Така ситуація: відвідував я кілька останніх разів нашу Подольку, і при вході мене 2 рази хотіли обшукати. Перший раз лише щупали сумку (невеличка, для документів), і другий раз мене вже за руку відводили, вимагали сказати, показати і дати все, що у сумці.. після чого я переписав данні одного працівника міліції, і потім від мене вже нічого не хотіли. Справу по трохи намагаємось просунути, а у цю неділю знову матч (20 травня, Початок о 18.00), і я знову хочу піти (якщо не буде дощу!), буду авжеж зі знайомими, але все ж, всяке може бути. То цікаво чи ніхто можливо з активістів не буде на футболі, чи можливо такі ситуації вже були у когось, які були дії? Любому зрозуміло, що має бути все задокументовано, свідки, підозра, і т.д., але я їм намагався це пояснити, а у відповідь мені лише пригрозились, що виведуть мене за стадіон, якщо не покажу що в сумці. Тому боюсь з камерою заходити, щоб не забрали, чи не вивели дійсно. А запит до директора клубу та начальника УМВС області надіслано, чекаю відповідей, але сумніваюсь, що прийдуть вчасно. Тому і цікавлюсь, можливо хто з активістів буде на матчі, у разі чого..
ПС: і ще, не одноразово були замічені порушення ПДР самим ДПСами, біля центрального входу до стадіону. І зупинка ближче 10м. до переходу, і розворот на переході, і парковка у 2 ряди.. тому якщо хтось буде завчасно там (десь за годину до матчу), то можливо і буде якийсь матеріал безпосередньо на самих ДПС. Просто їх там машин від 3 завжди.. а міліціонерів при вході штук до 15 якщо не більше. Тому в одиночку це буде не те, що важко, а страшно у нашій то країні.
|