Текущее время: 02 июл 2025, 07:00

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 232 ]  На страницу Пред.  1 ... 12, 13, 14, 15, 16
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 05 сен 2012, 20:51 
Постоялец

[quote="manan"]Хмельницкая область и город
ЧЕРНЫЙ СПИСОК
от 08.05.2011 edited by manan

1 ШИЯН Олег Владимирович - заступник командира 1-го взводу ДПС роти ДПС відділу ДАІ з обслуговування м. Хмельницького та АТІ УДАІ УМВС України в Хмельницькій області старший лейтенант міліції 0406 Наглый, борзый, НАКОНЕЧНЫЙ – капитан, ком взвода дтп, пишет все скрыто на диктофон, авто 0665
4 ХАРКАТЫЙ - ст.лейтенант ( самостоятельно. Постанову писал тоже без моего участия (мою роспись подделывал сам). В самой постанове три раза неправильно писал мою ФИО (его надо в школу отправлять-не может переписать правильно с листка).
11 МЕНЯЙЛО имя отчество, прапорщик - разводной неумный.
Доброго времени суток, земляки! Прошу добавить в список два редких беспредельщика Полонского района - Кокитька и Калинку!! Кокитько- мерзкий тип, который на просьбу представится - начал тянуть свои вонючие лапы и угрожать райотделом. Второй Калинка - начальник ГАИ , миллионер местного разлива, имеет крышу в " высоких" кабинетах, промышляют по беспределу, закон им до хвоста, Есть свидетели, как Калинка приставлял водителю оружие прямо ко лбу!!!!. Совсем недавно был с ними инцидент, ссылочку скину чуть ниже, просто опубликовал в общем форуме. Была написана жалоба в райотдел- до сих пор не привета ни ответа! Там мафия еще та, порука круговая. Пока небыло времени дальше с ними заниматься, поэтому прошу помощи, кто может грамотно составить жалобу, в личку! Начнем бить по голове с Киева! Заранее спасибо.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 сен 2012, 20:58 
Постоялец

viewtopic.php?f=76&t=21668 вот по теме ссылочка!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 сен 2012, 22:47 
Постоялец

Повертаючи із Зарічанської на Старкон направо, зупинив Чорний якраз стояв при заїзді на ОККО, зі своїм улюбленим "непропуском пішохода".
За кермом був не я, тому закривав мені рот мотивучи це тим, що якщо я хочу представляти водія - маю мати доручення. Формально то він правий, але спілкувався з ним я все рівно, бо водій вже почав доки показувати, та й розгубився дуже.
З ним зустрівся вперше, і справив негативне враження про себе. Перебиває, повишає тон, погрожує адвокатами і суддями.
Пішоходу дали дорогу, він тільки починав переходити (на зустрічній смузі руху). То зупинив ще водія який їхав позаду і попросив типу бути свідком. Спочатку дуже грозився показати відео, камеру підніс якийсь пухленький, він не представлявся (Боря знає хто це, питав), камеру так і не показав. Та й не міг нічого показати, бо їхали ми за тролейбусом.
Коли Чорний спитав у того водія, якого зупинив, як свідка, і водій розгублено відповів: Нуу.. він пропустив пішохода, а я вже зупинився, бо він був дуже близько. Чорний побажав йому щасливої дороги і ще хотів подивитись страховку і під капот, але не глянув. А в кінці нагло сперся на вікно машини, ледь не весь заліз у салон і сказав, що якщо він захоче, то домалює що хоче і де хоче, не дивлячись на суддів чи прокурорів.
На жаль, камера не включалась (щось із флешкою було, бо тільки поміняв), тому нема доказової бази, щоб писати на нього.
Але перше враження - негативне :evil:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 сен 2012, 06:41 
Постоялец

Да Черный такой тип, раз попустишь все станет на свои места станет добрым.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 сен 2012, 10:10 
Борец

А с чего ты взял, что Чёрный формально прав насчёт представления интересов ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 сен 2012, 10:21 
Постоялец

ст.56-58 КАСУ

Хіба що, до складання протоколу - немає адмінсправи, і тому керуватись ЦК (там є 639-та здається, усний договір).
Але таким шляхом ще не пробував.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 сен 2012, 14:11 
Постоялец

Вот тема
http://roadcontrol.org.ua/forum/viewtopic.php?p=335508

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 232 ]  На страницу Пред.  1 ... 12, 13, 14, 15, 16

Часовой пояс: UTC + 2 часа