Текущее время: 23 ноя 2024, 06:50

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Эта тема закрыта, Вы не можете редактировать и оставлять сообщения в ней.  [ Сообщений: 30 ]  На страницу Пред.  1, 2
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Юристи ДОРОЖНЬОГО КОНТРОЛЮ
СообщениеДобавлено: 07 июн 2012, 22:38 
Постоялец

поясни б. ласка що маєш на увазі "одний звязци з миротворцем" і "ми це и так знаем"

НУ НУ, Я ЧЕКАЮ :)

якщо в тебе є якісь претензії до мене можеш висловлюватись, я відповідаю за всі свої сказані слова!
ті хто вже давніше в дк знають мене і мою точку зору, є ще таке поняття як "колективне рішення"
ніхто ніколи нікому не боронив висловити свою думку.
а тобі щось Тарас там сказав, а ти тут зразу обідився і "ооо всі погані, ніфіга не роблять а я тут один рвуся вперед а мене не пускають".
давай висловлюйся чіткіше: 1.мета, 2.шлях вирішення, 3.результат, 4.перспективи.
ти спочатку розберись хто яку думку і як висловлює а тоді кажи хто там і з ким і як звязані - акуратніше з такими речами
чекаю аргументів

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 07 июн 2012, 23:01 
Постоялец

MrUser007 я згідний з тим що то про шо говориться на зборах е конфеденсійною інформаціею тільки в тому випадку якщо обговорюеться робота ДК.Ше раз повторюю-якщо обговорюеться робота ДК,а не то як би нам краще домовитися з новим начальником ДАІ.Постом вище вже написав що не просто радиться а ВПЕРТО НАВЯЗУЕ СВОЮ ТОЧКУ ЗОРУ,і так як більшість відмовилася і ви зійшли на тормозах.
А прикалуватися з Роста Шапошнікова в кінці зборів-его аж противно було слухати.Неподумайти що я за культ лічності,не.Ця людина розпочала цей весь проєкт,завдяки іі ми всі і знайомі і багато роботи зроблено завдяки цій людині-треба поважати,як мінімум.
Приведу приклад-звідки всі знають що кілограм це дійсно кілограм?А тому що десь е ЄТАЛОН ВАГИ КІЛОГРАМ,і від него відштовхуються.Якщо забрати від него 50 грам це вже буде жульнічество.
Ми називаемся ДК,але якщо прирівняти до Киіва,Херсона і нших активних міст то навіть близько не валялися нето щоб називатися ДК.І не через то що ми неможем робити,е люди які хочуть і роблять,а через то шо нехочуть,через вашу політику МОЯ ХАТА З КРАЮ

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 07 июн 2012, 23:05 
Постоялец

MrUser007 писал(а):
а тобі щось Тарас там сказав, а ти тут зразу обідився

Я необідився,нема на що, то все я би так че інакше сказав,просто Тарас підштовхнув,молодец.

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 07 июн 2012, 23:13 
Постоялец

ти від мене конкретно чув щось таке що я говорив що треба з кимось домовитись?? :shock:
а з Роста ніхто не сміявся, я сам його особисто поважаю.
мені не всі його методи подобаються, але він дійсно багато зробив і ми завдяки йому тут! за це йому респект!
ніхто не каже що моя хата з краю!
зрозумій, ТИ ПРИЙШОВ НА ЗБОРИ 2 ЧИ 3 РАЗИ ПОЧИНАЄШ ГОВОРИТИ РІЗНІ РЕЧІ. А ЯКЩО Б ПОСПІЛКУВАВСЯ З ХЛОПЦЯМИ БІЛЬШЕ ЗНАВ БИ ЩО БАГАТО З НАС РОБЛЯТЬ БАГАТО РОБОТИ І В ЗРОЗУМІЛИХ ЦІЛЯХ НЕ АФІШУЮТЬ ЇЇ ТУТ!

так що як говорять "сім раз відмір і раз відріж"

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 07 июн 2012, 23:13 
Постоялец

MrUser007 писал(а):
є ще таке поняття як "колективне рішення"

Якщо коллектив скаже що я неправий,невопрос,я вже казав що з теперешнім укладом я незгідний розвертаюся і йду.
Але працювати в данному напрямку буду.

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 07 июн 2012, 23:18 
Постоялец

MrUser007 писал(а):
ТИ ПРИЙШОВ НА ЗБОРИ 2 ЧИ 3 РАЗИ ПОЧИНАЄШ ГОВОРИТИ РІЗНІ РЕЧІ.

повір,цього часу і побачиного і почутого мені було достатьо щоб зробити висновки.

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 08 июн 2012, 18:48 
Постоялец

якщо є якась ступінь недовіри до когось то думаю її треба озвучити прямо в очі. а в закулісні ігри грати це зле.

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 10 июн 2012, 12:00 
Постоялец

dadia_taras писал(а):
в чому офигеньство?
як раз ця информация и для загального обговорення,а то шо ти в одний звязци з миротворцем ми це и так знаем,бо про теперешню политику тер дк ти бильше всих росказував

dadia_taras а тобі не здається що ти забагато тут лишньої і не підтвердженої інформації виставляєш, тим самим звинувачуєш інших активістів в бездіяльності і співпраці з керівниками ДАІ. Миротворець є одним із перших активістів в Тернополі і завдяки йому ми почали збиратись разом наші ряди поповнюються з кожним разом, є і інші активісти які вже біля 2 років вирішують питання і допомагають водіям в різних сутичках з ДАІ, а ти прийшов на збори пару раз і починаєш звинувачувати інших в бездіяльності, хочеш перед кимось вигородитись, показати який ти "перець", бо маєш пару відео з парковщиками, а ти поспілкуйся з інспекторами ДАІ, коброю і тоді подивимось який ти будеш герой активіст, а на рахунок закидів до Тараса mobikkom і до Миротворця і взагалі інших старожилів активістів ти придержи свій язик тобі до них ще далеко, май повагу до людей і не звинувачуй їх коли не знаєш істини.

P.S. не обіжайся dadia_taras, але в даній ситуації ти не правий 100%

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 10 июн 2012, 12:11 
Постоялец

а що є ще якась істина таємна?
я тут не поняв!
якщо є якісь таємниці від нових учасників то треба про це сказати або про недовіру за те що .......... і назвати причину не накаляйте вже страсті в вівторок можна про це сказати особисто.

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 10 июн 2012, 12:27 
Постоялец

я мав на увазі те що dadia_taras не повнюстю зрозумів принцип організації Тернопільського ДК, ми збираємось на зборах обговорюємо різні ситуації, висказуємо свою думку і тоді чиї думки пропозиції наберуть більшість голосів дотримуємось її, а на рахунок закидів що ми тут нічого не робимо в порівнянні з Києвом, Херсоном, то я скажу що більшість активістів Тернополя не зовсім підтримують таку політику як активісти Києва, і в нас немає такої можливості як в Києва, Але якщо розібратись то за цих 2 з копійками роки що діє організація, точніше проект в Тернополі то ми багато добились від наших інспекторів, вони стали більш порядніші, менше перевищують свої повноваження. більше стали дотримуватись ПДР і законів, не спорю що до культури і т.д. київських нашим ще далеко але результат завдяки нашим зусиллям вже якийсь є, так що ми щось робимо, а не обговорюємо чи потрібно нам прапор і роздаємо якісь наклейки.

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 10 июн 2012, 14:18 
Постоялец

там де ти сказав зібрати активістів у випадку проблеми реально протягом 2 годин.
ДАЇ як стояло з порушеннями так і стоїть (можливо спілкуються з обраними автомобілістами стало культурніше) а решті як хамили так і хамлять, як вимагали взятки так і це роблять далі, як заробляли гроші так і це роблять далі, як збирали гроші з перевізників так і це продовжується. то що змінилося?
я займався порушеннями з весни 11 року до ДК вирішив приєднатися 25 жовтня 2011 (порадили щоб не робити свою організацію приєднатися до діючої) на збори був запрошений 17 березня 2012 ніби трохи закруто по часу!!! але прочитавши як довго треба писати про збори в темі щоб зібратися зрозумів що це така норма. вважаю що для діючої організації це ненормально!!!! (переконайте що ні)
Дніпропетровська організація організувалась та зробила ЗОВ http://zovzakona.org/ яка займається всім що стосується доріг в своєму місті яке набагато більше ніж Тернопіль і ДАЇ і дороги (ями і тд) і суди, і знаки що не правильно розміщенні. ТИ кажеш що більшість активістів тут не згідна з Києвом то має бути якась власна стратегія дії в нашому невеликому Тернополі!!! Вона є? якщо так то де? тільки до діючої організації приходять активісти які також бажають щось міняти і якось допомагати і роботу активістів бачать люди та й вчаться що не треба робити з ДАЇ а що треба. якщо погляди змінилися на менш радикальні то можна просто займатися моніторингом роботи міліції не вступаючи в прямий контакт (так звана війна) це тоже дає великий результат ( з власного досвіду по тій самій Козові скажу) це організація яка досвіду має просто цілий "банк" http://umdpl.info/
Якщо брати ДК то саме головне що все це Ви робили ніхто ж не каже що цего не було!!!
Ті сюжети які Ви зробили ті проблеми які вирішили і дали ці зміни в відношеннях з ДАЇ!!! а на майбутнє також треба щось робити знаходити проблему, вивчати, вирішувати, а потім давати прес конференцію для журналістів хай описують що є така проблема і ми її вивчили і пропонуємо громаді міста її вирішити і тд люди що ознайомляться вже для себе приймуть якусь позицію - можливо приєднаються і будуть приймати активну участь для прикладу у спілкуванні з ДАЇ чи ППС!
Хорошим для цього прикладу є наприклад Миротворець в нашому селищі - це світлофор на самому конченому місці і вирішення проблем з каналізацією. проблема, її вивчення, інформування про це громади і шляхи вирішення все це було зроблено і якось воно рішається помаленьку - не все вже ідеально але воно робиться.
Моя думка що треба переходити на вишу сходинку тобто йти далі і якщо до цего призведа ця наша переписка на форумі то вже плюс!!
А висловлювати свою точку зору або думку це не є проблемою (я думаю) і не треба сприймати в штики, люба думка і точка зору формується від прийнятої інформації.

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 10 июн 2012, 15:19 
Постоялец

pvs писал(а):
а на рахунок закидів що ми тут нічого не робимо в порівнянні з Києвом, Херсоном, то я скажу що більшість активістів Тернополя не зовсім підтримують таку політику як активісти Києва,

Ну і я о том же,ти підтвердив моі слова.Виходячи з того тоді ви повинні називатися по інакшому а не ДК ТЕРНОПІЛЬ.
Таке враження що просто використовуется авторітет ДК.

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 11 июн 2012, 21:28 
Постоялец

зберемось на зборах і обговоримо все!!!

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 11 июн 2012, 22:10 
Борец

Хлопці,я чужа людина і не знаю всіх тонкощів вашого життя,але я знаю що договори з ментами приведуть до краху.Якщо страшно то не займайтеся роботою ДК,але якщо займаєтесь то не бійтесь,вас повинні боятися.Всякі договори з ментами виключені щоб не було таких тем

Цитата:
Активист ДК в Симферополе крышует ГАИ

viewtopic.php?f=76&t=19971&hilit=%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D1%81%D1%82+%D0%B4%D0%BA+%D0%BA%D1%80%D1%8B%D1%88%D1%83%D0%B5%D1%82+%D0%B3%D0%B0%D0%B8

Отак і вербують наших.

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 10 мар 2013, 16:00 
Постоялец

вже договорились з даї.

Вернуться наверх

Начать новую тему Эта тема закрыта, Вы не можете редактировать и оставлять сообщения в ней.  [ Сообщений: 30 ]  На страницу Пред.  1, 2

Часовой пояс: UTC + 2 часа