Текущее время: 23 ноя 2024, 02:57

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Продовження закритоі теми.............
СообщениеДобавлено: 28 авг 2013, 11:50 
Постоялец

МИРОТВОРЕЦЬ96,скиньте відео нашого рейду біля філармонії,думаю буде цікаво всім подивитиь,а то користувач Справедливість,робить вигляд що нічого незнає,ато мені вже надоїло жертися з ГАЇшниками,а Вам їх відмазувати і розряджати обстановку.Відео в студію,чому приховуєте,давайте В І Д Е О

Тарас ,друг,що сталося?в чому проблема?які непорозуміння?

Я декілька разів піднімав питання про те що Миротворець 96 не наш человек,він більше іхній і чуть-чуть наш.Але це означае що він не наш,він тіпа козачек.

А ви мене всі толпою ти мол кто і звідки і шо ти знаеш. Вчіться на своіх помилках і робіть висновки

Чекаю вибачень,.....хотя вони мені і непотрібні,я відрізу знав що я правий,а тепер час роставив все по свіх місцях.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 авг 2013, 21:33 
Постоялец

Він неє засланим Козачком,бо сам створив ДК в Тернополі,виграв багато судів у ДАЙ і вміє нормально двіжувати з полосатими,я сам у нього вчився,але на даний момент від нього ніякої ініціативи немає.
А в тебе немає ніякого права його так називати,чесно кажучи тобі до нього ДУЖЕ далеко.Коли на його телефон поступає дзвінок з Києва,тоді він ворушиться,а так всі Зебрюки кажуть що зним нормально живуть, це мене хвилює,бо шкода тієї роботи яка зроблена і шкода ваших машин,бо знаю як важко відмивається Зеленка .Разом ми є сила,а поодиночно пусте місце.Я зним нехочу сваритись,стараюсь щоб якась робота робилась,небуло ніяких домовленостей і тд...
ДЯДЬКУ ТАРАС!!!Фільтруй базар і незабувай ЗАКОН ОДИН ДЛЯ ВСІХ

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа