Текущее время: 26 фев 2025, 04:14

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 1180 ]  На страницу Пред.  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 79  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 26 июл 2012, 02:00 
Борец

andreyka05 писал(а):
сегодня что-то ауди белое гаи по городу весь день гоняет с мигалкам...

audi 80 номер 0171 экипаж: пилот Басистюк,штурман Чёрный. :roll:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 июл 2012, 08:03 
Постоялец

оно оно

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 июл 2012, 12:11 
Борец

Сегодня какие то велоперегоны в городе. На лезнево аж трое стояли. Если ехать на выезд - до перекрёстка со светофором, за ним и на самом выезде на прямой с трукамом... Велосипедисты, суки, с машиной сопровождения по левому ряду дороги... справа - чисто, обогнать - стрёмно. Ух я им насигналил зато ))) так и сдвинул вправо. Или - едут по правой стороне как положенно группой за машиной сопровождения, а сздади одна отставшая курица то ли по центру, то ли на левой полосе (при двухполосном в каждую сторону), ещё и виляет - и жопой и по дороге... пипец, нашествие хрустиков

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 июл 2012, 23:02 
Постоялец

lissij писал(а):
andreyka05 писал(а):
сегодня что-то ауди белое гаи по городу весь день гоняет с мигалкам...

audi 80 номер 0171 экипаж: пилот Басистюк,штурман Чёрный. :roll:

Два брата акробата , выцыганили машину у начальства. А теперь в ускоренном режиме пытаютьсч вернуть свои затраты. и бонус начальству

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 июл 2012, 18:31 
Постоялец

Кароч писав я запит на Хутняку чи можна на приватне авто, не у рекламних цілях наносити державну символіку (герб малий або великий). Він перенаправив Птащуку, той не відписав вчасно, і я написав скаргу Хутняку на Птащука, щоб останній відписав.
І ось щойно прийшов лист, де Хутняк пропонує Птащуку зустрітись особисто із скаржником і відповісти на усі питання до 7-го серпня. Тому, я так припускаю, що мені буде прислана вимога прийти в ДАІ. Якщо так і буде, відпишусь тут, можливо хто зі мною сходить) Просто туди ніколи не ходив, то щоб не розгубився вперше.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 июл 2012, 18:34 
Борец

Напиши лучше, или можно громкоговорители на автомобилях устанавливать и по городу ездить... А то недавно сзади меня ехала машина , завешанная плакатами с цирком, как включили динамики - я чуть не вср...лся, при чём на пешеходном переходе... Окна открыл, музыка была выключена, расслабился... а оно сзади как вальнёт.... В общем мне всё равно давно пора было машину на химчистку загнать :lol: шютка. про причину химчистки

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 июл 2012, 18:40 
Постоялец

:lol: :lol: :lol: Славік, не повіриш, але в мене була аналогічна ситуація....спочатку хотів надавати в гризло, але потім чогось стало смішно з самого себе :lol: :lol: :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 июл 2012, 20:01 
Постоялец

Щось не вдається вставити відео, то хоча б так
http://www.youtube.com/watch?v=zOhcRGbwTH0&feature=plcp

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 июл 2012, 20:05 
Борец

Niva_vod писал(а):
Щось не вдається вставити відео, то хоча б так
http://www.youtube.com/watch?v=zOhcRGbwTH0&feature=plcp
выделенное -ссылка

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 июл 2012, 20:52 
Постоялец

Ну тоді, ще й так продублюю.
viewtopic.php?f=76&t=22541

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 июл 2012, 22:49 
Постоялец

viewtopic.php?f=76&t=22547

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 июл 2012, 00:29 
Постоялец

AnDruWa писал(а):
Кароч писав я запит на Хутняку чи можна на приватне авто, не у рекламних цілях наносити державну символіку (герб малий або великий). Він перенаправив Птащуку, той не відписав вчасно, і я написав скаргу Хутняку на Птащука, щоб останній відписав.
І ось щойно прийшов лист, де Хутняк пропонує Птащуку зустрітись особисто із скаржником і відповісти на усі питання до 7-го серпня. Тому, я так припускаю, що мені буде прислана вимога прийти в ДАІ. Якщо так і буде, відпишусь тут, можливо хто зі мною сходить) Просто туди ніколи не ходив, то щоб не розгубився вперше.

Я так думаю що не варто вестись на те, що "давай зустрінемось" на нашій території. Почнуть обоє пресувати, мовляв, забери скаргу, тоді поговоримо. Якщо звернення відправлено офіційно, то і відповідь на нього має бути офіційною, тобто письмово і у відповідний термін. Ніхто не може висловити "вимогу" громаданину України прийти в певне місце. Це може бути лише прохання. На прохання можна відповісти відмовою (культурно). Так саме, як і "порішати" питання в телефонному режимі. Шкода що з 1-го по 12-е мене не буде в місті. Я б склав компанію, але самому в ДАІ йти не варто. Фото-відеозйомку там припинять ще на вході, півтори години потримають в черзі, потім почнуть пресувати. Як вихід: не ведись на зустріч, вимагай офіційної відповіді або перенеси все це на середину серпня.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 июл 2012, 00:45 
Борец

андрюша,напиши,когда соберёшся идти к ним,видеосъёмку не запретят :mrgreen:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 июл 2012, 12:02 
Постоялец

Борька, сам я до них не піду) Це Хутняк типу запропонував Птащуку мене запросити до 7-го числа. Тому буду чекати запрошення, а потім обов'язково напишу чи подзвоню)
А щойно ходив купляв кавунчика собі, і на Електроніці (перехрестя Зарічанської і Рибалко), стояла машина 0218 (біля Принципа), і в ній один ДАІвець, височенький такий. З кимось вже розбирались, хтось якісь протоколи просив, ще щось, як я зрозумів він там проїздом, або можливо хто викликав)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 июл 2012, 12:43 
Постоялец

Усім привіт. Давно не бачив, давно не чув. Ось і я відмучив свій законний двотижневий відпочинок на Азовському морі. В субботу повернувся. По дорозі туди о 3 годині ночі мав приємну бесіду з Вінницьким інспектором про проведення "операції" тверезий - уважний водій в нічний час. :D . Але як я казав була 3 година ночі, попереду ще вся дорога, діти спали тому обмінялись перевіркою доків, вічливим розясненям мені як проїхати через місто, побажання гарного відпочинку та щасливої дороги все гарно та чемно. Більше мене ніхто не зупиняв, хоча пости були.
При поверненні помітив, що концентрація інспекторів даї в Вінницькі та Хмельницьки обл. в рази більша ніж їх кількість від Умані до Геніченська :evil: . Якщо це їх залишок після скорочення, скільки ж їх було :shock: . УВАГА! Хто буде рухатись в направленні Вінниці будьте уважні в населенних пунктах - практикуют роботу радара на ходу: або при їзді напроти вас, або пристроївшись за вами. Мене попереджали про це і на свому прикладі перевірив провели до кінця населенного пункта, розвернулись і повели назад когось іншого.
Возмутила робота наших в Литичеві. Там є перехрестя де для руху прямо - тільки права полоса. І наші красені (два екіпажа, відео можливо пізніше) тормознули три машини на ці праві полосі і брили. Навіть не хвилювало їх те що перекрили проїзд, і зупинили в метрі від світлофора. Пробачте, але знов фактор дальньої дороги (дружину і дітей закачало) і зупинятись та скандалити просто не було вже сили. Хоча про Летичівську точку наблюдаю давно, но так нагло ще не бачав.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 1180 ]  На страницу Пред.  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 79  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа