Текущее время: 26 ноя 2024, 00:54

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 67 ]  На страницу 1, 2, 3, 4, 5  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 28 май 2011, 14:29 
Борец

Вот так вот "влип". Ехал до киева больше 5 часов, за 110 нигде не переваливал (сумерки тем более и ребёнок в машине). Знака НП не видел точно. При детальном анализе что то похожее есть на 42-45 сек., это место "выловил" на обратном пути. 99 точно небыло, может 85-90 но не 100, тем более, что резина 55 а не 60 - показания спидометра чуть завышены. Если честно - в момент остановки даже не понял, что нарушил. Ну не видел я застройки никакой. Заправки, гэндэлыки - были. Хотя с Калиновкой знаком хорошо :lol: .
Ещё и жена перед этим шуганула - ребёнок дёрнулся, жена ему что то крикнула, а я подумал, что на дороге чего то не увидел. Сердце йокнуло. Потому и уверен, что не 100-110 ехал, а меньше - чуть скинул скорость. И в очках был - так что зрение 100% было. Капитан на удивление интеллигентный попался, что, впрочем, несмотря на ходатайство, отсутствие свидетелей и моё несогласие, не помешло вынести постанову, которая ждала меня уже по прилёту из египта.
Практики всё же у меня маловато. Крайне редко нарушаю. Что посоветуете ? Заплатить штраф или посудиться для коллекции ? Думаю, 99% что суд выиграю.
Кидайте камни, жду совет.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 май 2011, 16:56 
Постоялец

Лучше попробовать посудится, штраф всегда успееш заплатить, а так хоть опыта наберешся и с нами поделишся :D

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 май 2011, 18:49 
Постоялец

В суд !!! И по полной ..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 май 2011, 19:14 
Постоялец

только в суд. секономленые деньги лучше подарить дому малютке, чем геям.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 май 2011, 19:39 
Борец

Slavco2003 писал(а):
Практики всё же у меня маловато.

Cкромняга! :lol: :lol:

ЗЫ Моя апелляция только сейчас (1.06.11) рассматриваться будет! ) А твою тему я как-то упустил из виду! Прими запоздалые поздравления! )))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 май 2011, 20:57 
Постоялец

Славко, що за питання? Подавати чи неподавати до суду? Сам знаєш, ми не порушуємо ПДР, а якщо нас хочуть розводити, то ми відстоюємо свої права. Подавай, тут без питань. І досвід буде, і нам розкажеш.

А чого у тебе немає автореєстратора? Чи то камера? Якщо був би автореєстратор де швидкість показана, то правота на твоїй стороні. А так - для набирання досвіду.

Скажу по собі забрав свою постанову про скасування штрафу "ніби-то за порушення п16.2" (ми з Гульвіцом були в тебе в той день, після суду), відсканую - викладу, правда якість там бажає бути кращою.

Удачі тобі в суді.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 май 2011, 22:26 
Постоялец

andreyka05 писал(а):
только в суд. секономленые деньги лучше подарить дому малютке, чем геям.

100 %

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 май 2011, 17:05 
Постоялец

в суд иди Славка ,не давай деньги дайцам -пусь на твои налоги дороги сделают -тогда и будеш чесно платить.В суд и выигрывай дело -это приказ)) :mrgreen: :mrgreen:
пи.си. - знак 5,45 и 5,46 ставится по фактической зоне застройки прилегающей к дорожному полотну.Так зоны застройки нету (а должна быть) то знак установлен с нарушением.Твоя совесть чистая и иди всуд.(хотя в суде защиту строй на наруш п21ст 11 и приказе №33.Пусть менты знаки ставят по госту а не в поле. В поле люди не работают и не живут.Развод на знак 100% + обвинения не по закону (фен) ты прав 100% и совесть твоя чистая.А то знаки в поле ставят и просят закон выполнять.Если б ты видел черту застройки ты бы и так скорость скинул (так как ездиш ты всегда по правилам )А так как знак в поле стоит ты его и незаметил.Это нарушение госта установки знака 5,46 5,45. Иди в суд и не давай денег житомерским лохотронщикам
+ забыл по ст 276 админ нарушения по ст от 120 по 130 по прозьбе гражданина рассматриваются по месту его проживания - мент не взял ходотайства -это прямое нарушение ст276 и повод для жалобы в прокуратуру(считается грубым нарушением твоих прав) тк нарушение у тебя ст 122 то на твою прозьбу мент ОБЯЗАН РАССМОТРЕТЬ ПО МЕСТУ ПРОЖИВАНИЯ...тоесть он не может не взять ходатайсво...почитай ст 276 КоАП

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 май 2011, 20:40 
Борец

так вот и мне интересно про ходатайство.. это ветку разыграть, к тому же у мента кроме фена ничего - ни свидетелей ни моего согласия... Дело в том, что действительно нарушил, пусть и не сознательно. Действительно ехал больше 80 в НП, пусть и не намеренно. Потому как бы готов "рассчитаться" за проступок. Другое дело, что уверен - 99 точно небыло.
постанову получил почтой простым письмом. штамп "исходящий" на конверте - более 10 дней назад. От чего отталкиваться ? от того, что прилетел 25го а потому физически не мог раньше 26го конверт получить ? Я в поясненнях указывал и в ходатайстве, что меня в стране не будет. По срокам не прокатит суд ? В любом случае в понедельник-вторник подам позов.
Может ещё какие моменты вы увидели такие, какие я не заметил ? Ошибки, проч...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 май 2011, 21:27 
Постоялец

Зачем сразу передаешь документы ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 май 2011, 22:04 
Борец

Потому что жена, ребёнок, Капитан целый остановил, кумовья в Киеве ждут, в Египет хочется... в общем не до выйопываний было то особо. Был бы сам - "помахался" бы. Тем более, что кэп подошёл и, заметь, очень красиво отформулировал причину остановки и суть. Не сказал же "проверка документов" или операция "киевский валенок". ... Я не играю в игры по передаче - предъявлению доков - разве что если сам и не спешу никуда, а такого не бывает, потому как меня не останавливают. Вообще кэп в общении был максимально интеллегентен и явно не хотел прославиться, видя регистратор. В плане общения к нему у меня претенций нет. В плане юридический действий - есть и я их оспорю. )

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 май 2011, 08:33 
Борец

Slavco2003 писал(а):
По срокам не прокатит суд ?

Все прокатит. В начале позова пишешь, проше восстановить сроки обжалования т.к.... Ситуация простейшая, вероятность выиграть - 99.9% То что нарушил несознательно, сознательный кеп бы провел профилактическую беседу, это им кста новый приказ рекомендует! (ты же не днем на оживленной городской улице 120 летел!).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 май 2011, 18:05 
Борец

До Хмельницького міськрайонного суду
м.Хмельницький, вул.Театральна 54

ПОЗИВАЧ:

ВІДПОВІДАЧ: Києво-Святошинський взвод ДПС
при УДАІ ГУМВС України В Київській області
08112 с.Калинівка Києво-Святошинського району
вул.Комарова, 2

Інспектор Києво-Святошинського взводу ДПС
при УДАІ ГУМВС України в Київській області
прапорщик міліції Жукул Василь Васильович

Адміністративний позов
про скасування постанови серія АІ1 №116597 від 13.05.2011р.
в справі про адміністративне правопорушення.

Цей позов підлягає розгляду в судах на підставі ст.288 ч.3 КУпАП України, яка прямо передбачає право особи оскаржити до районного (прирівняного до нього) суду постанову органів державної влади та посадових осіб, до яких належать і органи ДАІ та їх посадові особи.

13 травня 2011 року близько 21 години я рухався по автомобільній дорозі в напрямку від Житомира до Києва з дотриманням правил дорожнього руху разом з жінкою та дитиною 2,5 роки. Під час подорожі я жодного разу не їхав швидче, ніж 100 км на годину, хоча дорога данного напрямку дозволяє рухатись легковим авто зі швидкістю 110 км на годину.
Незадовго до зупинки інспектором я зменшив швидкість до 70-80 кілометрів на годину та шукав АЗС, щоб задовільнити потреби дитини, що може підтвердити моя жінка, ХХХХХХХХХ. Метрів через 200 за якоюсь АЗС, яка не мала магазину, я був зупинений інспектором ДПС, який повідомив, що я знахожусь в населенному пункті «Калинівка» та буцім то їхав зі швидкістю 93 кілометра на годину.
Я заперечив інспектору по перше у тому, що данне місце є взагалі населеним пунктом, адже будь якої застройки не було видно протягом останніх 5 кілометрів дороги, а знак 5.45 «Початок населенного пункту», який передбачає обмеження швидкості 60 км на годину, має встановлюватись згідно ПДР на початку фактичної застройки. Показати будь яку застройку інспектор мені не зміг. Знака, який позначав початок населенного пункту, я теж не бачив, хоча й їхав у окулярах та уважно стежив за правою стороною узбіччя. Можливо тому, що по правій полосі був досить інтенсивний рух вантажівок.
По друге я заперечив, що міг їхати з такою швидкістю, адже був цілком впевнений, що їхав менш, ніж 80 кілометрів на годину. І хоча інспектори стояли в неосвітленному місці без увімкнених світлових сигналів, на вулиці було досить темно а по правій полосі рухались авто – я без будь яких екстрених маневрів спокійно встиг зупинитися до інспектора, що підтверджує те, що рухався я досить повільно, про що я також повідомив інспектору.
Тим не менш, інспектор зауважив, що йому цілком досить показань приладу Беркут з зображеними цифрами для складання протоколу.
Під час складання протоколу інспектором я виклав пояснення на окремому аркуші, описав ситуацію, швидкість, з якою я рухався, зауважив, що дорога була досить загружена і я їхав у потоці машин, відсутність свідків зі сторони інспектора, інше. Також надав інспектору клопотання про перенесення розгляду справи за місцем проживання та про необхідність надання юридичної допомоги, про що також зробив запис у протоколі.
В клопотанні я також просив призначити розгляд справи не раніш 28 травня, оскільки відлітав 14 го числа на літаку, мав повернутись 25 травня вночі в Україну (Київ) та не раніш 26 травня додому. Інспектор зауважив, що він не може перенести слухання справи за місцем проживання та переносить ії на ранок 14 травня. Я повідомив, що не маю фізичної можловості буди присутнім в цей день на трасі Житомир – Київ, на що інспектор відповів, що постанову надішле поштою та попросив мене зробити запис у протоколі з проханням вислати постанову поштою.
27 травня ввечері по приїзду домой я побачив біля дверей під’їзду конверт звичайного листа, в якому була постанова без печатки.

Вважаю, що притягнення мене до адміністративної відповідальності за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 122 КУпАП є незаконним, неправомірним, необґрунтованим, недоведеним з наступних причин:

1. Правопорушення я не скоював, оскільки їхав із дотриманням Правил дорожнього руху України, з дозволеною швидкістю та з необхідними заходами безпеки. При визначені власної швидкості я оріентувався на дорожню обстановку, показання спiдометра, якi рахував вiрними, оскiльки мiй автомобіль пройшов технічний огляд, був допущений до эксплуатацii, а спiдометр та i iншi прибори пройшли вiдповiдну перевірку.

2. У час, близький до вимірювання швидкості, попереду та позаду мене їхало ще декілька авто. Проте ні попередні, ні слідуючі автомобілі інспектор не зупинив та не залучив у якості свідків.

3. При фіксації буцім то порушення використовувався вимірювач швидкості «Беркут», який всупереч ст. 251 КУпАП не має функцій відеозапису чи засобів фото- і кінозйомки. У протоколі були відсутні докази того, що відображена на приладі «Беркут» швидкість належала саме моєму автомобілю, свідків зі сторони інспектора не було. Встановити та довести, що вимірювалася швидкість саме мого автомобіля неможливо, тим більш, що інспектор не довів мені час вимірювання швидкості. З огляду на положення ст. 251 КУпАП, у якій міститься норма імперативного характеру щодо використання тільки тих технічних приладів та засобів, що мають функції відеозапису чи засобів фото- і кінозйомки, вимірювач «Беркут» не може бути використаний як належний доказ по справі. Таким чином інспектор порушив ст. 62 Конституції України – звинуватив мене без достатніх доказiв в правопорушеннi.

4. Під час вимірювання інспектор тримав вимірювальний пристрій у руці, що робить можливим рух та біг назустріч автомобілю, швидкість якого вимірюється, внаслідок чого відносна швидкість, зафіксована приладом, значно збільшується. Це є порушенням наказу МВС №.111, № 33, п.21 ст. 11 Закона України «Про Мiлiцiю».

5. Ні в протоколі, ані в постанові у справі про адміністративне правопорушення не було наведено даних про допуск даного засобу вимірювальної техніки до застосування в Україні, повірку, похибки при вимірюваннях, що робить вимірювання незаконними у відповідності до Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність».

6. Розглянувши справу на місці, не врахувавші мої пояснення по справі, без підготовки та надання мені часу для звернення за правовою допомогою, інших доказів по справі, інспектор порушив мої права, передбачені ст.268 КпАП.

7. Ст. 276 КУпАП передбачено, що справи про адміністративні правопорушення, передбачені статтями 121 - 126 можуть також розглядатися за місцем обліку транспортних засобів або за місцем проживання порушників. Таким чином інспектор грубо порушив мої права на захист, відмовивши у розгляді справи за місцем проживання та у наданні юридичної допомоги.

8. Постанова не містить печатки органу, від імені якого вона винесена. В постанові зазначено, що ії копію надіслано рекомендованим листом за вих.№ 7262 від 14.05.2011р. (містить виправлення). На конверті звичайного листа, отриманого мною випадково, є штамп про відправлення 17 травня 2011 року, фактично я мав змогу фізично ознайомитись з постановою лише ввечері 26го травня, по приїзду з Києва.

9. У постанові зазначений додаток – протокол (серія нерозбірливо) №249568, сам протокол відсутній. Хоча протокол був мною підписаний за місцем події, інспектор відмовився надати мені його копію, свідком чого була моя жінка, ХХХХХХХХХХХХХ
10. Швидкість та перевищення, зазначене в постанові, не відповідає тій, яка була мені пред’явлена – я бачив цифри «93», що також описав у поясненнях на окремому аркуші, постанова містить цифру перевищення «39», тобто швидкість мала б бути 99 км на годину.

Враховуюче вищевикладене вважаю, що постанова серії АІ1 №116597 по справі про адміністративне правопорушення від 13 травня 2011 року винесена з численними порушеннями моїх прав та чинного законодавства, є необґрунтованою, протиправною, незаконною та підлягає скасуванню. Згідно ст.72 КАСУ в адміністративних справах про протиправність рішень, дій чи бездіяльності суб'єкта владних повноважень обов’язок щодо доказування правомірності свого рішення, дії чи бездіяльності покладається на відповідача. Відповідно до ч. 5 ст. 288 КУпАП, особа, яка оскаржила постанову у справі про адміністративне правопорушення, звільняється від сплати державного мита. На підставі викладеного прошу:

1. Поновити строки оскарження постанови у зв’язку з неналежним часом та способом ії винесення та вручення та у зв’язку з порушенням ст.276 КУпАП;
2. Прийняти адміністративний позов до розгляду;
3.Повідомити позивача, (мене), про час та місце судового розгляду;
4. Витребувати з вiдповiдача протокол серія нерозбірливо № 249568, докази, яки були прийнятi за належнi при складаннi протоколу та винесеннi постанови серii АІ1 № 116597 від 13.05.2011р., інші матеріали справи (пояснення на окремому аркуші, клопотання).
5. Визнати протиправними дії Інспектор Києво-Святошинського взводу ДПС при УДАІ ГУМВС України в Київській області прапорщика міліції Жукул Василя Васильовича
6. Скасувати постанову серii АІ1 № 116597 від 13.05.2011р. у справі про адміністративне
порушення, передбачене ч.1 ст. 122 КпАП України.

ДОДАТКИ:
1. Копія постанови про адміністративне правопорушення – 2 копії;
2. Копія позовної заяви – 2 копії;
3. Копія електронного квитка на літак;
4. Копія конверту з постановою.

Чёт много наваял. да, кстати, фамилия инспектора (первая буква) - ну совсем неразборчиво. Можно написать в 2 раза короче, но хочется, чтоб было всё и сразу ))).
Если можно - просмотрите всякие КАСУ и про судовый сбор, а так же про поновлення строку оскарження.
Жду ваши помидоры ! Не стесняемся в выражениях Да, кстати, есть ли смысл светить видео с регистратора ? я в поясненнях и в иске написал 93 кмч, а предъява действительно на 99 .. но без видео это будет лишний способ зацепиться! Если светить видео - то я это уберу. Может с видео всё же ? Но в процессе судового засідання заявить его

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 май 2011, 18:25 
Постоялец

1.перед описанием напиши Суть справи:
2.Рухався на власному автомобілі держ. номер _________, ориентуючись на показання спидометра ,а оскільки техогляд пройден до __ року ці покази вважаю вірними
3.
знак був встановленний в полі,що суперечить госту установки знака 5,45 ,4,46 ,про що я і повідомив інспектору (хоча я рухався 58 км /ч)
4.інспектори стояли без габарітних вогнів на дорозі - чим створювали аварійну ситуацію
5.інспекор відмовив в клопотанні по місту проживання всупереч ст 276КоАП
6.Скачай на форуме выигранные дела за такое же обвинение и привиди их как пример судье под предлогом того что подобные обвинения отклонялись уже в судовых инстанциях в пользу позовача и надай копии выигранных подобных дел по фену)) Удачи Славка))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 май 2011, 19:24 
Борец

Думаю было бы неплохо скан протокола, чтоб точно знать шо там написано. А вобще - многа букав ИМХО. Я писал где-то так:
Сообщение, не относящиеся к теме
До Первомайського міськрайонного суду Миколаївської області.
Позивач: fff

Відповідач: ІДПС старшина міліції Дехтяренко Олег Іванович
Місцезнаходження: Миколаївська обл.
м. Первомайськ вул. Київська 79Б.
ВДАІ УМВС України в Миколаївській області.
Поштовий індекс: 55200.
АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПОЗОВ
16 листопада 2010 р. ІДПС старшиною міліції Дехтяренко О.І., на мене був складений адміністративний протокол за порушення п. 12.4 ПДР України, за що передбачена відповідальність за ст.122 ч.1 КУпАП, і винесена постанова про накладення стягнення у вигляді штрафу в розмірі 255 грн.
Вважаю складений на мене протокол необґрунтованим і незаконним із наступних підстав.
16 листопада 2010 р. я, керуючи автомобілем Мазда н/з 4444, був зупинений на в’їзді у місто Первомайськ, старшиною міліції Дехтяренко О.І. і звинувачений в перевищенні швидкості. В якості доказу мого порушення, мені було пред’явлено прилад, який ніби показував швидкість руху мого автомобілю – 92 км\год. Я зазначив, що в межах населеного пункту я рухався зі швидкістю не більше 80 км\год, а з часу фіксації пред’явленої мені швидкості минуло вже 5 хвилин. Патрульний автомобіль ДПС був розташований приблизно в 100 м від знаку, який позначує межі населеного пункту, а тому зафіксована швидкість могла бути виміряна тоді, коли мій автомобіль знаходився ще далеко за його межами.
Я висловив свою незгоду, але, працівник ДАІ не прийняв до уваги мої пояснення, і склав на мене адміністративний протокол серії ВЕ1 № 4444, і відповідно до ст. 122 ч. 1 КУпАП, піддав мене стягненню у вигляді штрафу в сумі 255 грн., про що виніс постанову ВЕ № 4444 від 16.11.2010 р.
Вважаю дії старшини міліції Дехтяренко О.І. неправомірними, а складені на мене протокол і постанова, не відповідають вимогам закону, є необґрунтовані і незаконні з наступних підстав:
- Порушення в якому мене звинувачують я не скоював, про що зробив запис в протоколі.
- З моменту фіксації швидкості на екрані приладу, до моменту коли мені було показано це значення пройшло 5 хвилин, хоча з моменту моєї зупинки не пройшло і хвилини .
- Під час несення служби працівник міліції знаходився дуже близько від межі населеного пункту, що робило можливим вимірювання швидкості автомобілю в той момент, коли він знаходився ще за межами міста.
- Після того, як я отримав копію протоколу, побачив, що замість 92 км\год в ньому записано 94 км\год.
- Відповідно до ст. 251 КУпАП, доказами є пояснення особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, потерпілих, свідків, висновком експерта, речовими доказами, показаннями технічних приладів та технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки. Таким чином ця норма ст. 251 КУпАП носить імперативних характер щодо можливості використання тільки тих технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки чи відеозапису.
Як видно з протоколу, швидкість вимірювалась приладом Беркут, який не має функцій фото- і кінозйомки чи відеозапису, а тому його показання не можуть бути використаними в якості доказу щодо скоєння мною адміністративного правопорушення, оскільки немає жодної можливості встановити, що зафіксована ним швидкість належала саме автомобілю, яким я керував. Відповідно до п. 2.13 Інструкції “З організації провадження та діловодства у справах про адміністративні порушення правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху”, до протоколу, складеного з використанням показань технічних приладів, долучаються фото-, відео- та інші матеріали, на яких зафіксовані показання цих приладів, та довідкові матеріали про власника транспортного засобу або особу, яка має право керування цим транспортним засобом. Зі змісту протоколу про адміністративне правопорушення вбачається, що в порушення наведеного положення до нього не додано матеріалів, на яких зафіксовано показання приладу, яким вимірювалась швидкість руху.
У відповідності до стст.10-15 Закону України „Про метрологію та метрологічну діяльність”, на вимірювання у сфері, у якій їх результат можуть бути використані у якості доказу по справі, розповсюджується державний метрологічний нагляд. За таких умов кожен засіб вимірювальної техніки має бути укомплектований документами про допуск даного типу засобів вимірювальної техніки для використання в Україні та про повірку даного примірника засобу вимірювальної техніки. Таких документів мені співробітником ДАІ надано не було.
Розміри похибок вимірювань співробітник ДАІ мені не повідомив, що у відповідності до вимог зазначеного закону, перешкоджає використанню результатів вимірювань.
Співробітник ДАІ під час вимірювання тримав вимірювальний пристрій у руці, що робить можливим рух назустріч автомобілю, швидкість якого вимірюється, внаслідок чого відносна швидкість, зафіксована приладом, збільшується.
Окрім наведеного, слід зазначити, що розгляд справи на місці, без підготовки та надання мені часу для звернення за правовою допомогою, подання документів, які характеризують особу, інших доказів по справі, - не тільки порушує мої права, передбачені ст.268 КпАП, але й призводить до того, що при винесенні постанови не враховано особу, матеріальний стан та ін.обставини, які слід враховувати при призначенні адміністративного стягнення відповідно до ст.3 КпАП. За таких умов мої права при такому розгляді справи грубо порушено.
З огляду на викладене вважаю, що дії відповідача були незаконними.
До того ж, слід вказати, що відповідно до ст.71 ч.2 КАС України, обов’язок доказування правомірності своїх дій в даному випадку покладено на відповідача.

Я вважаю дії сержанта міліції Дехтяренко О.І. неправомірними, оскільки відповідно до ч. 2 ст. 19 Конституції України органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти виключно на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією і законами України.
Ніяких правопорушень при обставинах зазначених в протоколі і постанові я не скоював, а протокол і постанова підлягають скасуванню, як винесені із порушенням закону. Винним я себе не визнавав і не визнаю, про що зробив запис у протоколі.

На підставі вищевикладеного і керуючись з ст. ст. 6, 17, 18, 19, 87, 104-106, 166 Кодексу адміністративного судочинства України, ст. 19 Конституції України
ПРОШУ:
1. Визнати неправомірними дії ІДПС старшини міліції Дехтяренко О.І.
2. Провадження по адміністративної справі – закрити, відповідно до п.1 ст.247 КУпАП у зв'язку з відсутністю в моїх діях складу адміністративного правопорушення.
3. Скасувати постанову серії ВЕ № 44444 від 16.11.2010 р. про накладення на мене штрафу
в розмірі 255 грн.

Додатки:
1. Дві копії протоколу.
2. Дві копії постанови.
3. Копія позовної заяви.

«18» листопада 2010 р. 444444 В.В.
После прошу много написал. В суд видео не неси, вытребовать ниче не проси. 99% что геи в суде не появятся, а вот после скасування можно и жалобу, хотя не в твоем случае ;) Нужно просто давить, шо ниче не нарушал, а відповідно до ст.71 ч.2 КАС України, обов’язок доказування правомірності своїх дій в даному випадку покладено на відповідача... :twisted:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 67 ]  На страницу 1, 2, 3, 4, 5  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа