Текущее время: 16 ноя 2024, 03:40

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 07 июн 2012, 17:26 
Постоялец

Думаю що Alexus-12 і legionary все розжували і добавит я немаю шо .Поки я "сидів в кущах" і моніторив горяче відео активістів,Статья 11, пункт 2 Закона о милиции і Статья 11, пункт 21-1 Закона о милиции добре засвоів,правда небуло як примінити на практиці,незупиняють подлеци.
Так що помилки е,робим виводи:нам треба збиратися частіше і обсуждати різні ньюанси спілкування і якби ми поступили в тій чи іншій ситуаціі.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 июн 2012, 11:27 
Постоялец

Пояснюю ще раз для dadia_taras.
Якщо інспектор назвав причину зупинки (а саме порушення правил дор. руху),це означає що причина зупинки законна.Якщо водій відмовився пред"вити док. це є порушення ст.126 ч1. :( 800 гр штрафу

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 июн 2012, 11:30 
Постоялец

mobikkom, причина остановки не является основанием для проверки документов.
А если имело место нарушение, то сначала инспектор должен предоставить убедительные доказательства этого нарушения.
А чтобы было всё хорошо, то предъявлять надо документы когда уже начато составление протокола и заполнена шапка.

А теперь вопрос. Протокол же небыл составлен в данном случае. Значит небыло нарушения - так с какого предъявлять документы?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 июн 2012, 12:54 
Постоялец

mobikkom писал(а):
Якщо інспектор назвав причину зупинки (а саме порушення правил дор. руху),це означає що причина зупинки законна.Якщо водій відмовився пред"вити док. це є порушення ст.126 ч1. :( 800 гр штрафу

Вони в більшості випадків несуть ахінею непідтверджену фактами і відразу як попугаі толдичат:предьявіть доки.
В нас,в Украіні,верховенство права,да ПДД ПУНКТ 2.4а говорить предьявити документи,но якщо підняти і співставити ЗУ про міліцію і ЗУ про дорожній рух,КоАП-зупинка повинна бути законна,обовьязково мае бути чітко сформульована суть скоенного правопорушееня і предьявлені докази здобуті законним шляхов і тільки тоді провіряти документи.Вот якщо ти після ціеі всіе череди дій відмовишся показати документи то тільки тоді вступае в силу ст.126 ч1.
Ще пару слів про Конституцію,в частності про ст 62 яка гарантуе нивиновність,якщо нема доказовоі бази(Обвинувачення не може ґрунтуватися на доказах, одержаних незаконним шляхом, а також на припущеннях. Усі сумніви щодо доведеності вини особи тлумачаться на її користь.).А головний ньанс ціеі статьі це то що:НЕ ТИ ПОВИНИН ДОКАЗУВАТИ СВОЮ НЕВИНОВНІСТЬ А МЕНТ ПОВИНИН ДОКАЗАТИ ЩО ТИ ВИНИН

Ше по майору Бобецькому.Тарас ти володіеш цінною інформаціею,я незнав про него,поділись з хлопцями,дай номер телефона.Бож треба наказувати за безпідставні звинувачиння.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 июн 2012, 13:17 
Постоялец

dadia_taras Якщо тобі потрібен ном Бобецького,то напиши скаргу у Відділ Внутрішньої Безпеки Тернопільської області на незаконні дії працівників ДАІ.Або звернись на гар"ячу лінію ДАІ,і зареєструй звернення на незаконні дії працівників ДАІ.Ці служби предають дане звернення Бобецькиму,він проводить службове розслідування і притягує винних до відповідальності.До цього всього мусить долучити твоє пояснення,він тобі подзвонить щоб зустрітись з тобою.Ось таким чином в мене тє його особистий ном.тел.Я неможу писати на форумі,чи роздавати ном.тел без його згоди.А він мені згоди недавав

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 июн 2012, 18:44 
Постоялец

Alexus-12 писал(а):
mobikkom, А суть совершённого правонарушения он назвал?
Статья 11, пункт 21-1 Закона о милиции.
Цитата:
Працівник підрозділу міліції
повинен повідомити водія про причину зупинення транспортного
засобу, суть вчиненого правопорушення;

Если не доказал - значит правонарушения небыло, следовательно сценарий, который выше написан. Даже если доказал - лучше документы предъявить после того, как инспектор начал заполнять протокол.
А если как в твоём случае небыл составлен протокол - зачем он тогда требовал документы? Пиши жалобу на него - за беспричинную остановку.

Причин пусть хоть миллион будет, но если нет правопорушення - документы не имеют права требовать :)

я також би писав скаргу.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа