|
Борец |
|
Зарегистрирован: 20 май 2010, 16:22 Сообщений: 1019 Откуда: Торез Донецкой
|
Я накатал такое. Еще не отправлял. Аналогичное хочу написать в судейскую коллегию. Только в судейскую коллегию не возбудать УД, а дать правовую оденку действиям судьи. Что=то в этом духе. У меня суд 8.05.2013, надеюсь судья примет правовое решение.
Сообщение, не относящиеся к теме
Торезький міський суд Донецької області 86600, м.Торез, вул. Пушкіна 15 Судді Арапіной Н.Є. Заява про долучення до матеріалів справи Прошу долучити до матеріалів справи № №247/1977/13-а 2-а/247/41/13 за моїм позовом до Інспектора дорожньо-патрульної служби ВДАІ Харцизського МВ при ГУМВС України в Донецькій області ст. сержанта Волікова Олександра Володимировича Про визнання постанови про адміністративне правопорушення незаконною наступні документи: 1. Постанови судій Торезського міського суда за аналогічними справами (справа№0549/5103/2012; справа 0549/4919/2012) 8 арк. 2. Роздруковка мого спілкування з судєю Арапіною Н.Є 3 арк. 3. Приклад заяви до прокуратури по ст.375 ККУ Постановлення суддею (суддями) завідомо неправосудного вироку, рішення, ухвали або постанови 1 арк.
Прокурору м..Тореза Лайло И.В. 86600,Донецька обл. м.Торез, вул. Пушкіна,буд.17, ЗАЯВА
Постановою ІДПС м. Харцизька ст. сержантом Воліковим О.В. від 10.04.2013 року на мене накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу на суму 255 грн. за те, що нібито я 09.04.2013 року о 7.10 у м.Харцизськ вул. Чехова керуючи автомобілем «KIA SORENTO» державний номерний знак АН-----НО, рухався у межі міста зі швидкістю 84 км/год, перевищивши встановлену швидкість більш ніж на 20 км/год, чим порушив п.12.4 ПДР, скоївши правопорушення, передбачене ч.1 ст.122 КУпАП України. У зв’язку з тим, що я вважаю що ПДР не порушував, доказів мого порушення мені не пред’явили, не надали можливості отримати правову допомогу, пр. складанні адмінматеріалі було порушено КАС я звернувся за правовою допомогою у Торезський міський суд (КОПІЯ ПОЗОВНОЇ ЗАЯВИ ДОДАЄТЬСЯ) за правовим захистом. Мою справу розглядала суддя------------24.04.2013р.-, яка з першого ж засідання прийняла сторону працівника ДАІ, заявивши (не вислухавши ні одну з сторін) На другому засіданні 29.04.2013р. я також отримав лише безпідставні звинувачення. Крім того суддя------повишала на мене голос, намагалася морально тиснути, сказала «Мне некогда с Вами заниматься! Ви што, не видите сколько людей сидит! Вы думаете от того что Вы будете все здесь говорить что-то изменится?» Потім винесла протиправну постанову суду
Прошу провести перевірку вказаних фактів та порушити кримінальну справу за ознаками Стаття 375. ККУ Постановлення суддею (суддями) завідомо неправосудного вироку, рішення, ухвали або постанови
1. Постановлення суддею (суддями) завідомо неправосудного вироку, рішення, ухвали або постанови карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк від двох до п'яти років. 2. Ті самі дії, що спричинили тяжкі наслідки або вчинені з корисливих мотивів чи в інших особистих інтересах, - караються позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років. Додатки: 1.Копія моєї заяви до Торезського суду 2.Копії рішень Торезського суду за аналогічними справами. 3.Роздруковка аудіо записів з судових засідань 24.04.2013року та 29.04.2013р. 4.копія заяви про відвід судді. 5.Мої пояснення до адміністративної справи.
«___» ___
Моя співбесіда з суддєю Арапіною 24.04.2013року
Я—Добрий день. С—Є повідомлення на сьогодня, цей справи (нечеіко) приїхать, але ж оригінали документів Я—Они наверное затягуют это дело. Потому-что я ездил,, подавал заявление о признании дйствий противоправними, ни ответа, ни привета,. Это все было 9го числа С—Вони дожни сюди їх прислати, за місцем проживання. Ви ж тут живете так? Но суд має право на 5 діб відкласти розгляд справи, оригінали документів… Я—Та хотілось би (у розумінні негайно розглянути справу) С—Ну мало лі то що хочеться. А ті клопотання, звідки вони у Вас? Я—Я попросил рассмотреть дело по месту жительства, единственное там он дату, ввел меня в заблуждение, у меня есть видео нашей беседы, он меня ввел в заблуждение с датой, я спросил 9.09, там в протоколе было написано нечетко, девятое, и четверку написал как девятку. И я корда переписывал …(судья перебивает) С—То якого числа Ви їхали? Я—Девятого ноль четвертого С—Так де воно знаходеться Ваше клопотання? Я—Оригиналы у них, к протоколу я приложил. Я в проколе написал «С нарушеноем не согласен, к протоколу прилагаются два ходатайства». О переносе рассмотрения дела по месту жительства и….(перебивает) С—Тобто обоє клопотання, одразу ксерокопії.. Я—Да два екземпляра, один—под. копирку ..(перебивает) С—(з неповагою) Тобто як тіки Вас затримали Ви скоріше все це робите, робите дураками. Я—Но ни я ж…(перебивает) С—Як, хто порушив правила? Я—Я ж не порушив (перебивает) С—Ой.. Раскажітє будь ласка…..Ви де працюєте? Я—Ніде не працюю. С—І ніколи не працювали? Я—Колись працював С—(не чітко) Де працював? Я—І де тільки не працював. С—Вот би хорошо сказазать Вам, а Ви там не понімали що працювали. Так Ви ж понімаєте, може не так трошечки себе ведуть. На 29тє, витребувати оригінали документів Моя співбесіда з суддєю Арапіною 29.04.2013року
С—(до секретаря) Є орігінали документів? Я—Я звонил в ГАИ сказали що немає, даже если они пришли, то там не успеют разобрать почту. С—(до секретаря) Ну подвони, (до мене) А коли Ви дзвонили Я—Утром, часов в 9. С—(до інспектора Волікова) Я витребувала протоколу і постанови оригінали, так ще час Ваш витрачити І—(к судье хочет приобщить компьютерный диск к делу) Разрешите мне, я с ночи, мне еще заступать, я видбеофиксацию оставлю, мне еще в ночь заступать, что мне надо заявление чтоб зарегистрировать С—Ну хорошо, напишите все это. І—Потому-что я не могу ездить. У меня график очень сжат.. и работа… С—Вас тут ніхто і не чекав І—Ну мы обязательно, если есть подтверждение мы ездим. Если нет, то зачем составлять протокол! С—Та Ви щас можете долучити їх до матеріалов справи. Якщо сього дня буде, оригінали ми щас зачекаємо на ці документи, то сього дня суд винесе постанову. І—А як мене узнать? С—Ви можете позвонить помічнику. Входить секретар розмовляя по телефону Секретар—(нечітко) Андрей Васильевич в прокуратуре С—после обеда принесите. Секретар—После обеда принесете? С—Щас вони понапісують заявлення без их участия и пойдут. Я—Да я хочу учавствовать. Ваша честь. С—(раздраженно,агресивно, срываясь на крик) Шо Вы там хотите?! Я—Я? С—(повышенным тоном) Хотите.. Мне некогда с Вами заниматься! Ви што, не видите сколько людей сидит! Вы думаете от того что Вы будете все здесь говорить что-то изменится? Я—Ваша честь, я прошу Вас не повышать на меня голос. С—(повышенным тоном) Я голос не повішаю, я разговариваю с работниками милиции. Я—Я там приложил диск, там все есть. С—А диск, а диском Вы когда-нибудь подфартуетесь! Потому что Вы не имеете право записывать без предупреждения (нечетко) вместо т ого чтоб предупредили человека, его голос, это его власність. Так что если кто-то когдато Вам подпортит, так еще потом будете еще кметь… Я—Хорошо Ваша честь… С—Слушайте что вам говорят! А то за своїми этими, я Вам уже сказала….Вы на своїй работе наверно ошибаетесь, только не хотите признаться где Вы работаете. Чтоб потом не сказали Вам как Вы работаете. Я могу перенести это дело слушание, будете сидеть тут слушать, если хотите учавствовать. Я—Я буду слушать. С—Я перенесу, будете сидеть с восьми до двенадцати будете слушать Ваше дело, только в следующий раз, потому что я не могу слушать дело при налички этих . Так что …. Я—Ваша честь, я вынужден приложить ходатайство о переносе рассмотрения дела другому судье. С—А такого нельзя! Я—Вы не будете принимать заявление об отводе судьи? С—С каких это делов я должна себе отвод давати? Я—Не хотите, не надо, я сейчас просто приобщу к делу, потому-то вы прредвзято относитесь! Вы в то заседание обвинили меня, не рассмотрев дело, что я нарушитель. Сейчас, ничего не рассмотрев, С—(перебивает меня) Я не рассматривала на том суде не было документов, оригиналов нет. Я не могу без оригиналов рассмотреть дело. Я==Это мои проблеммы? С—Да это ничьи проблеммы! Я—Я уже заявляю, делаю заявление об отводе судьи С—(секретарю) Леночка, переноси рассмотрение дела потому-что я не могу сегодня слушать дело. Потому что у меня следующие уже дела и не принесение документов.Будем слушать Ваши от воды в следующее заседание Я не могу сей час, а те будут сидеть, чего ждать? Когда принесут документы…На восьме число на 10.20.
Последний раз редактировалось Конопля 06 май 2013, 09:11, всего редактировалось 2 раз(а).
|
|