Цитата:
До апеляційного суду Івано-Франківської області
вул. Грюнвальдська,11, м.Івано-Франківськ, 76000
Через Івано-Франківський міський суд
вул. Грюнвальдська,11,
м.Івано-Франківськ, 76000
Суддя Барашков В.В. Справа № 0907/332/2012
Провадження № 2-а/0907/1215/2012
Апелянт- позивач по справі:
Відповідач:
УДАІ УМВС України в Івано-Франківській області
вул.Юності, 23
м.Івано-Франківськ 76000
тел..0342-78-73-66
АПЕЛЯЦІЙНА СКАРГА
на ухвалу суду від 22.05.2012 у справі № 0907/332/2012 за адміністративним позовом про скасування постанови серія АТ № 040329 від 02 листопада 2011 року по справі про адміністративне правопорушення.
22 травня 2012 року суддею Івано-Франківського міського суду Барашковим В.В. було прийнято Ухвалу якою адміністративний позов про скасування постанови залишено без розгляду мотивуючи своє рішення п.4 ч.1 ст.155 КАС України. З прийнятим рішенням я не погоджуюсь з наступних причин:
В лютому місяці 2012 року на адресу для листування я отримав повістку про виклик до суду на 8 год. 30 хв. 18 квітня 2012 року. У вказаний день та час я з’явився у суд про що можна пересвідчитись у журналі відвідувачів Івано-Франківського міського суду за 18 квітня куди було внесено мої дані згідно пред’явленого паспорта. В зазначений день суддя вирішив відкласти засідання. про дату та час нового засідання згідно ч.3ст.150 мав повідомити мене під розписку, натомість через секретаря я дізнався що дату та час засідання мені повідомлять повісткою . Повідомляю, що повісток які згідно ч.3 ст.33 КАС України здійснюється рекомендованою кореспонденцією (листом, телеграмою), кур'єром із зворотною розпискою за адресами, вказаними цими особами, або шляхом надсилання тексту повістки, складеного відповідно до статті 34 цього Кодексу факсимільним повідомленням
(факсом, телефаксом), електронною поштою, телефонограмою,
опублікування у друкованому засобі масової інформації, повідомлення шляхом надсилання тексту повістки здійснюється за тими самими правилами, що і повідомлення шляхом надсилання повістки, крім випадків, установлених цим Кодексом, я не отримував, тому про дату засідання знати не міг. Натомість 11 червня 2012 року, я отримав копію ухвали про залишення справи без розгляду.
Згідно статті 55 Конституції України кожному гарантується право на оскарження в суді рішень, дій чи бездіяльності органів державної влади, органів місцевого самоврядування, посадових і службових осіб. Згідно ч.3 ст..186 КАС України Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. У разі
якщо ухвалу було постановлено в письмовому провадженні або згідно з частиною третьою статті 160 цього Кодексу, або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.(Копію ухвали та конверт зі штемпелем додаю).
На підставі вищевикладеного та керуючись ст. 55 Конституції України, ст. 2,6,8,9, 18, 186 Кодексу адміністративного судочинства України.
ПРОШУ:
1. Прийняти скаргу до розгляду.
2. Скасувати ухвалу Івано-Франківського міського суду про залишення позовної заяви без розгляду.
3. Повернути справу на розгляд до Івано-Франківського міського суду в іншому складі.
4. Про прийняте рішення повідомити мене у встановлений Законом строк - на адресу: 43000, м. Луцьк, вул..ХХХХХХХХХХХХХХХХХ
Додатки:
1. Копія ухвали суду від 22.05.2012 у справі № 0907/332/2012 за адміністративним позовом про скасування постанови серія АТ № 040329 від 02 листопада 2011 року по справі про адміністративне правопорушення
2. Копія конверту про отримання ухвали..
3. Копія квитанції про сплату судового збору.
13.06.2012р. ____________ --------------------------
така от получаяється апеляція.....якшо маєте шо підсказати- буду вдячний