Текущее время: 23 ноя 2024, 11:08

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 53 ]  На страницу 1, 2, 3, 4  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Активісти Тернопілля
СообщениеДобавлено: 09 май 2010, 19:46 
Постоялец

формуємо осередок активістів Тернополя та області.Усім кому не байдуже виконання ЗАКОНУ працівниками ДАЙЙЙ ,усім хто вважає що ТАК не має бути ,що ми вартуємо на краще,що ПОРЯДОК на дорозі має бути.!!!!!.... ПИШІТЬ....Пишіть своє бачення і вносіть корективи що до покращення ситуації.
Прошу звернути увагу СВІДОМИХ людей які прагнути змінити на краще....ЯКЩО НЕ МИ ТО ХТО..!!!????....осередок не для розваг і дурниць...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: активісти Тернопілля
СообщениеДобавлено: 09 май 2010, 21:35 
Постоялец

+1
пропоную зробити невеличкі збори...
перезнайомитися,обмінятися номерами телефонів,обсудити перспективи...
думаю не завадить такий хід для початку :idea:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 май 2010, 22:14 
Постоялец

РОБИМО....ГАРНА ІДЕЯ.... :D

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 май 2010, 00:54 
Постоялец

МИРОТВОРЕЦЬ96 писал(а):
РОБИМО....ГАРНА ІДЕЯ.... :D

тоді напевно переклічка!?? ))) спочатку тут... а на тижні виберемо місце і час... тоді і в реалі зустрінемося.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 май 2010, 10:47 
Постоялец

прохання бажаючим активісам ДК свої "продблеми" і запитання виставляти на форумі.....для чог це...???для того , щоби люди бачили що "робота" проводиться і можливо вних такіж питання і рішння знайдуть ТУТ для себе....
я готовий надавати допомогу в телефнному режимі і прошу дублювати на нашій гілці "Тернопільська область"

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 май 2010, 11:38 
Постоялец

:roll: щось малувато бажаючих.. дивно :!:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 май 2010, 19:15 
Постоялец

сьогодні робили "міні" збори де одностайно було прийнято що статут НЕОБХІДНИЙ....чекаємо остаточного рішення що до остаточної ухвали статута і його реєстрація....

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 май 2010, 22:20 
Постоялец

:evil: я щось пропустив???! де? коли? ... :?: :!: :shock: ...міні сбори...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 май 2010, 15:37 
Постоялец

МИРОТВОРЕЦЬ96 писал(а):
формуємо осередок активістів Тернополя та області.Усім кому не байдуже виконання ЗАКОНУ працівниками ДАЙЙЙ ,усім хто вважає що ТАК не має бути ,що ми вартуємо на краще,що ПОРЯДОК на дорозі має бути.!!!!!.... ПИШІТЬ....Пишіть своє бачення і вносіть корективи що до покращення ситуації.
Прошу звернути увагу СВІДОМИХ людей які прагнути змінити на краще....ЯКЩО НЕ МИ ТО ХТО..!!!????....осередок не для розваг і дурниць...

Привіт!
Я водій з невеликим стажем, який спочатку досконало вивчив ПДР, сам здав екзамен на права і вже тоді вирушив на наші "дороги". І незважаючи на те, що я мусів дивитись на дорогу за 5 метрів перед капотом, щоб не влетіти в яму, на секунду піднімаючи очі, вишукувати дорожні знаки в кронах дерев і серед рекламних щитів, виїзджаючи на складні перехрестя з 5-ти і більше доріг без розмітки мало не сивів, бо абсолютно не зрозуміло хто куди має їхати і хто кого має пропускати, коли в ясну погоду не видно яке світло на світлофорі, а в темну пору доби абсолютно не видно пішоходів... мені подобалось їздити, керувати автомобілем!
І я був впевнений, що це і є повний список проблем на наших "дорогах", які вирішуються запам*ятовуванням чітких траєкторій руху в межах "доріг" і вивченням того який знак в якому дереві висить. Цю впевненість розбив "мій перший інспектор" :lol: який справедливо (?) мене покарав за рух в лівій смузі при вільній правій. Аргументи про стан дороги інспектор ігнорував, склав протокол, виніс постанову і допобачення! Оскільки, до того моменту, я був впевнений що знання і виконання ПДР для мене є цілком достатнім і що рух лівіше ям по дорозі без розмітки не є порушенням, то всі нюанси по оформленню протоколу і постанови повністю віддав на розсуд чесного і справедливого інспектора. Думав, приїду додому і спокійно розберусь як в такій ситуації можна оскаржити постанову. Приїхав, розібрався :) Далі кілька днів походив в ДАІ за копією протоколу, яку мені не видали на місці, і зрозумів що по-людськи тут нічого не відбувається :( Оплатив штраф і почав зубрити закони.
Гарненько освоївши нюанси нашого логічного та стрункого вітчизняного законодавства, почав пояснювати інспекторам, що такої причини зупинки як "перевірка документів" нема, що те по чому ми їздимо згідно ДСТУ не є дорогою, тому ПДР тут застосовуватись не можуть, що знаки повинні застосовуватись згідно ДСТУ, що страховий поліс він просто так перевіряти не має права і т.д. При тому дивлячись в порожні-порожні очі інспектора розумів, що я досягну більшого успіху пояснюючи це все хом*ячку в зоомагазині... У відповідь лиш чув, що ПДР то є найголовніше, що зараз викличуть наряд міліції і кудись мене доставлять, що я шукаю собі проблем на голову і т.п. По одному з таких випадків вирішив написати скаргу, але коли побачив те трьохсот кілограмове тіло начальника на ім*я якого була написана скарга - передумав, кому скаржитись???

Для ДАЙ поточна ситуація схожа на пікнік на зеленій галявинці - гарно, зручно... ну залізе якась одна мурашка за комір, у вигляді скарги чи позову, але чесний суд та справедлива прокуратура допоможуть її швидко зігнати. В гіршому випадку покаранням буде скасування премії. Не нагородження це ж суворе покарання, правда? ;)
Тому бачу лише два способи вирішення проблеми: на цій галявинці має стати або дуже не зручно, або небезпечно.
"Небезпечно" реалізується хоч і найефективнішими, проте незаконними способами (наприклад таврування інспекторів (бажано на лиці), що порушують закон), тому для організації, що бореться за дотримання законності не підходить.
"Не зручно" реалізується законними, а тому в нашій країні вкрай неефективними способами. Треба замість отих поодиноких мурашок організуватись в один великий мурашник прямо під дупами інспекторів.

Після такого довгого вступу питання: як Дорожній Контроль хоче змінити на краще поточну ситуацію в ДАЙ? Чи розроблена стратегія? Чи вибрана тактика?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 май 2010, 19:26 
Постоялец

стратегія і тактика доволі проста...бачимо правопорушення-реагуємо+дзвінки+скарги+доводмимо справу до кінця.....допомога автолюбителям(гонщики і нарвані не в рахунок)....створення РЕАЛЬНОГО осередку в Тернополі.....в майбутньому "взятися за шкіру" дорожньої служби.... гасло Тернопілля....
"ЗАКОН один для ВСІХ" ;) :) об"єднати свідомих,розумних автолюбителів які ЗНАЮТЬ ПДР(або мають бажання навчитися) в єдину,дружню групу людей які б відстоювали ЗАКОН...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 май 2010, 19:04 
Новобранец

Щось не густо Тернополян :(

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 май 2010, 19:09 
Постоялец

NEMIROFF писал(а):
Щось не густо Тернополян :(

як це не густо... welkome!!!

viewtopic.php?f=58&t=1860

записую і тебе...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 май 2010, 19:17 
Новобранец

"Ти піши.піши.бумага всьо стєрпіт"(с)
Мушу трохи розібратися з форумом,що і де...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 май 2010, 19:34 
Борец

Тук-тук. Привіт файному місту
Можна і я скраєчку тут посиджу, роздивлюся, начитаюся законів і в бій...а то вже просто немаю сили з тими ДАЙЙЙ...таке враження що тільки буси і зупиняють

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 май 2010, 19:56 
Постоялец

Мановар писал(а):
Тук-тук. Привіт файному місту
Можна і я скраєчку тут посиджу, роздивлюся, начитаюся законів і в бій...а то вже просто немаю сили з тими ДАЙЙЙ...таке враження що тільки буси і зупиняють

чим нас більше тим краще.. (і ти даям скрутніше) ласкаво просимо в сім"ю :D

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 53 ]  На страницу 1, 2, 3, 4  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа