продолжение следует
![Улыбается :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
, суд я проиграл, а вернее административно правовой спор біл решен не в мою пользу
![Грустный :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
================
глава следующая - переоборудование:
Відповідно до п.4 постанови Кабінету Міністрів України від 21 липня 2010 р. N 607 про «ПОРЯДОК переобладнання транспортних засобів», я надав транспортний засіб для огляду реєстраційно-екзаменаційним підрозділом Дніпродзержинська, де на даний час транспортний засіб ХХХ держ. № ХХХХХХ зареєстровано на тимчасовому обліку на підставі Тимчасового реєстраційного талону ДАП №ХХХХХХ, за результатами якого отримав відповідний акт.
Відповідно до п. 5. Для переобладнання транспортного засобу в індивідуальному порядку я як представник власника (доверенность)подав до державного підприємства "ДержавтотрансНДІпроект" заяву про погодження переобладнання транспортного засобу (далі - заява про погодження), в якій зазначив відомості про транспортний засіб, вид переобладнання, а також технічна та інша інформація, необхідна для проведення переобладнання. До заяви про погодження додав копії свідоцтва про реєстрацію, та тимчасового реєстраційного талону транспортного засобу та акта проведення його огляду.
Відповідно до п. 9 получив висновок науково технічної експертизи №ХХХХХХ, та відповідно п. 12 виконав переобладнання.
На підставі п. 13. Після переобладнання транспортного засобу в індивідуальному порядку обрав організацію з оцінки відповідності та подав заяву про проведення оцінювання відповідності транспортного засобу, що переобладнаний, вимогам правил, нормативів і стандартів України, а також умовам (вимогам), викладеним у документі про погодження (далі - заява про проведення оцінювання). За результатами такого оцінювання получив АКТ технічної експертизи про відповідність технічного стану транспортного засобу вимогам безпеки дорожнього руху, та додатки - свідоцтво про атестацію, сертифікат відповідності, додаток до сертифіката відповідності/свідоцтва про визнання.
Надалі я повинен на підставі п 18. Перереєструвати транспортний засіб, що переобладнаний, яке проводиться реєстраційно-екзаменаційним підрозділом Державтоінспекції МВС відповідно до Порядку державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку автомобілів, автобусів, а також самохідних машин, сконструйованих на шасі автомобілів, мотоциклів усіх типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів, мотоколясок, інших прирівняних до них транспортних засобів та мопедів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 7 вересня 1998 р. N 1388
=================
Но в перерегистрации ТС по месту регистрации отказали, причина отказа:
1. Пояснення що до відмови:
Пояснення 1. ненадання транспортного засобу для огляду та дослідження.
АКТ технічного огляду по месту временной регистрации ВРЕР ДАІ з пояснень співробітників ВРЕР не дійсний у зв'язку с тим що огляд за місцем знаходження транспортного засобу можлив лише при знятті з обліку.
Я в свою чергу бажаю зняти з обліку вже переобладнаний транспортний засіб.
Пояснення 2. порушено порядок переобладнання, а саме до початку переобладнання не надано транспортній засіб за місцем постійного обліку, та відсутня заява на дозвіл переобладнання.
Я в свою чергу до переобладнання надав транспортний засіб для огляду за місцем тимчасового обліку, заяву я писав в державне підприємство "ДержавтотрансНДІпроект", а також зазначив в заяві на огляд транспортного засобу в ВРЕР ДАІ за місцем тимчасового обліку. Дозвіл по законодавству потрібно було брати в ВРЕР ДАІ лише при зміні номерних агрегатів.
==============================
в итоге имея переоборудованное транспортное средство я немогу внести изминения в регистрационніе документы
... дилема
По месту временной регистрации эксперт осматривающий машину
вторично отказался внести в акт технического осмотра обнаруженные недостатки, и вообще выдать акт и вносить изминения хоть на перерегистрацию связанную с уже состоявшимся переоборудованием хоть на снятие с учета по месту постоянной регистрации.
недостатки со слов эксперта: в висновоке науково технічної експертизи ряд условий:
1. повинно бути
2. рекомендуэться
по второму пункту не установленны поручни
в легковом автомобиле??? и нет аварийного выхода.
о том что науководослідний інститут рекомендує, а не наполягає експерт слухати не хоче
![Грустный :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
====================
в обоих мрео (на словах) заставляют устанавливать сидушки на место и проходить переоборудование по новой - я в шоке (вероятно месть за суд)
но я УЖЕ имею переоборудованное ТС без трех сидений которых в природе уже не существует(сидений).
Написал письмо Департамент ГАИ с копиями всех документов, ответа пока небыло, но приезжал эксперт ко мне домой для осмотра ТС и обнаружил отсутствие бензина
, поручней и аварийного выхода.
понажимал пидали тормоза и прочитал мне лекцию какой я нехороший
==================
люди ХЕЛП бюракраты машины лишают.