згідний, що деколи в силу різних причин не чути спецсигналу, але маємо те що маємо

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 31 ]  На страницу 1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа