Текущее время: 25 ноя 2024, 21:45

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 05 апр 2012, 15:34 
Постоялец

Створюю тему, щоб разом із однодумцями свого міста просувати діяльність також у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, а саме:

Приведення: Знаків, Доріг, Розмітки, Світлофорів у відповідність до ДСТУ!

По мірі появи різних невідповідностей до норм та стандартів, будемо рухатись разом ;)

Вже писав деякі запити, скарги, тому, як буду мати час, по мірі буду викладати все тут.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 апр 2012, 15:49 
Борец

уже есть 4road

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 апр 2012, 15:51 
Борец

тема для запроса-горпрокуратура,ул пилипчука,несоответствие знаков
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 апр 2012, 16:36 
Борец

artobstrel писал(а):
уже есть 4road
одно другому не мешает ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 апр 2012, 16:39 
Постоялец

artobstrel писал(а):
уже есть 4road

Авжеж дякую, але так само є і http://aktivist.in.ua , а у цій темі виключно все, про наше місто, щоб рухатись разом.
Якщо це суперечить вимогам форуму, тоді нехай тему видалять.

По суті теми:
Писав "для проби", як будуть реагувати на таблички (як і у повідомленні вище), тільки я писав запит по табличці біля Аптеки №1, маємо наступне:
Цитата:
Начальнику УДАI УМВС України
в Хмельницькій області
Адреса: пров. Коцюбинського, 35/2
м. Хмельницький, 29008

*Мої дані*

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ

На ділянці дороги по вул. Кам’янецька 38, навпроти «ВТБ Банку» у м.Хмельницький, до знаку 5.38 "Місце для стоянки" встановлено додаткову табличку, не передбачену ДСТУ 4100-2002.

Відповідно до ст. 40 Конституції України, ст. 5, 20 Закону України "Про інформацію",
ст. 5,10,14,19,20 Закону України "Про доступ до публічної інформації",

ПРОШУ:
надати письмову відповідь,

Чи узгоджено з Управлінням ДАІ МВС України встановлення зазначеної таблички на ділянці дороги по вул.Кам’янецька 38, навпроти «ВТБ Банку» у м.Хмельницький згідно п. 10.1.5 ДСТУ 4100-2002 ?

Додаток:
1) Фотографія зазначеної таблички на одному аркуші.
Изображение

Цитата:
Відповідь:
Изображение

Фото Після:
Изображение

Продовження буде...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 апр 2012, 21:50 
Постоялец

Так, маю наступну ситуацію:

Є одна вулиця, на 70% протяжності якої є численні вибоїни (вул. Перемоги - Виставка).

Написав скаргу:
Сообщение, не относящиеся к теме
в Хмельницькій області
м. Хмельницький, 29008

*Мої дані*

СКАРГА

Повідомляю Вас, що у м. Хмельницький, по протяжності вул. Перемоги від перехрестя з вул. Зарічанська та до перехрестя навпроти будинку №7 по вул. Перемоги (схема розташування вибоїн додається), утворилися численні вибоїни дорожнього покриття глибиною до 6 см, що суперечить вимогам ДСТУ 3587-97 «Безпека дорожнього руху. Автомобільні дороги, вулиці і залізничні переїзди. Вимоги до експлуатаційного стану», що призводить до ушкодження ходової частини автомобілів, які прямують цією вулицею, та може викликати виникнення дорожньо-транспортної пригоди.
Згідно п. 12 ст. 10 "Закону про міліцію" на органи внутрішніх справ покладений обов'язок контролю над утриманням в належному технічному стані і чистоті доріг, а у статті 3 закону "Про дорожній рух" забезпечення безпеки дорожнього руху покладене на Державну автомобільну інспекцію
Відповідно до п.10 «Єдиних правил ремонту і утримання автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, правил користування ними та охорони», затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 30 березня 1994 р. N 198, контроль за дотриманням правил ремонту і утримання автомобільних доріг та вулиць здійснюється власниками дорожніх об'єктів або уповноваженими ними органами та Державтоінспекцією.
Оскільки відповідно до ст. 140 КУпАП за порушення правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні автомобільних доріг і вулиць, залізничних переїздів, інших дорожніх споруд, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху при виникненні умов, які загрожують безпеці руху, або неприйняття своєчасних заходів до відновлення безпечних умов для руху встановлено адміністративну відповідальність, керуючись ст. 222 КУпАП, ПРОШУ:

1. Встановити посадову особу, відповідальну за утримання вказаної ділянки дороги;
2. Відкрити провадження по справі про адміністративне правопорушення за статтею 140 КУпАП;
3. Визнати мене потерпілим, відповідно до ст. 256 КУпАП вказати в протоколі дані про мене та вручити мені копію протоколу;
4. Притягти винних у скоєнні правопорушення до відповідальності;
5. Після розгляду справи видати розпорядження власнику дорожнього об’єкту про усунення вказаних пошкоджень дорожнього покриття;
6. Про результати розгляду скарги повідомити мене за вище вказаною адресою.

Додатки:

1) Фотографії пошкодженої ділянки дороги – 2 арк.
2) Схема розташування вибоїн – 1 арк.

29.03.2012 р.

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потім перенаправили на місто...

І ось вчора почали латати, а сьогодні вийшов, пройшовся і пофотографував.
У зв'язку із дощем, то не видно тих ділянок де латали (темніший асфальт),полатали на 3 бали, але найбільших ям вже немає, тьфу-тьфу.
Ну, вже хоча б буду знати, що зрушив з місця, тому вдруге вже не відпишуться, що це не їх ділянка.

Фото Після:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Ну і насамкінець, буду чекати відповіді і тоді вже додам сюди її, якщо буде взагалі чимось корисна чи цікава.

А так, то краще всього рухатись, щоб не посилали на право і на ліво (вже було так не раз зі мною), тому перший запит - чия та чи інша ділянка дороги, а другий лист - скарга тому органу який відповідає за цю ділянку дороги.
Але якщо яма 100% у дворах, тоді можна писати начальнику УЖКГ міста.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 апр 2012, 20:04 
Постоялец

Другий день в Деражні, даішників зловити не вдається, але зроблено кілька цікавих фото знаків і табличок до них. В вівторок відправлю інфозапит. Найбільше вразив лежачий поліцейський, приблизно 20 см висотою, без знака обмеження швидкості. Як вдалося зясувати він лежить вже років 2, а люди мовчать :shock: :shock: :shock: .

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 апр 2012, 23:04 
Постоялец

Ось, що мені відписали по моєму попередньому повідомленні (вулиця Перемоги):

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 апр 2012, 23:17 
Постоялец

Тема по зупинці ТЦ "ОАЗИС":

в Хмельницькій області
м. Хмельницький, 29008

Мої дані

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ

У відповідності до Закону України “Про доступ до публічної інформації” звертаюсь до Вас з проханням у п’ятиденний термін надати мені наступну інформацію:

1) Чи були видані необхідні приписи на усунення недоліків дорожнього покриття, а саме вибоїн, розташованих по вул. Рибалко навпроти зупинки “ТРЦ ОАЗИС” (фотографія додається), які суперечать вимогам ДСТУ 3587-97 “Безпека дорожнього руху. Автомобільні дороги, вулиці і залізничні переїзди. Вимоги до експлуатаційного стану”, що призводить до ушкодження ходової частини автомобілів (особливо це стосується маршрутних транспортних засобів), які прямують цією вулицею, та може викликати виникнення дорожньо-транспортної пригоди?

Якщо такий припис виданий, прошу Вас надати копію цього припису.

2) Якщо такий припис досі не виданий, прошу Вас надати інформацію, чи буде він виданий Вами щодо вибоїн, розташованих за вищевказаною адресою, на адресу уповноважених комунальних та інших органів та служб, які відповідають за дану ділянку дороги, оскільки відповідно до п.10 “Єдиних правил ремонту і утримання автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, правил користування ними та охорони”, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 30 березня 1994 р. N 198, контроль за дотриманням правил ремонту і утримання автомобільних доріг та вулиць здійснюється власниками дорожніх об’єктів або уповноваженими ними органами та Державтоінспекцією.

Відповідь на цей інформаційний запит прошу надіслати на мою адресу, вказану вище.

04.04.2012р.

Изображение

Перенаправили на місто:
Изображение

Не відписували біля 20-ти днів, за зраком надіслав таку скаргу:

в Хмельницькій області
м. Хмельницький, 29008

Церковного Андрія Володимировича

СКАРГА

На Ваш лист № 5/51-Ц-20 від 06.04.2012р. повідомляю, що станом на 23.04.2012р. Хмельницьким МВ УМВС України в Хмельницькій області відповіді на запит від 04.04.2012р. не надано.

Враховуючи викладене, керуючись ст. 40 Конституції України, ст. 23 Закону України "Про доступ до публічної інформації", ст. ст. 1, 4 Закону України “Про звернення громадян”,

ПРОШУ:

Зобов’язати начальника Хмельницького МВ УМВС України в Хмельницькій області розглянути запит від 04.04.2012р. та надати відповідь по суті запиту.

Додатки:
1. Копія запиту від 04.04.2012р. на одному аркуші;
2. Копія листа № 5/51-Ц-20 від 06.04.2012р. УДАI УМВС України в Хмельницькій області на одному аркуші.

Потім прийшло через кілька днів наступне:
Изображение

Изображение

Ходив сьогодні там, то ями авжеж як були, так і є, але засипали дійсно чимось. Будемо чекати травня (не за горами), щоб відремонтували нормально.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 май 2012, 12:33 
Постоялец

Так, поки є рух по вул. Перемоги, але про це відпишусь потім, коли вже будуть якісь результати.

А поки довів до кінця ще одну невеличку справу:

Ще минулого року, восени, у дворі одного з будинків, розташованих за адресою по вул.Зарічанська 38, проводились якісь ремонтні роботи, і після себе ту яму засипали регулярно камінням.

Мною була написана заява:
в Хмельницькій області

*Мої дані*

З А Я В А

Повідомляю Вас, що напроти під`їзду №1, будинку, який знаходиться за адресою: вул. Зарічанська 38, протягом кількох днів, починаючи з 11.11.2011 р. проводилися ремонтні роботи, після яких дане місце засипали камінням, та не привели до попереднього стану, саме тому утворилася велика вибоїна дорожнього покриття глибиною більше 8 см., що суперечить вимогам ДСТУ 3587-97 “Безпека дорожнього руху. Автомобільні дороги, вулиці і залізничні переїзди. Вимоги до експлуатаційного стану”, що призводить до ушкодження ходової частини автомобілів, які прямують цією дорогою, а також ускладнюють рух транспортних засобів, примушують водіїв до екстреного гальмування та маневрування.
Відповідно до п.10 “Єдиних правил ремонту і утримання автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, правил користування ними та охорони”, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 30 березня 1994 р. N 198, контроль за дотриманням правил ремонту і утримання автомобільних доріг та вулиць здійснюється власниками дорожніх об’єктів або уповноваженими ними органами та Державтоінспекцією.

ПРОШУ:
1. На підставі статті 20-ї Закону України “Про звернення громадян”, здійснити перевірку обставин, викладених у заяві, терміном не більше одного місяця від дня надходження звернення;
2. Направити припис щодо ліквідації пошкоджень дорожнього покриття, які утруднюють рух транспортних засобів у терміни, передбачені законодавством до органу/установи, що відповідає за експлуатацію зазначеної ділянки дороги.
3. Прошу проінформувати мене які саме заходи, ким і у який термін заплановано вжити з метою усунення порушень законодавства та забезпечення безпеки дорожнього руху.
4. До відповіді на дану заяву надати копію припису до органу, що відповідає за експлуатацію зазначеної ділянки дороги.

ДОДАТКИ:
1. Фотографія вибоїни – 1 аркуш.

19.11.2011р.

Изображение

Отримав наступну відповідь:
Изображение

Потім відписав Начальник УЖКГ міста:
Изображение

Після того я чекав 01.05.2012, щоб побачити ремонт, якого так і не було, а просто засипали регулярно камінням, щоб не просідало.
Але це мене не влаштовувало, і написав тому ж Водоканалу, який і зробив яму:
Начальнику МКП “Хмельницькводоканал”
вул. Водопровідна, 75
м. Хмельницький, 29000

ЗАЯВА

Згідно листа № 14.14.1286 від 13.01.2012р. Управління житлово-комунального господарства Хмельницької міської Ради, ремонт асфальтного покриття навпроти під’їзду №1 по вул. Зарічанська, 38, в м. Хмельницькому мало бути виконано МКП "Хмельницькводоканал" станом до 01.05.2012р.

Станом на 08.05.2012р. ремонтні роботи навпроти під’їзду №1 по вул. Зарічанській, 38, в м. Хмельницькому не проводились, а вказана ділянка дороги регулярно просідає, особливо після несприятливих погодних умов, тим самим, не відповідаючи вимогам ДСТУ 3587-97.

Враховуючи викладене, керуючись ст. 40 Конституції України, ст. ст. 2, 5, 10, 20, Закону України "Про інформацію", ст. ст. 3, 4, 5, 10, 14, 20 Закону України "Про доступ до публічної інформації",

ПРОШУ:
1) Провести ремонт вказаної ділянки дороги, у відповідності та у терміни передбачені ДСТУ 3587-97.
2) По результатам виконаних робіт, у терміни передбачені законодавством, повідомити мене у письмовій формі.

08.05.2012 р.

І ось буквально кілька днів тому прийшла відповідь:
Изображение

Та сам результат:
Изображение

За якість вибачаюсь, немає на що фотографувати, навіть на телефоні немає камери, взяв у друга відео камеру, а вона ось таку якість фото має, але головне результат.

Далі буде 8-)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 май 2012, 20:40 
Постоялец

молодец

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 июн 2012, 23:36 
Постоялец

А я розпочав "марафон" за ремонт дворової дороги. Ось тут тема:
viewtopic.php?f=54&t=20556

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 июн 2012, 15:38 
Постоялец

Так, поки почав знову "довбати" всіх кого треба, за зупинку біля ОАЗИСА (КП "БРЕД" обіцяв у травні все зробити, а вже кінець червня, і все як було), але це не скоро буде, а як тимчасову зайнятість - "зняв" незаконні таблички по Зарічанській, біля бару Колиба. За перші 2 фото вибачайте, немає на що фотографувати.

Направив запит:
в Хмельницькій області
м. Хмельницький, 29008

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ

На ділянці дороги по вул. Зарічанська 3/1, навпроти бару-ресторану «Колиба» у м. Хмельницький, до знаку 5.38 "Місце для стоянки" встановлено додаткову табличку, не передбачену ДСТУ 4100-2002.

Відповідно до ст. 40 Конституції України, ст. 5, 20 Закону України "Про інформацію", ст. 5,10,14,19,20 Закону України "Про доступ до публічної інформації",

ПРОШУ:
надати письмову відповідь,

Чи узгоджено з Управлінням ДАІ МВС України встановлення зазначеної таблички на ділянці дороги по вул. Зарічанська 3/1, навпроти бару-рестоарну «Колиба» у м. Хмельницький згідно п. 10.1.5 ДСТУ 4100-2002 ?

Додаток:
1) Фотографія зазначеної таблички на одному аркуші.

07.05.2012р.

Изображение

Изображение

Його перенаправили:
Изображение

Далі (по термінам вже не слідкував), то таблички зняли, але відповіді не було, тому направив скаргу Хутняку, щоб зобов'язав Птащука відповісти:
в Хмельницькій області
м. Хмельницький, 29008

СКАРГА

07.05.2012 р., мною було направлено запит, у якому я просив надати відповідь, чи узгоджено з Управлінням ДАІ МВС України встановлення додаткової таблички на ділянці дороги по вул. Зарічанська 3/1, навпроти бару-рестоарну «Колиба» у м. Хмельницький згідно п. 10.1.5 ДСТУ 4100-2002?

На Ваш лист № 5/51-Ц-23 від 10.05.2012р. повідомляю, що станом на 28.05.2012р. Хмельницьким МВ УМВС України в Хмельницькій області відповіді на запит від 07.05.2012р. не надано.

Враховуючи викладене, керуючись ст. 40 Конституції України, ст. 23 Закону України "Про доступ до публічної інформації", ст. ст. 1, 4 Закону України “Про звернення громадян”,

ПРОШУ:

Зобов’язати начальника Хмельницького МВ УМВС України в Хмельницькій області розглянути запит від 07.05.2012р. та надати відповідь по суті запиту.

Додатки:
1. Копія листа № 5/51-Ц-23 від 10.05.2012р. УДАI УМВС України в Хмельницькій області на одному аркуші.

28.05.2012р.

І ось на днях прийшла відповідь, і заодно я вже викладаю фото "після":
Изображение

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 июл 2012, 10:09 
Постоялец

Так, у цьому повідомленні почався у мене рух щодо зупинки "ОАЗИС". Правда поки немає остаточного результату, але дії вже є, і думаю все закінчиться добре, а як ні - змушу, і все рівно, закінчиться так, як треба)

Написав на днях:
Начальнику КП «БРЕД»
вул. Толбухіна, 5
м. Хмельницький, 29000

ЗАЯВА

Згідно листа № 14/Ц від 23 квітня 2012р., Хмельницького МВ УМВС України в Хмельницькій області, було повідомлено, що комунальним підприємством «БРЕД», у травні поточного року, мав бути виконаний капітальний ремонт проїзної частини по вул. Рибалко, в районі зупинки громадського транспорту – ТЦ «ОАЗИС».

Станом на 25.06.2012р. ремонтні роботи проїзної частини по вул. Рибалко, в районі зупинки громадського транспорту – ТЦ «ОАЗИС», не проводились, а вказана ділянка дороги не відповідає вимогам ДСТУ 3587-97.

Враховуючи викладене, керуючись ст. 40 Конституції України, ст. ст. 2, 5, 10, 20, Закону України "Про інформацію", ст. ст. 3, 4, 5, 10, 14, 20 Закону України "Про доступ до публічної інформації",

ПРОШУ:
1) Провести ремонт вказаної ділянки дороги, у відповідності та у терміни передбачені ДСТУ 3587-97.
2) По результатам виконаних робіт та у терміни передбачені законодавством, повідомити мене у письмовій формі.

Додатки:
1) Копія листа № 14/Ц від 23 квітня 2012р., Хмельницького МВ УМВС України в Хмельницькій області.

25.06.2012 р.

І 29.06 (через 4 дні) прийшла наступна відповідь:
Изображение

Фото цих робіт не викладаю, бо чесно кажучи не охота бігати і це фотографувати, викладу вже коли все буде готове.

Думаю часто хто їздить по Рибалко, то побачив, що там поки є побиті ділянки дороги обгороджені, тому: "Спокойствие, только спокойствие", сподіваємось все приведуть до ладу у найкоротші терміни.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 июл 2012, 11:21 
Постоялец

Обіцяне фото "До" та "Після", по темі: "ОАЗИС".

Изображение

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа