Ось цікаво стало, чи немає ні у кого бажання пройтись по ЗД вокзалу, перевірити як там звичайна міліція діє? Як наживку взяти безалкогольне пиво (його можна де і скільки хочеш вживати), але без цигарок(хіба що в авто), бо там не можна дійсно, і перевірити, чи будуть дотримуватись закону.
Якщо йти, то треба людей хоча б з шість, стільки ж камер (можна менше), а в середньому це 2 авто з людьми. Стояти "розсипано", але щоб бачити один одного і якщо якісь трабли, підходити, і вже розбиратись по суті. У цій сфері законодавство є, все роздруковано, а все інше не сильно і відхиляється від звичайного ДАІвця. Якщо вільні є, і немає що робити, можна якогось вечору спробувати. Мінімум просто зустрінемось)
Давно хотів, але зрозумів, що 1-2 людям буде небезпечно, треба ще кількох з камерами і тих, які розуміються на законах, тому і звертаюсь тут. Це можна свого роду назвати збором активістів, "на каву", і можливо щось "клюне")
Я раніше пропонував сходити на стадіон комусь з активістів бо сам трохи боявся, то ніхто не пішов. У мене вже є матеріал по цій справі, але викладу коли всі документи будуть на руках (якщо все буде по плану, то через місяць все має бути), буде і цікаво, і корисно тим, хто захоче туди сходити
Правда після того не раз помічав за собою одне і те ж авто, яке чергувало у мене під під'їздом, з тими ж чоловіками, на тій же машині, і як тільки бачили мене, відразу їхали. Авто не з мого під'їзду і не з мого дому (9-ть під'їздів), тому або співпадіння, або комусь цікавий я.