Текущее время: 11 май 2025, 22:54

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 20 май 2011, 20:08 
Борец

В конце прошлого года знакомому в наглую парили скорость на беркуте. Суд был выигран с легкостью и сразу же накатал скаргу:
Сообщение, не относящиеся к теме
Начальнику ВДАЇ з ОАТ міста Первомайськ та Первомайського району ВДАІ УМВС України в Миколаївській області

Рххххх
м. Первомайськ Миколаївська обл.
хххххх

Скарга

16 листопада 2010 р. ІДПС старшиною міліції Дехтяренко О.І., на мене був складений адміністративний протокол за порушення п. 12.4 ПДР України, за що передбачена відповідальність за ст.122 ч.1 КУпАП, і винесена постанова про накладення стягнення у вигляді штрафу в розмірі 255 грн.
18 листопада 2010 р. мною був складений і направлений до Первомайського міськрайонного суду Миколаївської області адміністративний позов про визнання неправомірними дії старшини міліції Дехтяренко О.І. та скасування постанови серії ВЕ № 99999 від 16.11.2010 р. про накладення на мене штрафу в розмірі 255 грн.
Позов було задоволено постановою суду (копія постанови додається).

Згідно п. 2.22 Наказу №77 від 26.02.2009 «Про затвердження Інструкції з оформлення працівниками Державтоінспекції МВС матеріалів про адміністративні порушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху» «У разі скасування постанови в справі про адміністративне правопорушення внаслідок її неправомірного винесення за даним фактом проводиться службова перевірка. Стосовно винної посадової особи відповідно до положень Закону України "Про Дисциплінарний статут органів внутрішніх справ України" ( 3460-15 ) вживаються заходи дисциплінарного впливу, відомості про які додаються до матеріалів перевірки.»
Згідно з ст.ст. 18,19,20 Закону України «Про звернення громадян», ст. 40 Конституції України, прошу:

• На підставі постанови суду, вилучити запис про накладення на мене штрафу з Автоматизованої системи реєстрації, обліку та контролю транспортних засобів, їх власників та адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху;
• Вжити заходи дисциплінарного впливу до старшини міліції Дехтяренко О.І.;
• Дати відповідь у порядку та у терміни, передбачені ст.20 Закону України „Про звернення громадян”.

Додаток:
- копія постанови суду;

22.12.10 р.
Она была отправлена заказным письмом с уведомлением, но почему-то ответа не последовало... :evil: Тогда мы продолжили:
Сообщение, не относящиеся к теме
Начальнику Управління державної автоінспекції Управління Міністерства внутрішніх справ в Миколаївській області.
вул. Новозаводська, 1-Б м.Миколаїв, 54056.

Рхххххх
м. Первомайськ Миколаївська обл.
ххххх

Скарга

22.12.10 р. на адресу Начальнику ВДАЇ з ОАТ міста Первомайськ та Первомайського району ВДАІ УМВС України в Миколаївській області було направлено скаргу (копія в додатку). Станом на теперішній час мною не було отримано жодного повідомлення стосовно розгляду цієї скарги. Посадові особи, підпорядкованого Вам підрозділу порушили ст.ст. 18,19,20 Закону України «Про звернення громадян» та ст. 40 Конституції України, тим самим порушивши мої права.

На підставі тих же ст.ст. 18,19,20 Закону України «Про звернення громадян», ст. 40 Конституції України, прошу:

• З’ясувати, чому посадовими особами підпорядкованого Вам підрозділу порушені вимоги чинного законодавства.
• Покарати відповідальних осіб з вини яких я не отримав відповідь.
• Зобов’язати розглянути скаргу та надати мені відповідь.

Додаток:
- копія скарги від 22.12.10

04.03.11 р.
И о чудо! Буквально через несколько дней пришел ответ от НАШИХ!!!!
ИзображениеА через пару дней и с Николаева ответ пришел.
Изображение Что интересно в Николаеве уже не придумывают глупых отговорок, как было когда я туда писал впервые! :twisted:

ЗЫ В нашем, Первомайском суде, после того как я вытребовал извинений через сми, перестали в постанове писать "Визнати дії інспектора неправомірними". Уже много судов выиграл и нигде такой формулировке уже нет! :evil: Видать подсуетились наши геи!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа