MrUser007 писал(а):
ака інформація на даний час?
На даний час чекаю заключення експертизи та продовження судового засідання. Далі, незалежно від рішення суду, буду оскаржувати дії інспекторів, але вже в суді. Департамент ДАІ в Тернопільській області своїх інспекторів прикриває, помічник прокурора теж прикриває і поводиться взагалі невнятно (я йому про одне а він мені про інше. Типу, якщо я виграю суд про адміністративне порушення, значить дії працівників даі незаконні, а якщо програю, значить даішники праві. Це повна бредятина, оскільки через незаконні дії працівників даі мені тепер важко доказувати свою правоту у суді в справі про адмінпорушення... )
Написав скаргу, про пошкодження посвідчення водія 6 отворами від стиплера. Прийшла відповідь від департаменту ДАІ, що моє посвідчення водія вже було пошкоджене, а до протоколу прикріплялось виключно скрепками а не стиплером. В адмінпрактиці при мені моє посвідчення водія відчепили від картонки прищепленої стиплером і сказали, що вони всім так прищеплюють стиплером, щоб не загубились права... А тут пишуть у відповіді, що було прищеплене скрепкою. Я поїхав до них сфотографувати цю картонку, до якої скобами було прибите посвідчення водія. Відмовились показати, мотивуючи тим що десь немає ключа від архіва... Це тільки Тернопільське ДАІ так прикриває незаконні дії своїх працівників чи це всюди так?