Текущее время: 02 дек 2024, 17:12

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 599 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 40  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Новости нашего городка
СообщениеДобавлено: 25 сен 2011, 16:53 
Прохожий

Slavco2003 писал(а):
Ага. Расскажут, что она сама кинулась под колёса, что с маячками ехали.. МАЯЧНЯ !
Не знаю точно, но уверен, что маяки были выключены - раз. Даже если девочка не убедилась в безопасности перехода (что скорее всего) - это её отдельный проступок, но даже не попадающий под админку и ни в коем случае не оправдывающий проезд перекрёстка гаишниками в режиме бога.
Думаю, Цимбалистый уволится. А дальше - как бог даст.

по перше - 4.10. Перед виходом на проїзну частину з-за транспортних
засобів, що стоять, та будь-яких об'єктів, що обмежують
оглядовість, пішоходи повинні впевнитись у відсутності
транспортних засобів, що наближаються.
по друге - 4.14. Пішоходам забороняється:
а) виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності
небезпеки для себе та інших учасників руху;
б) раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому
числі на пішохідний перехід;
ну і по третє - ви би обережніше з висловлюваннями. чи в дтп ще не попадали? дай нам Бог не попадати, АЛЕ - їду нікого не трогаю, на тротуарі два піз..юха малолєтніх, років по 12, обоє мене бачать. по....ли собі шось і один тупо під колеса. но по переходу - чудом не посадив дибіла на капот. не спішіть лінчувати ВОДІЯ тільки за то шо він в формі. Навіть простий огляд місця події, але безпристрасно, вказує на:
1. оскільки дитина жива і не має переломів свідчить про швидкість удару. беручи до уваги вік потерпілої, і приблизний опис її травм можу сказати що швидкість на момент удару була порядка 20-30 км/год.(очевидно шо водій трохи скинув перед переходом). Оскільки вже при 60-70 пішохід розбиває скло (велика вм"ятина, іноді з пробоєм). про цю думку може свідчити також відсутність гальмівного шляху.
2. положення ТЗ на дорозі вказує на відсутність часу для маневру.
Так шо казати шо однозначно винен ВОДІЙ я би не став.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 сен 2011, 19:28 
Постоялец

Сегодня общался с инспекторами Гай . Так те сказали , что девочка сама ударилась об остановившийся перед пешеходным переходом автомобиль Гай !!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 сен 2011, 19:30 
Борец

медична експертиза, та автотехнічна все встановить... головне щоб прокуратура не вирішила їх відмазати..
головне щоб не знайшлись ліві свідки, які будуть доводити що були увімкненні маячки.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 сен 2011, 20:06 
Постоялец

Виновен всегда водитель , разве не так??? Но в данной ситуации это должен быть спец своего дела, ведь этих лЮДЕЙ учат чему то перед тем как отправить на дорогу!!! (Урод ОДНОЗНАЧНО) Прикиньне что делают в подобных случаях с простыми смертными!! :evil: :evil: :evil: (Кароче я за то чтоб .... по полной)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 сен 2011, 20:12 
Постоялец

Свежие новостя общался с 0297 в центре стояли возле Жовтневого. Говорят, а за что его судить? Я вот потдержу stromba, девочка скучала вечером, и думает давай пойду под машашину кинусь. :twisted: Мое мнение збросят все на тормозах.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 сен 2011, 20:17 
Постоялец

А мо найдётся месттникъ ......... из родичей,али просто знакомых!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 сен 2011, 21:14 
Прохожий

Руслан_X писал(а):
Виновен всегда водитель , разве не так??? Но в данной ситуации это должен быть спец своего дела, ведь этих лЮДЕЙ учат чему то перед тем как отправить на дорогу!!! (Урод ОДНОЗНАЧНО) Прикиньне что делают в подобных случаях с простыми смертными!! :evil: :evil: :evil: (Кароче я за то чтоб .... по полной)

Руслан, а що би ти сказав якби ту дівчину збив ну... твій брат?
andreyka05 писал(а):
Свежие новостя общался с 0297 в центре стояли возле Жовтневого. Говорят, а за что его судить? Я вот потдержу stromba, девочка скучала вечером, и думает давай пойду под машашину кинусь. :twisted: Мое мнение збросят все на тормозах.

Андрюха, звідки ти можеш знати про шо думала дівчина? може вона радіо слухала, в телефоні рилася, думала чи взяла кондоми в кінці кінців, і навіть не думала дивитися на дорогу, думаючи - а я бля по пішоходу, воділи мудаки повінні пропустити! я не виправдовую водія, але треба дивитися, а може таки не винен? ви всі зараз говорите як ті же мудаки на дорогах коли нас тормозят. яка різниця в шо одягнутий і де працює. це ДТП. чули про батька який свою дитину переїхав? кому совість дозволить написати "Урод ОДНОЗНАЧНО"?
Друге діло шо якшо винен, і спустят на тормозах...

Руслан_X писал(а):
А мо найдётся месттникъ ......... из родичей,али просто знакомых!!!

шо можу сказати - варто просто поставити себе на місце ВОДІЯ. тільки тоді можна про шось говорити...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 сен 2011, 21:20 
Постоялец

С каждым бывает, все мы люди и все ошибаемся! Сам был под колёсами автомобиля, две недели пролежал горизонтально с ужасной болью. Если у этого гаишника эсть совесть он заплатит и позаботится о лечении девочки и всё ей возместить, но если он быдл* грош ему цена! Сверху всё видно!!! Я считаю что в любой ситуации надо быть человеком!!!!!!!!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 сен 2011, 21:46 
Постоялец

Водій зобов"язаний враховувати дорожню ситуацію і вибрати безпечну швидкість!!! Там було темно і поряд знаходились зупинки громадского транспорту, що давало можливість раптового виходу пішохода на проїзджу частину. А маячки не звільняють від відповідальності. Без сирени і при маячках можна на трапити на сліпого пішохода і що його можна безкарно давити?! Да, зачасту пішоходи самі винні у дтп, але на пішоходному переході в їхню вину віриться з трудом. В мене сотні випадків було коли кидались без оглядки під колеса і дуже ходілось вийти і надавати їм по шиї, але пішохода на переході завжди поважав. Дай бог, щоб ця дівчина серйорно не постраждала і інспектор уникнув сімейної помсти і цей випадок навчив хоч чомусь горе гайців, які полюбляють відчути себе МАЖОРАМИ на дорозі!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 сен 2011, 21:54 
Прохожий

Zzz ment? 4 soobscheniya, a kak stelet! Sivak?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 сен 2011, 21:55 
Прохожий

там було вжито всіх заходів, швидкість була невелика, це просто збіг обставин. я був свідком подібного дтп - так там хлопчина лежав на дорозі і вмирав в шоці, з конвульсіями... тормозного шляху було метрів з 8, але всеодно догнав. в данній ситуації водій вжив всіх заходів для безпечного проїзду. ІМХО.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 сен 2011, 22:00 
Прохожий

Артист писал(а):
Zzz ment? 4 soobscheniya, a kak stelet! Sivak?

нє, я просто водій, який постійно за кермом, і який на цьому тижні попав в дві неприємних ситуації - а саме раптовий вихід пішохода - тормоза крики, якби то не було дитя - догнав би і дав по є..у, а так шо з дитини візьмеш? проє...в знак і майже ввійшов в тралік. Отака х.я малята. Просто я в першу чергу дивлюся на дорожню ситуацію, на можливий перебіг подій, а вже потім висловлюю думку. і на неї впливають тільки дії. а не форма одягу, чи посада водія.
З.І. навіяло - а якшо станеться дтп, покличеш "мєнтів". чи скажеш - вони тупі придурки, і кликати не станеш, а будеш наказувати винного руками і ногами? а якшо сам будеш винен?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 сен 2011, 22:11 
Прохожий

Gaishnaya ideologiya.
Gaishnie otmazki.
Cimbalistomu nihrena ne budet. 100% infa. Vigovor ne v schet.
Devochka v poryadke.
Kolis', kto ti.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 сен 2011, 22:22 
Прохожий

я думаю просто справедлива ідеологія. приїжджай на збіговисько тавроклуба - познайомимось.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 сен 2011, 22:24 
Постоялец

ZzZz - "там було вжито всіх заходів, швидкість була невелика, це просто збіг обставин". Звідки така інформація? Давайте розмовляти відкрито і без цих недомовок. Якщо ви працюєте в гаї - ласкаво просимо до нашого форуму. Тут гаїшніків не осуджують, а намагаються будти об"єктивними і роставляють все на свої місця і хто чого вартий. Тільки хочу застережити від не обгрунтованої критики нашої роботи, бо не всі можуть стримувати своїх емоцій і можуть не красиво висловитись на вашу адресу. Тут на форумі не однократно були гаїшніки, але на довго їх не вистачило, надіюсь наша співпраця буде корисною для всіх хто поважає закон!!! ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 599 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 40  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа