Прокурору міста Хмельницького Старшому раднику юстиції Шевчуку В.І.
____________________________ що зареєстрований за адресою: ____________________________, ____________________________ фактично проживаю за адресою: м. Хмельницький, вул________________________
Заява про злочин
03 вересня 2010 року приблизно о 14 год. 00 хв. я, _____________, керуючи автомобілем _______, номерний знак _______, здійснив зупинку автомобіля на вул. Львівське шосе в м. Хмельницькому у районі речового ринку. Після чого до мене підійшов інспектор ДПС ВЗС прапорщик міліції Гординський Володимир Володимирович та пояснив, що я порушив правила дорожнього руху, а саме здійснив зупинку в зоні дії дорожнього знака «зупинка заборонена», однак дане адміністративне правопорушення я вчинив ненавмисно, оскільки не помітив дорожнього знака «зупинка заборонена», через те, що його видимість закривала собою прибудова до торговельного кіоску. Після цього працівник ДАІ прапорщик міліції Гординський В.В. запропонував мені сісти в службовий автомобіль для складання протоколу про адміністративне правопорушення, на що я погодився. Після того як Гординський В.В. заповнив протокол про адміністративне правопорушення, я поставив свій підпис в графі «Підпис особи, яка з ознайомлена з місцем та часом розгляду справи». Більше свого підпису я ніде не проставляв. Працівник ДАІ прапорщик міліції Гординський В.В. всупереч вимогам законодавства не надав мені копії протоколу про адміністративне правопорушення та постанову в справі про адміністративне правопорушення, що може підтвердити свідок _______________ (проживає за адресою: м. Хмельницький, вул._____________), яка була в той час разом зі мною. З часом від органів Державної виконавчої служби я дізнався про те, що за мною рахується не сплачений штраф у розмірі 510 гривень, оскільки я, нібито, пропустив термін оплати штрафу в розмірі 255 гривень за вчинене мною правопорушення передбачене ч. 1 ст. 122 КУпАП. Коли я отримав копію протоколу про адміністративне правопорушення від 03.09.2010 року серія ВХ1 №036664 про притягнення мене, ______________________, до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 122 КУпАП (копія протоколу про адміністративне правопорушення додається), то помітив, що в графі «Підпис особи, яка притягається до адміністративної відповідальності» стоїть не мій підпис, а підпис тільки візуально схожий на мій. Такий же підроблений мій підпис проставлений в Постанові в справі про адміністративне правопорушення серія ВХ № 088967 від 03.09.2010 року про притягнення мене, _________________, до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 122 КУпАП (копія постанови в справі про адміністративне правопорушення додається), в графі «Примірник постанови отримав, підпис правопорушника». Таким чином, інспектором ДПС ВЗС прапорщиком міліції Гординським Володимиром Володимировичем був підроблений мій підпис в офіційних документах: протоколі про адміністративну відповідальність та постанові в справі про адміністративне правопорушення.
Враховуючи вищевикладене та керуючись ст. 97 КПК України, ст.ст. 358, 365 КК України,
ПРОШУ:
1. Розглянути мою заяву в порядку ст. 97 КПК України. 2. Порушити кримінальну справу відносно інспектора ДПС ВЗС прапорщика міліції Гординського Володимира Володимировича за фактом підробки мого підпису за ознаками злочинів передбачених ст.ст. 358, 366 КК України та за фактом перевищення влади та службових повноважень за ознаками злочину передбаченого ст. 365 КК України.
Додаток:
1. Копія протоколу про адміністративне правопорушення серія ВХ1 № 036664 від 03.09.2010 року. 2. Копія постанови в справі про адміністративне правопорушення серія ВХ 088967 від 03.09.2010 року.
«___» грудня 2010 року _________________.
|