aqwer22 писал(а):
:) Можливо комусь знадобиться ...
http://www.khmelnytsky.com/index.php?op ... id=308:-8-"паркування транспортних засобів на майданчиках для платного паркування в м. Хмельницькому"

Вибачте, що влізаю до Вас ні з того ні з сього, але питання виникло.
Ось по посиланню вище вказано, скільки парковок, їхні адреси і кількість місць для паркування.
Маю 3 питання:
1) Та к-ть місць, яка вказана у цьому документі - платні місця, як я зрозумів, чи все ж загальна к-ть місць? Тобто якщо на тій парковці стоїть вже більше вказаної к-ті авто, то всі інші місця (якщо такі залишились) - "законно", безкоштовні?
Наприклад біля ЗД вокзалу 24 місця, але ж там тих машин стоїть ... дуже багато і зі всіх деруть гроші.
Знаю, можна взагалі не платити, але цікаво принципово. Якщо наприклад я приїхав туди і там видно стоїть 50 авто.. то можу вільно казати, що тут платних місць 24, а всі вони вже зайняті, тому я на безкоштовному?
Ще раз прошу не казати за розмітку, таблички, інформацію, паркомати, це все відомо, просто для себе цікаво, чи я правильно зрозумів.
2) В тому документі вказані Лише парковки Антонюк, чи всі платні парковки в місті?
3) Де можна слідкувати за тим, як міняються ці платні парковки, їх місця і т.д.? Тобто немає гарантії, що завтра(чи навіть вже сьогодні), ця інформація яка в посиланні вище, буде вже не дійсною..?