Так, поки є рух по вул. Перемоги, але про це відпишусь потім, коли вже будуть якісь результати.
А поки довів до кінця ще одну невеличку справу:
Ще минулого року, восени, у дворі одного з будинків, розташованих за адресою по вул.Зарічанська 38, проводились якісь ремонтні роботи, і після себе ту яму засипали регулярно камінням.
Мною була написана заява:
Сообщение, не относящиеся к теме
Начальнику УДАI УМВС України
в Хмельницькій області
Адреса: пров. Коцюбинського, 35/2
*Мої дані*
З А Я В А
Повідомляю Вас, що напроти під`їзду №1, будинку, який знаходиться за адресою: вул. Зарічанська 38, протягом кількох днів, починаючи з 11.11.2011 р. проводилися ремонтні роботи, після яких дане місце засипали камінням, та не привели до попереднього стану, саме тому утворилася велика вибоїна дорожнього покриття глибиною більше 8 см., що суперечить вимогам ДСТУ 3587-97 “Безпека дорожнього руху. Автомобільні дороги, вулиці і залізничні переїзди. Вимоги до експлуатаційного стану”, що призводить до ушкодження ходової частини автомобілів, які прямують цією дорогою, а також ускладнюють рух транспортних засобів, примушують водіїв до екстреного гальмування та маневрування.
Відповідно до п.10 “Єдиних правил ремонту і утримання автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, правил користування ними та охорони”, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 30 березня 1994 р. N 198, контроль за дотриманням правил ремонту і утримання автомобільних доріг та вулиць здійснюється власниками дорожніх об’єктів або уповноваженими ними органами та Державтоінспекцією.
ПРОШУ:
1. На підставі статті 20-ї Закону України “Про звернення громадян”, здійснити перевірку обставин, викладених у заяві, терміном не більше одного місяця від дня надходження звернення;
2. Направити припис щодо ліквідації пошкоджень дорожнього покриття, які утруднюють рух транспортних засобів у терміни, передбачені законодавством до органу/установи, що відповідає за експлуатацію зазначеної ділянки дороги.
3. Прошу проінформувати мене які саме заходи, ким і у який термін заплановано вжити з метою усунення порушень законодавства та забезпечення безпеки дорожнього руху.
4. До відповіді на дану заяву надати копію припису до органу, що відповідає за експлуатацію зазначеної ділянки дороги.
ДОДАТКИ:
1. Фотографія вибоїни – 1 аркуш.
19.11.2011р.
Отримав наступну відповідь:
Потім відписав Начальник УЖКГ міста:
Після того я чекав 01.05.2012, щоб побачити ремонт, якого так і не було, а просто засипали регулярно камінням, щоб не просідало.
Але це мене не влаштовувало, і написав тому ж Водоканалу, який і зробив яму:
Начальнику МКП “Хмельницькводоканал”
вул. Водопровідна, 75
м. Хмельницький, 29000
Церковного Андрія Володимировича
ЗАЯВА
Згідно листа № 14.14.1286 від 13.01.2012р. Управління житлово-комунального господарства Хмельницької міської Ради, ремонт асфальтного покриття навпроти під’їзду №1 по вул. Зарічанська, 38, в м. Хмельницькому мало бути виконано МКП "Хмельницькводоканал" станом до 01.05.2012р.
Станом на 08.05.2012р. ремонтні роботи навпроти під’їзду №1 по вул. Зарічанській, 38, в м. Хмельницькому не проводились, а вказана ділянка дороги регулярно просідає, особливо після несприятливих погодних умов, тим самим, не відповідаючи вимогам ДСТУ 3587-97.
Враховуючи викладене, керуючись ст. 40 Конституції України, ст. ст. 2, 5, 10, 20, Закону України "Про інформацію", ст. ст. 3, 4, 5, 10, 14, 20 Закону України "Про доступ до публічної інформації",
ПРОШУ:
1) Провести ремонт вказаної ділянки дороги, у відповідності та у терміни передбачені ДСТУ 3587-97.
2) По результатам виконаних робіт, у терміни передбачені законодавством, повідомити мене у письмовій формі.
08.05.2012 р.
І ось буквально кілька днів тому прийшла відповідь:
Та сам результат:
За якість вибачаюсь, немає на що фотографувати, навіть на телефоні немає камери, взяв у друга відео камеру, а вона ось таку якість фото має, але головне результат.
Далі буде