Текущее время: 03 июл 2025, 04:44

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 232 ]  На страницу Пред.  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 23 май 2011, 15:39 
Постоялец

Счас свое выложу видео, у гульвица вторая часть. А то мой телефон что-то глюканул не хотел писать. Сильно не пинайте.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2011, 15:41 
Постоялец

Смотрите коментируйте.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2011, 16:06 
Постоялец

вторая часть http://www.youtube.com/watch?v=sG0gxFxQ ... e=youtu.be видео делал гульвич, мой апарат завис(((

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2011, 20:06 
Новобранец

Обосновали "загрузили" все на "мази"

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2011, 20:27 
Постоялец

ага. завтра поеду в гаи, узнаю не написали ли на меня случайно протокол, если есть будет БЕДА инспектору за потделку документов.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2011, 20:45 
Новобранец

давай скину данные своих "недругов" пускай на них "накатают" :D

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2011, 21:09 
Постоялец

всмысле?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2011, 21:37 
Новобранец

то есть, никто не будет "заочно" составлять протокол

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2011, 21:52 
Постоялец

всеравно не понял :shock:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2011, 22:22 
Новобранец

andreyka05 писал(а):
Счас свое выложу видео, у гульвица вторая часть. А то мой телефон что-то глюканул не хотел писать. Сильно не пинайте.

ДА узнаю этого гаёнЫша-Это они с капитаном портили мне документы. Молоток что не передал.))) НУ и конечно мощная мозговая атака от доктора)))). МОЛОДЦИ РЕБЯТА

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2011, 22:41 
Постоялец

lissij писал(а):
вчера познакомился с Олегом Владимировичем Шияном.узнал много нового о ДК,своём знании законов.а вообще,впечатление -нормальный гаец,не подлый.упрямый конечно,но имеет СВОЁ мнение.

Интересно когда это он стал таким ???
На сборы пригласить надо... После пары бутылочек глядишь все "хоршее" к нему и вспомниться. Ведь не при исполнении.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2011, 23:22 
Прохожий

Так він все був такий. Нормальний собі парубок, без заворотів. Просто одне діло коли ти в формі і тебе жарат зі всіх сторін, інше коли ти просто собі чувак в компашці. Вважайте - план по протоколах, план по баблу, дисципліна+ до цього всього, вони ж і сім"ї толком не бачат + побачив начальнік, не по формі, не в тому місці, шось йому просто не сподобалось, вот поганий в нього настрій - і розкатали на планьорці. + сюди ж - там чєловєк чєловєку волк, всі хотят одне одного підсидіти, борони боже десь попасти з пергаром, чи ше чого - гудбай амеріка, може навіть напарнік рапорт накатати. А в житті вони в основному такі ж самі люди, навіть в туалєт ходят! Так шо таке. А тут ше роадконтроль зі своїми питаннями)))))))) А ше ж перед законом в нас не всі рівні - честь не віддав, або не того зупинив - всьо гаплик. Чули історію з протоколом на Яценюка - інспектор вже був почав вещі пакувати, но сказали шо всьо нормально, галвне шо на камери не попав. Так і працює. Но казав шо більше хрин він буде два разом джіпи зупиняти)))
З.І. Я не одобряю дій ДПС на дорозі, і я би їх жарив с удовольствієм, мене самого не раз розводили. Но, ану скажіть, якби хоч комусь з вас дати форму і жезло і сказати - всьо шо назбираєш твоє, ставили би машини на видному місці, обгороджували би фішками, не зупиняли би без причини, і не розводили би на бабло? ану, хто тут самий чесний?
З.З.І. Закличте Шияна на збори, будете мати толкового товариша, там де треба)))
З.З.З.І Всеодно вже є негласний наказ формувати базу автівок ДК і їх не трогати. Но якшо виходить - то жарити їх до останнього можливого аргументу. Так шо ше трохи, і ніхто нас зупиняти не буде)))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2011, 23:42 
Прохожий

дивлюся відео спілкування Андрія з ДАЙом - тепер розумієте для чого переписали дані?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 май 2011, 00:16 
Постоялец

Artur писал(а):
Так він все був такий. Нормальний собі парубок, без заворотів. Просто одне діло коли ти в формі і тебе жарат зі всіх сторін, інше коли ти просто собі чувак в компашці. Вважайте - план по протоколах, план по баблу, дисципліна+ до цього всього, вони ж і сім"ї толком не бачат + побачив начальнік, не по формі, не в тому місці, шось йому просто не сподобалось, вот поганий в нього настрій - і розкатали на планьорці. + сюди ж - там чєловєк чєловєку волк, всі хотят одне одного підсидіти, борони боже десь попасти з пергаром, чи ше чого - гудбай амеріка, може навіть напарнік рапорт накатати. А в житті вони в основному такі ж самі люди, навіть в туалєт ходят! Так шо таке. А тут ше роадконтроль зі своїми питаннями)))))))) А ше ж перед законом в нас не всі рівні - честь не віддав, або не того зупинив - всьо гаплик. Чули історію з протоколом на Яценюка - інспектор вже був почав вещі пакувати, но сказали шо всьо нормально, галвне шо на камери не попав. Так і працює. Но казав шо більше хрин він буде два разом джіпи зупиняти)))
З.І. Я не одобряю дій ДПС на дорозі, і я би їх жарив с удовольствієм, мене самого не раз розводили. Но, ану скажіть, якби хоч комусь з вас дати форму і жезло і сказати - всьо шо назбираєш твоє, ставили би машини на видному місці, обгороджували би фішками, не зупиняли би без причини, і не розводили би на бабло? ану, хто тут самий чесний?
З.З.І. Закличте Шияна на збори, будете мати толкового товариша, там де треба)))
З.З.З.І Всеодно вже є негласний наказ формувати базу автівок ДК і їх не трогати. Но якшо виходить - то жарити їх до останнього можливого аргументу. Так шо ше трохи, і ніхто нас зупиняти не буде)))

НЕ СОГЛАСЕН
1.У Шияна с нервами и головой не всегда все в порядке - знаю сам лично , а не по наслышке. Вы видео посмотрите последнее Шиян же наслаждение получает когда так общаеться с водителями. Он же в этой ситуации почти как БОГ хочу казню хочу милую. А при фразе про протокол у него сразу экстаз.
2. Человек должен оставаться человеком всегда , а не только когда без формы.
3. Он работает не за спасибо , а за деньги. И если , что то на работе не устраивает рапорт на стол и свободен. Никто не заставляет и за руку не держит.

по пункту 3.3.1 Скажи мне с кем ты дружишь и я скажу кто ты. .

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 май 2011, 07:47 
Прохожий

Може й так, не знаю, я з ним на дорозі не зустрічався. Там де він за прицеп тормознув - дай як дай, одна і таж пісня у всіх. То шо вони всі на дорозі бОги - тоже правда. і то шо працює за дєньгі. НО - перед тим як переходити на особистості по пункту З.З.І., дайте відповідь по пункту З.І.
З.І. В мене є друзі в формі. І ДАІ також. А ше є слєсарі і монтажніки, медики і таксісти. Хто я?)))))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 232 ]  На страницу Пред.  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа