Подскажите, если что не так , в первый раз такое пишу:
Код:
Прокурору Іршавського района
Слідчому судді Іршавського районного суду
---------------------------
СКАРГА
на постанову про закриття кримінального провадження
Постанову про відмову в порушенні кримінальної справи одержано 17-го грудня 2012 р.
Постановою слідчого СВ Іршавського РВ УМВС України в Закарпатській обл. Підполковника міліції М.Шкарампоти від 04 грудня 2012 р.винесено постанову про закриття кримінального провадження №12012070100000061 від 28.11.2012 по моїй заяві від 10-го листопада 2012 року і заяві від __ 2012го року про ознаки складу злочину, передбаченого ст. 366 і ст. 364 КК України України.
Суспільно небезпечне діяння, яке інкримінується - підробка службових документів, а саме підробка документа „Посадова інструкція травматолога-ординатора травматологічного відділення Іршавської” і мого підпису на ньому, а також підробка акту про відмову з ознайомленням від 04.10.2012 року №181а-0:
9-го листопада 2012 року, під час судового засідання, яке відбувалося у Іршавському районному суді, щодо незаконного переведення мене та Ковальова А.В. на іншу посаду, на якому я була присутня у якості позивача, представником відповідача, а саме адвокатом Л.В.Пацкан було надано суду документ, а саме" Посадова інструкція травматолога-ординатора травматологічного відділення Іршавської районної лікарні",яка взагалі являється неправдивою,оскільки в ній записано посадову інструкцію лікаря-травматолога поліклініки від 1 липня 2011 року, після ознайомлення з яким я побачила, що на ньому підроблений мій підпис.
Самого документу я раніше не бачила, і не знала про його існування, а отже не могла його підписати.
Також до суду було передано „акт про відмову з ознайомленням від 04.10.2012 року №181а-0”, згідно з яким комісія у складі _____ нібито підтвердила мою незгоду з ознайомленням з наказом щодо мого переведення на іншу посаду.
Документи могли підробити службові особи Іршавської райлікарні , або районного відділу Охорони здоровя з метою по перше незаконно перевести мене на іншу посаду, по друге – щоб змусити суд прийняти на основі підробленого документа рішення на їх користь, по третє -щоб уникнути відповідальності за незаконне переведення мене на іншу посаду.
Підробкою цих документів мені спричинено значну шкоду з таких причин:
1. Поки підроблені документи не буде скасовано, суд може вважати їх аутентичними і прийняти на їх основі несправедливе рішення відносно мого позову.
2. Відповідно до цих фальсифікованих документів керівництво може вимагати і вимагає від мене виконання обовязків які я не повинна виконувати і навіть перевести мене на іншу посаду без моєї згоди.
3. Підробкою мого підпису мені завдано значної моральної шкоди.
Також підробка документів спричинила значної шкоди державі і іншим громадянам, адже по перше змусила суд розглядати підроблені документи,а отже витрачати державні кошти і ресурси на їх опрацювання, затягнула судовий процес і відповідно велика кількість громадян не отримала медичної допомоги, в звязку з відривом працівників райлікарні від роботи для відвідування судового розгляду, а також така підробка уможливлює подальші підробки особою або особами яка вже принаймні один раз так вчинили, з невідомими наслідками, і підриває довіру громадян до органів державної влади і органів внутрішніх справ і органів правосуддя.
1. Постанова про закриття кримінального провадження ґрунтується на тому, що нібито слідчому не вдалося встановити, чи мав місце факт підробки підпису, хоча при цього ніякої експертизи він не проводив і не призначав, і навіть не вказав у постанові на чому грунтується таке твердження, хоча висновки слідства не можуть будуватись на припущеннях, на здогадках, а повинні спиратись на точно встановлені факти. Однак самих фактів слідчий СВ Іршавського РВ УМВС України в Закарпатській обл. М.Шкарампота не навів.
2. Також слідчий СВ Іршавського РВ УМВС України в Закарпатській обл. М.Шкарампота стверджує, що підробка мого підпису не призвела для до неправомірних наслідків хоча із вищевказаного випливає, що це не так, і мені завдано значну матеріальну і моральну шкоду.
3. В постанові про закриття кримінального провадження слідчий СВ Іршавського РВ УМВС України в Закарпатській обл. Підполковник міліції М.Шкарампота стверджує, що нібито встановив, що я була ознайомлена з наказом, хоча в самій же постанові вказав, що опитана гр. Чийпеш М.В. в функціональні обовязки якої входить ознайомлення працівників з наказами, показала, що не ознайомлювала мене з наказом, так як мене не було в лікарні 04.10.2012, а потім вона забула мене ознайомити. Отже слідчий СВ Іршавського РВ УМВС України в Закарпатській обл. Підполковник міліції М.Шкарампота всупереч встановленим ним самим фактам приймає рішення яке їм протирічить. Адже із вищевказаного явно випливає факт фальсифікації акту про відмову з ознайомленням від 04.10.2012 року №181а-0. Крім того, із наведених у постанові фактів випливає, що не всі лікарі були ознайомлені з наказом 04.10.2012, але під наказом поставлені їх підписи про ознайомлення саме за 04.10.2012.
Отже, слідчий СВ Іршавського РВ УМВС України в Закарпатській обл. підполковник М. Шкарампота закрив кримінальне провадження , не вживши всіх необхідних оперативно-розшукових заходів з метою виявлення ознак злочину та осіб, що його вчинили, зокрема не провівши єкспертизу підпису, а також зробивши неправильні висновки із зібраних показів свідків.
Враховуючи викладене, вважаю, що постанова про закриття кримінального провадження №12012070100000061 від 28.11.2012 слідчого СВ Іршавського РВ УМВС України в Закарпатській обл. Підполковника міліції М.Шкарампоти від 04 грудня 2012 р. незаконна та необґрунтована, і на основі статті 303 КПК України,
ПРОШУ:
1. У разі якщо пропущено строки для оскарження постанови відповідно до статті 304 КПК України, прошу поновити їх в звязку з тим, що постанова була отримана мною тільки 17.12.2012, після особистого звернення до слідчого і він змусив підписати мене акт про отримання без дати.
2. Скасувати постанову про закриття кримінального провадження №12012070100000061 від 28.11.2012 слідчого СВ Іршавського РВ УМВС України в Закарпатській обл. Підполковника міліції М.Шкарампоти від 04 грудня 2012 р та направити матеріали для додаткової перевірки до Іршавскього РВ УМВС.
Додатки:
- копія постанови “про відмову в порушенні кримінальної справи
Оскаржувач ______________ (П. ініціали).
Дата.