Економічне питання роботи «Дорожнього контролю» м.Хмельницького.Доброго дня,дорогі читачі даного розділу.
У даному питанні хочу розглянути деякі аспекти у cпільній роботі у « ДК».
Також розумію,що будуть і незадоволені пропозиціями,які будуть висунені .
Хочу наголосити,що як кожна ,гідна себе організація,яка приносить користь суспільству , мусить висловлювати та доносити іншим свою думку через засоби масової інформації , рекламні ролики ,брошури ,візитки тощо.
В даний період розвитку організації її члени знаходяться під впливом ідей альтруїзму.
Ми всі дорослі , чи не так? Тому добре розуміємо,а чи на довго активістам стане терпіння? Кожний із нас вносить ту,чи іншу лепту у розвиток «ДК». Хтось більше,хтось менше,а хтось і зовсім осторонь стоїть фінансової сторони (я бідний,мало заробляю… ).
Нехай хтось інший за свої кошти виготовляє візитки,футболки,прапорці із емблемою...,
нехай хтось інший вносить свої кошти ,показує наочний приклад та проводить агітацію водіїв…
Можливості у нас в усіх різні,тому пропоную організувати , щось подібне до бухгалтерії.(
лише у м.Хмельницькому )
Тільки Ви не подумайте,що це мусить бути примусово. Ні,і ще раз ні.
Проявлятись це має у вигляді подяки за допомогу,яку вам надав чи надає дорожній контроль (
лише у м.Хмельницькому ),не тільки стороннім людям-водіям, але і активістам самого «ДК».
Надіюсь Ви вже зрозуміли куди підуть данні кошти? Правильно! На діяльність дорожнього контролю, на візитки,рейди,та багато іншого.
Сподіваюсь на те, що кожний не тільки зрозуміє, а й усвідомить для чого Ми всі так стараємось…
Надіюсь на Ваше розуміння.
І не забудьте,що це
НЕ є ПРИМУСОВО.