там де ти сказав зібрати активістів у випадку проблеми реально протягом 2 годин.
ДАЇ як стояло з порушеннями так і стоїть (можливо спілкуються з обраними автомобілістами стало культурніше) а решті як хамили так і хамлять, як вимагали взятки так і це роблять далі, як заробляли гроші так і це роблять далі, як збирали гроші з перевізників так і це продовжується.
то що змінилося?я займався порушеннями з весни 11 року до ДК вирішив приєднатися 25 жовтня 2011 (порадили щоб не робити свою організацію приєднатися до діючої) на збори був запрошений 17 березня 2012
ніби трохи закруто по часу!!! але прочитавши як довго треба писати про збори в темі щоб зібратися зрозумів що це така норма. вважаю що для діючої організації це ненормально!!!! (переконайте що ні)
Дніпропетровська організація організувалась та зробила ЗОВ
http://zovzakona.org/ яка займається всім що стосується доріг в своєму місті яке набагато більше ніж Тернопіль і ДАЇ і дороги (ями і тд) і суди, і знаки що не правильно розміщенні. ТИ кажеш що більшість активістів тут не згідна з Києвом то має бути якась власна стратегія дії в нашому невеликому Тернополі!!! Вона є? якщо так то де? тільки до діючої організації приходять активісти які також бажають щось міняти і якось допомагати і роботу активістів бачать люди та й вчаться що не треба робити з ДАЇ а що треба. якщо погляди змінилися на менш радикальні то можна просто займатися моніторингом роботи міліції не вступаючи в прямий контакт (так звана війна) це тоже дає великий результат ( з власного досвіду по тій самій Козові скажу) це організація яка досвіду має просто цілий "банк"
http://umdpl.info/ Якщо брати ДК то саме головне що все це
Ви робили ніхто ж не каже що цего не було!!!
Ті сюжети які Ви зробили ті проблеми які вирішили і дали ці зміни в відношеннях з ДАЇ!!! а на майбутнє також треба щось робити знаходити проблему, вивчати, вирішувати, а потім давати прес конференцію для журналістів хай описують що є така проблема і ми її вивчили і пропонуємо громаді міста її вирішити і тд люди що ознайомляться вже для себе приймуть якусь позицію - можливо приєднаються і будуть приймати активну участь для прикладу у спілкуванні з ДАЇ чи ППС!
Хорошим для цього прикладу є наприклад Миротворець в нашому селищі - це світлофор на самому конченому місці і вирішення проблем з каналізацією. проблема, її вивчення, інформування про це громади і шляхи вирішення все це було зроблено і якось воно рішається помаленьку - не все вже ідеально але воно робиться.
Моя думка що треба переходити на вишу сходинку тобто йти далі і якщо до цего призведа ця наша переписка на форумі то вже плюс!!
А висловлювати свою точку зору або думку це не є проблемою (я думаю) і не треба сприймати в штики, люба думка і точка зору формується від прийнятої інформації.