Текущее время: 01 дек 2024, 21:47

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 201 ]  На страницу Пред.  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 04 мар 2012, 00:52 
Постоялец

Блин, Славик, почему в информзапросе ни слова про "вміст другої ємності з біологічним
середовищем" ? А это твой козырь.
Вместо этого ты получил их козыря. Бего в понедельник спрашивать Чи э "друга ємност з біологічним середовищем" та як вона опломбована

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 мар 2012, 01:04 
Постоялец

VadoZ писал(а):
Блин, Славик, почему в информзапросе ни слова про "вміст другої ємності з біологічним
середовищем" ? А это твой козырь.
Вместо этого ты получил их козыря. Бего в понедельник спрашивать Чи э "друга ємност з біологічним середовищем" та як вона опломбована

6 пункт інформаційного відповідь не дали.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 мар 2012, 06:33 
Борец

недйсним висновок може визнати-обласне управління охорони здоровя....
але треба аргументувати-тим,ЩО ТАМ НЕСПІВПАДВАЮТЬ ЦИФРИ..та порушення процедури.

взагалі падай на мороз,та пиши до них заяву,щоб повторно провели аналізи,твого біологічного середовища....тобто також треба подумати про це...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 мар 2012, 09:58 
Постоялец

пішохід писал(а):
взагалі падай на мороз,та пиши до них заяву,щоб повторно провели аналізи,твого біологічного середовища....тобто також треба подумати про це...

Пока наверное не стоит. Либо заставлять делать это в присутствии сидетелей. Ибо они снова намутят.

А нарколога в суд вызывают?
slavikp писал(а):
6 пункт інформаційного відповідь не дали.

6 пункт про другое.
Тебе надо спросить где сейчас хранится второй образец "твого біологічного середовища" и опломбирован ли он.
Кидай 2 информзапроса - по запросу на вопрос. Так сложней "забыть" ответить на один из вопросов. А значит забьют на запрос целиком. Потом будешь просить судью вытребовать эту информацию.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 мар 2012, 12:34 
Постоялец

Суддя сказала шо викличе нарколога, ДАІ і беркут а як воно буде??? Думаю шо ніхто не прийде.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 мар 2012, 23:53 
Постоялец

прокоментуйте зранку хочу посилати

Львівський обласний державний
клінічний наркологічний диспансер
79007, м. Львів, вул. Лепкого, 8

Порада Ярослав Богданович
79054 м. Львів вул.. Зоряна 19

С К А Р Г А

06,02,2012 року о 2 год. 30 хв. в пункті Львівського обласного державного клінічного наркологічного диспансеру по вул. Науковій, 49 в м. Львові лікарем Андрушенко Л. М. було проведено огляд на стан сп’яніння мене, Поради Я. Б.
Вважаю, що лікарем Андрушенко Л. М. зазначений огляд було проведено з суттєвими грубими порушеннями процедури, встановленої чинним законодавством, висновки, зроблені за результатами незаконного огляду не відповідають обставинам справи, спотворюють факти, завдають шкоди моїм правам та інтересам, а тому мають бути скасовані з наведених нижче підстав.

1) Частиною 6 ст. 266 Кодексу України про адміністративні правопорушення встановлено, що огляд особи на стан алкогольного сп’яніння проводиться згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 17 грудня 2008 р. N 1103, якою затверджено «Порядок направлення водіїв транспортних засобів для проведення огляду з метою виявлення стану алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, і проведення такого огляду», надалі – «Порядок». Відповідно до п. 14 зазначеного «Порядку» висновок, який складено лікарем, що проводив у закладі охорони здоров'я огляд водія транспортного засобу на стан сп’яніння, може бути оскаржений водієм транспортного засобу у встановленому законодавством порядку. Відповідно до ч.5 ст. 266 КУпАП огляд особи на стан алкогольного сп’яніння, проведений з порушенням вимог цієї статті, вважається недійсним.

2) п.п. 2.8. «Інструкції про виявлення у водіїв транспортних засобів ознак алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції», затвердженої наказом Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства охорони здоров'я України від 9 вересня 2009 р. N 400/666, надалі – «Інструкція», передбачено, що направлення на огляд з метою виявлення стану алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, здійснюється за формою, наведеною у додатку 1 до цієї «Інструкції». Формою (змістом) вказаного направлення передбачено, що в такому направленні мають вказуватися:

- ознаки сп’яніння, виявлені за результатами огляду, проведеного уповноваженою особою ДАІ МВС;

- назва та номер спеціального технічного засобу, дозволеного до застосування МОЗ та Держспоживстандартом, за допомогою якого проводився огляд (уповноваженою особою ДАІ МВС);

- результати огляду, а саме: реакція позитивна чи негативна, кількісний показник;

- серія та № протоколу про адміністративне правопорушення, складеного уповноваженою особою ДАІ МВС.

Зі всією категоричністю стверджую, що направлення, передбачене п.п. 2.8. Інструкції, не було оформлене та передане лікарю Андрушенко Л. М. уповноваженою особою ДАІ (РДПС ВДАІ ЛМУГУ МВС України у Львівській області Калиновського Т.І.) перед проведенням огляду мене на стан сп’яніння. Навіть якщо, це направлення всупереч фактичним обставинам справи та вимогам Інструкції і з’явилося пізніше у справах пункту Львівського обласного державного клінічного наркологічного диспансеру по вул. Науковій, 49 в м. Львові, то і в цьому випадку таке направлення також є незаконним, а дії лікаря Андрушенко Л. М. з проведення огляду на стан сп’яніння є безпідставними та незаконними, оскільки:

- уповноваженою особою ДАІ МВС (РДПС ВДАІ ЛМУГУ МВС України у Львівській області Калиновського Т.І.) насправді не проводився огляд на стан сп’яніння мене, Поради Я. Б., будь-якими спеціальними технічними засобами, дозволеними до застосування МОЗ та Держспоживстандартом, що доводиться, відсутністю запису про такий огляд в протоколі про адміністративне правопорушення серії ВС1 № 237827 від 06,02,2012 р., в якому розділ «Огляд на стан сп’яніння» взагалі не заповнено.

- протокол про адміністративне правопорушення серії ВС1 № 237827 від 06,02,2012 р. було складено о 02 год. 50 хв. в приміщенні пункту Львівського обласного державного клінічного наркологічного диспансеру по вул. Науковій, 49 в м. Львові, тоді як цей протокол мав бути складений на місці скоєння правопорушення 06,02,2012 р. в 1 год. 30 хв. по вулиць Зоряна 19. Тобто протокол цей мав бути складений до складання направлення на проведення огляду на стан сп’яніння і до моменту проведення цього огляду в приміщенні пункту Львівського обласного державного клінічного наркологічного диспансеру по вул. Науковій, 49 в м. Львові. Те, що зазначений протокол в порушення вимог Інструкції був складений після проведення огляду на стан сп’яніння та підписаний, до речі, з незрозумілих підстав лікарем Андрушенко Л. М. та м/с Приклонська Л. М. в якості свідків, однозначно доводить, що в направленні на огляд цей протокол не міг бути вписаним. Отже, або лікар Андрушенко Л. М. свідомо допустив порушення Інструкції, провівши огляд на стан сп’яніння або без направлення на огляд, або без заповненого належним чином направлення. Що в будь-якому випадку є порушенням процедури проведення огляду на стан сп’яніння.

3) лікар Андрушенко Л. М. провів огляд в приміщенні, що, вочевидь, не провітрювалося тривалий час, так як в приміщенні був сильний стійкий запах фармакологічних речовин та спирту. Я звернув на це увагу всіх присутніх та наполегливо просив лікаря Андрушенко Л. М., зважаючи на забрудненість повітря приміщення, провести огляд на стан сп’яніння при використанні спеціального технічного засобу (алкотестеру) на свіжому повітрі, тобто на вулиці. Також я просив лікаря Андрушенко Л. М. ознайомити мене із порядком застосування цього спеціального технічного засобу, із свідоцтвами про його державну реєстрацію та повірку, на що мені без будь-яких пояснень було категорично відмовлено лікарем. Так само лікар Андрушенко Л. М. відмовився провести пробне тестування цим засобом (алкотестером) повітря в приміщенні для того, аби перевірити правильність його роботи та відсутності спирту у повітрі. Також лікар Андрушенко Л. М. відмовив мені у моїй вимозі провести повторне продування алкотестера через 20 хвилин після першого продування та вимогу відібрати мою кров на лабораторний аналіз. За таких обставин проведення огляду на стан сп’яніння із застосуванням спеціального технічного засобу не може вважатися законним, є всі ознаки фальсифікації, а отримані результати не можуть використовуватися в якості доказів сп’яніння. Більше того, огляд на стан сп’яніння було проведено всупереч моїй волі, із застосуванням морального та фізичного примусу, через постійне залякування про застосування кайданів зі сторони працівників ДАІ . Тим не менш лікар Андрушенко Л. М. проти моєї волі із допомогою працівників ДАІ заставив мене пройти тест на алкотестері, тоді як згідно чинного законодавства у випадку моєї незгоди пройти огляд на стан сп’яніння ніхто не мав права робити це силоміць. Що є порушенням мого конституційного права, передбаченого ст. 28 Конституції України (Кожен має право на повагу до його гідності - жодна людина без її вільної згоди не може бути піддана медичним, науковим чи іншим дослідам.

4) лікар Андрушенко Л. М., користуючись моїм безпорадним становищем в силу тиску зі сторони працівників ДАІ, не тільки протизаконно провів огляд на стан сп’яніння (без належних та законних підстав), але й допустив інші порушення процедури огляду. Так, лікар Андрушенко Л. М. наказав мені здати сечу у пластиковий стаканчик, після того як я передав зразок біологічного матерялу, лікар Андрушенко Л. М. зробив тест на наркотики і вилив при мені біологічне середовище в умивальник, чим грубо порушив процедуру щодо обов’язкового відбирання в мене зразків для дослідження біологічного середовища (слини, сечі, крові) в порядку, встановленому п.п. 3.10. -3.13. Інструкції. При цьому, відповідно до п.п. 3.15. Інструкції діагноз, який вноситься до акта медичного огляду, встановлюється за результатами огляду на стан сп'яніння та лабораторними дослідженнями. Таким чином і за цієї підстави, акт медичного огляду та висновок, який видається на підставі акта медичного огляду, є незаконними, оскільки п.п. 3.15. Інструкції для поставлення діагнозу однозначно передбачена необхідність не тільки огляду на стан сп’яніння, але й лабораторні дослідження. Тим більше, що я наполягав на відбиранні в мене зразків біологічного середовища і проведення лабораторного дослідження. Вочевидь, що лікарю Андрушенко Л. М. було невигідним відбирання та зберігання цих зразків, оскільки б це дозволило спростувати фальшивий діагноз поставлений відносно мене.

5) п.10. Порядку, затвердженого постановою КМ України від 17 грудня 2008 р. N 1103, передбачено, огляд водія транспортного засобу в закладі охорони здоров'я проводиться в будь-який час доби за методикою та із застосуванням приладів, дозволених для використання МОЗ. Між тим, наскільки мені відомо, на сьогодні не існує методики огляду водіїв на стан сп’яніння, затвердженою МОЗ на виконання зазначеної постанови Уряду. Відтак виникає питання за якою методикою лікар Андрушенко Л. М. проводив тести та огляд на стан сп’яніння, чи затверджена ця методика МОЗ та чи відповідає вона вищевказаним Порядку та Інструкції? Відтак, і на цій підставі, до моменту надання доказів законності методики, що була використана лікарем Андрушенко Л. М., результати огляду є незаконними.

6) якщо ж виходити з того припущення, що методика огляду на стан сп’яніння якимось чином зазначена (виражена) в формі (тексті) «Акту медичного огляду з метою виявлення стану алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції», затвердженого Інструкцією, як додаток №2, то і в цьому випадку лікар Андрушенко Л. М. проводив огляд з суттєвими відхиленнями. Так п. 18 Акту передбачено «Обстеження через 20 хвилин. Час обстеження, назва спеціального технічного засобу, за наявності - його номер, дата його останньої повірки, результат обстеження». Всупереч наведеному лікар Андрушенко Л. М. не провів це повторне обстеження через 20 хвилин, хоча я вимагав це зробити обов’язково. По-перше, у лікаря Андрушенко Л. М. та працівників ДАІ, які разом фальсифікували мій огляд на стан сп’яніння, просто фізично не було часу на те, щоб з 2год. 30хв. по 2год. 50 хв. (лише за 20 хвилин) провести відносно мене всі процедурина а саме: провести два обстеження з різницею в 20 хвилин (з замірами пульсу, кров’яного тиску, проходженням різноманітних тестів, опитуванням, проведенням аналізів, заповненням журналу оглядів, акту, висновків тощо). Вже о 2 год. 50 хв. лікар Андрушенко Л. М. та м/с Приклонська Л. М. мали двічі провести моє обстеження та заповнити всі документи, так як саме в цей час вони підписали в якості свідків незаконно складений протокол про адміністративне правопорушення серії ВС1 № 237827 від 06,02,2012 р.. Крім того те, що не було проведено повторне обстеження має підтвердити відсутність доказів повторного використання щодо мене спеціального технічного засобу – алкотестеру. Принаймні, я тільки один раз і з порушенням процедури проходив цей тест 06,02,2012 р. в період із 02 год 30 хв. до 02 год 50 год. Крім того треба в журналі реєстрації оглядів подивитись дату та час реєстрацію мого огляду, щоб переконатися, що не могло бути проведено повторне дослідження відносно мене через 20 хвилин через брак часу.

7) в порушення п.п. 3.20. Інструкції (Висновок щодо результатів медичного огляду особи на стан сп'яніння складається в усіх випадках безпосередньо після огляду особи у трьох примірниках: перший примірник видається під підпис уповноваженій особі Державтоінспекції МВС, яка доставила дану особу на огляд, другий видається оглянутій особі, а третій залишається в закладі охорони здоров'я) мені було відмовлено лікарем Андрушенко Л. М. в отриманні примірника висновку, що є грубим порушенням моїх права та очевидною беззаперечною підставою для визнання недійсними огляду на стан сп’яніння та висновку за результатами такого огляду.

Враховуючи все вищенаведене, керуючись ч. 5 ст. 266 КУпАП, ст. п. 14 постанови КМ України від 17 грудня 2008 р. N 1103, п. 14 зазначеного «Порядку» п.п. 3.22. Інструкції, затвердженої наказом Міністерства внутрішніх справ України та Міністерства охорони здоров'я України від 9 вересня 2009 р. N 400/666 вимагаю визнати недійсним огляд на стан сп’яніння, проведений 06,02,2012 року відносно мене лікарем Андрушенко Л. М. в пункті Львівського обласного державного клінічного наркологічного диспансеру по вул. Науковій, 49 в м. Львові та визнати недійсним висновок щодо результатів зазначеного медичного огляду осіб на стан сп'яніння.
Вимагаю також провести службове розслідування відносно викладених у цій скарзі фактів порушення чинного законодавства з боку працівників пункту Львівського обласного державного клінічного наркологічного диспансеру по вул. Науковій, 49 в м. Львові та притягти винних осіб до дисциплінарної відповідальності.
Прошу розглянути мою скаргу та дати на неї відповідь, відповідно до вимог чинного законодавства.

Додаток: копія протоколу про адміністративне правопорушення від 06,02,2012. серії ВС1 № 237827.

05.03.2012 року _________________ З повагою Порада Я. Б.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 мар 2012, 02:56 
Постоялец

Согодні їздив в диспансер взяв нормальну копію акту

ИзображениеИзображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 мар 2012, 10:36 
Новобранец

Если ты считаеш что 0,38 промили это пьяный тогда тебе на этом сайте делать нечего,Я б на тебя посмотрел чтоб ты делал если утебя были деньги в кормане и как ты корчился чтоб им недатся небось в багажник залез бы и замок сломал чтоб не выковыряли.Все прекрасно знают как после попадания в милицыю пропадают деньги причем навсегда и на вопрос где деньги сразу мы незнаем у него их небыло.А

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 мар 2012, 10:50 
Новобранец

А вообще я думаю что нужно в каждом городе создать типа групы подержки с видеокамерами чтоб водители могли позвонить в случае вот таких нюансов а мы приехать и заснять как наша доблесная милиция и геи выполняют законодательство украины.Причем должно быть как минимум человек 10 с каждого раена города,если один занят его место может в этот момент занять другой.Поэтому предлагаю всем водителям связатся через лички или как нибудь еще надо продумать и боротся с этим злом всем вместе а нетолько ребятам из дк.Так как кроме нас самих нас защитить некому.Быстрее начнем это делать быстрее закончится этот бардак.Придлагайте варианты обмена информацыи.Удачи всем.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 мар 2012, 14:11 
Постоялец

Завтра 21.03.2012р. На 12:00 у Залізничному суді буде слухання по ст. 130 запрошую всіх бажаючих прийти підтримати мене!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 мар 2012, 14:18 
Борец

Я би прийшо,з задоволенням але далеченько до Львова з Любешова)))Тримайтесь)))Удачі

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 мар 2012, 14:30 
Постоялец

Scorpion4uk писал(а):
Я би прийшо,з задоволенням але далеченько до Львова з Любешова)))Тримайтесь)))Удачі

Дякую.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 мар 2012, 16:17 
Борец

slavikp писал(а):
Завтра 21.03.2012р. На 12:00 у Залізничному суді буде слухання по ст. 130 запрошую всіх бажаючих прийти підтримати мене!!!

якщо немає відповіді з обласного управління охорони здоровя,заявляй клопотання про перенесення розгляду справи,аргументуй-тим що є нестиковки,написав скаргу на висновок,і чекаєш на відповідь,копію скарги в облздрав долучи до справи в суді.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 мар 2012, 18:08 
Постоялец

пішохід писал(а):
slavikp писал(а):

якщо немає відповіді з обласного управління охорони здоровя,заявляй клопотання про перенесення розгляду справи,аргументуй-тим що є нестиковки,написав скаргу на висновок,і чекаєш на відповідь,копію скарги в облздрав долучи до справи в суді.

я хочу шоб моїх свідків заслухали, а потім можна заявляти клопотання думаю судя рішення завтра не прийме. Я согдні подав пояснення по справі і копії матерялів та скарг. Ну і цікаво чи хтось з іншої сторони буде мене в МВС викликали согодні шось вини зарухались.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 мар 2012, 15:18 
Постоялец

И что , как прошло?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 201 ]  На страницу Пред.  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа