|
Сегодня подал скаргу. Таку: Тут написана суть проишествия и мои действи. читай пост №1 Необхідно зазначити, що __ лютого 2012р. в 10 год 00 хв. я прибув до каб №__ ДАЇ, в якому знаходився МЕНТ2, котрий відмовився назвати своє прізвище, чим порушив ст.5 ЗУ «Про міліцію». На столі у МЕНТ2, лежав попередньо складений адміністративний протокол, за підписом МЕНТ1, про нібито вчинення мною адміністративного правопорушення, передбаченого ст.122-4 КУоАП. МЕНТ2, ознайомив мене зі змістом протоколу серія _ №_, та заповнив графу час складання протоклу 10 год 17 хв, та надав мені змогу дати письмове пояснення в протоколі. У той же час він категорично відмовився прийняти клопотання про місце розгляду справи, та долучити його до протоколу, враховуючи те, що він не веде цю справу. Таким чином при складанні протоколу були порушені мої права, які передбачені ст..ст.. 268, 276 КУоАП. Крім того, при розгляді справи, МЕНТ1, відповідно до ст. 245 КУоАП, не вжив жодних необхідних заходів, щодо проведення «своєчасного, всебічного, повного і об'єктивного з'ясування обставин кожної справи, вирішення її в точній відповідності з законом», а саме, проігнорував той факт, що я ретельно діяв відповідно п. 2.11 ПДР України: «Якщо внаслідок дорожньо-транспортної пригоди немає потерпілих та не завдано матеріальної шкоди третім особам, а транспортні засоби можуть безпечно рухатися, водії (за наявності взаємної згоди в оцінці обставин скоєного) можуть прибути до найближчого поста Державтоінспекції або в орган чи підрозділ міліції для оформлення відповідних матеріалів, попередньо склавши схему пригоди та поставивши підписи під нею». В матеріалах справи, та моєї заяви за №_ від _._.2012р., зафіксовано, що я встановив та записав прізвища та номери телефонів свідків. Сумісно з водієм, який скоїв ДТП, ВИНОВНИК досяг взаємної згоди в оцінці обставин скоєного, сумісно з ним склав Схему ДТП, поставивши підписи під нею. Копію Схеми я додав до вищевказаної заяви, та я особисто прибув до ДАЇ , де власноруч написав заяву про реєстрацію дорожньо-транспортної пригоди. Також, я звернувся до лікарні за наданням медичною допомогою та пройшов медичний огляд (у тому числі на стан сп’яніння). Звернувся до незалежного експерта, який провів ретельне обстеження завданої шкоди автомобілю, яким я керував, про що є Акт оцінки нанесеної шкоди під час ДТП. Мої дії стосовно безумовного виконання вимог п. 2.11. ПДР України та сам факт особистого письмового звернення до органів ДАЇ по реєстрації ДТП свідчать про відсутність бажання та умислу на порушення ПДР України, у тому числі п.п. 1.3, 2.10. При розгляді моєї заяви та адміністративної справи, посадова особа - МЕНТ1 не дослідив, та не довів жодного факту, який би міг засвідчити, що я мав намір ухилитися від реєстрації пригоди в органах ДАЇ, не навів жодних доказів того, що я мав намір приховати сліди пригоди та порушити ПДР України. Тобто, при розгляді справи та при складанні адміністративного протоколу, МЕНТ1, порушив мої права, гарантовані ст.ст. 3, 6, 8, 19, 62 Конституцією України. Таким чином, з урахуванням вищенаведених порушень, допущених при розгляді обставин справи, складанні адміністративного протоколу та моєї заяви, керуючись ст.. 40, 55, 60 Конституції України, на підставі ст.ст. 4, 16-19, 24 Закону України «Про звернення громадян», ст.ст. 1, 2, 4, 5, 25 Закону України «Про міліцію»
ПРОШУ:
1. Відновити мої конституційні права порушені МЕНТ1 під час розгляду обставин справи та моєї заяви. 2. Скасувати протокол про адміністративне правопорушення серії _ №_ від __.__.2012р. на підставі того, що він складений зі значною кількістю порушень діючого законодавства та не відповідає дійсним обставинам справи та законам України. 3. Об'єктивно, всебічно і вчасно провести ретельну службову перевірку стосовно протиправних дій посадової особи - МЕНТ1. 4. Об'єктивно, всебічно і вчасно провести ретельну службову перевірку стосовно бездіяльності у роботі з особовим складом безпосереднього керівника МЕНТ1 5. Про результати службової перевірки та прийняті заходи реагування проінформувати мене у письмовій формі з додатком завіреної копії наказу у термін, згідно діючого законодавства.
Вот так. Ваше мнение?
_________________ Наша жизнь как сказка: Рикки-Тикки-Тави выясняет, что кобры хотят убить живущих в доме людей. Он вступает в поединок сначала с Нагом, а потом с Нагайной и уничтожает их невылупившихся детёнышей, чтобы спасти своих друзей.
|