27.04.2013 року, по вул. Личаківська, 224 у м. Львові, перебуваючи поза службою, під час керування мною авто, не вчиняючи жодних ПДР був зупинений (заблокований) декількома екіпажами ДАІ, у зв»язку із «перебуванням водія в стані сп’яніння), що не відповідає дійсності, з причин одержання в лікарській установі відповідних висновків, (результат на етанол від»ємний), складенням відносно мене адмін. матеріалу про відмову від проходження огляду, що є предметом розгляду справи в суді, аналогічно як і відсутність компетенції суб’єкта владних повноважень (незаконна зупинка, відсторонення, тощо
При вказаних вище діях (27.04.2013 року), співробітники ДАІ, «керувались» вказівкою Михайленка Р.І., (який перебуваючи у відпустці знаходився разом із цивільними особами, у т.ч. з Карповим В., про якого йдеться нижче), поруч з місцем зупинки мого авто, і дана «Вказівка» стала підставою для неправомірної зупинки мого авто, фальсифікації документів щодо часу зупинки, підстав, скерування на огляд, тощо.
Посадові особи ДАІ (черговий, командири взводу, батальйону,) що віддавали інспекторам ДАІ незаконну вказівку про зміну місця дислокації маршрутів,у звязку із моїм «затриманням» притягнуті до дисциплінарної відповідальності.
http://pr-z.com.ua/obnon-protiv-vb