Текущее время: 23 ноя 2024, 06:59

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 34 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 09 янв 2013, 22:34 
Постоялец

http://zik.ua/ua/news/2013/01/09/387496 от так то.... що хочуть те і роблять... ну ну ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 янв 2013, 00:05 
Постоялец

1-й паркувальник
Изображение
2-й паркувальник
Изображение
3-й паркувальник
Изображение
Изображение
Изображение
4-й паркувальник
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 фев 2013, 19:00 
Постоялец

MrJerry2981 писал(а):

УВАГА!!! Це бидло погрожує водіям які відмовляються платити хрєн зна кому і за, що гроші , якоби за порковку, порізати колеса і побити авто!!!
Моя порада, якщо паркуєтесь, майте завжди включений диктофон або камеру. Буде ваша доказова база в міліції, оскільки це гарант безпеки вашого авто.

Трохи автор відео веде себе неправильно. Постанову (а не наказ) КМ треба читати до кінця. Потрібно згідно тієї ж постанови вимагати від цього діяча скласти акт про відмову платити за парковку. Їх це питання взагалі ставить в тупик. А в акті вже вкажете свої мотиви відмови. Крім того, там будуть дані на цього паркувальника (він же ж його має підписати) і ваші дані. нехай тоді оскаржують в суді вашу відмову.
А взагалі вони не представляються, агресивні і, можливо, небезпечні. Тому я телефоную 102. Геморою тоді для них купа (і для мене також - перевірено). Але то кримінальна вже справа проти них абсолютно можлива. Вони ще цього доперти не можуть. Приїде міліція - він швиденько представиться і хай тоді він доказує, що не козел. Міліції треба обов'язково дочекатись після виклику. Я не дочекався, то повідомили, що моє звернення (по телефону) не мало підстав бути внесеним в єдиний реєстр досудових розслідувань (згідно нового КПК). А якби мав більше часу - то кримінал за здирництво був би однозначно.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 фев 2013, 19:12 
Борец

Цитата:
Трохи автор відео веде себе неправильно. Постанову (а не наказ) КМ треба читати до кінця. Потрібно згідно тієї ж постанови вимагати від цього діяча скласти акт про відмову платити за парковку. Їх це питання взагалі ставить в тупик. А в акті вже вкажете свої мотиви відмови. Крім того, там будуть дані на цього паркувальника (він же ж його має підписати) і ваші дані. нехай тоді оскаржують в суді вашу відмову.

А тут я з тобою непогоджусь.Чому, а тому, що він для мене ніхто, простий прохожий бомж який просить милостиню. В них навіть посвічень немає, тому постає питання, кому я повинен платити гроші? бомжу? І скласти він нічого не може, томущо він ніхто.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 34 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3

Часовой пояс: UTC + 2 часа