Текущее время: 01 ноя 2025, 23:55

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 26 май 2013, 00:45 
Новобранец

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 май 2013, 07:13 
Постоялец

Блин, надо было звонить 102 и написать заяву за кражу документов. Толпа шакалов !

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 май 2013, 10:57 
Постоялец

Це вже не перший випадок коли журналісти газети "дорожний контроль" фіксують протиправні дії контролерів трамвайних, тролейбусних квитків!!!

Найблищим часом журналістам потрібно зібратися та відзняти повно-метражний фільм про безграмотних контролерів та їх протиправні дії, щодо громадян та жителів м. Львова.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 май 2013, 14:02 
Борец

:evil: от хамло!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 май 2013, 16:00 
Постоялец

На 1.21хв. хамовитий контролер розповідає 24 каналу які вони "контролери" вічливі, толерантні а ми громадяни тупі, без втручання охорони не предявляємо квитки.

Тоді в мене питання: Чому це чмо чипав своїми брудними руками мою дружину і чому охоронець обісрався зі страху коли в ситуацію втрутився я? Чому вони двоє відмовлялися представитись та не показували свої посвідчення?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 май 2013, 19:30 
Новобранец

2 роки тому прийшлось спроїхатись трамваєм. Так як довгий час не їздив на даному транспорті відвик від контролерів. Водій трамваю замість повного білета дав мені пільговий про що я його не просив, а лише передав гроші і він дав квиток та решту.На квиток уваги не звернув лише закомпастував та сховав у кишеню. І тут контроль на лінії появився. Почав пояснювати, що водій видав мені пільговий помилково. Ніхто мені не повірив щей штраф заплатив. З того часу цим видом транспорту не користуюсь.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 май 2013, 11:22 
Борец

жесть,та то можна розкрутити на повну катушку :evil:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 окт 2013, 20:40 
Борец

http://zik.ua/ua/news/2013/10/25/u_lvovi_studentka_stala_zhertvoyu_kontroleriv_lvivelektrotransu_436531

У Львові студентка стала жертвою контролерів «Львівелектротрансу»

У Львові зафіксовано випадок нечуваного зухвальства з боку контролерів електротранспорту. Зокрема, 22 жовтня троє контролерів у грубій формі вимагали оплату штрафу у неповнолітньої студентки львівського коледжу, яка купила, однак не встигла закомпостувати квиток у тролейбусі №12.

Про це 25 жовтня IA ZIK повідомили родичі дівчини.

Випадок стався 22 жовтня 2013 року близько 16.00. Студентка технологічного коледжу «Львівської політехніки», 15-річна Соломія Щерба сіла в тролейбус №12, аби доїхати з центру міста на Левандівку.

«Як тільки тролейбус рушив з кінцевої зупинки ЛНУ ім. Франка, до неї підійшли невідомі особи: двоє чоловіків та жінка в цивільному одязі, без будь-яких знаків та посвідчень, та наказали пред’явити квиток. Пасажирка показала талончик і пояснила, що ще не встигла його закомпостувати, бо у тролейбусі багато людей, на що невідомі у грубій формі почали вимагати гроші в сумі 30 гривень. Студентка відповіла, що у неї лише 8 гривень. Не доїжджаючи до першої зупинки, невідомі зупинили тролейбус, силоміць витягли пасажирку на вулицю. При цьому невідомі чоловіки викручували руки, а жінка схопила за волосся та надавала стусанів по плечах і руках. При виході пасажирку штовхнули, вона впала, після чого, погрожуючи їй, що заберуть в міліцію, примусили неповнолітню просити гроші в перехожих.

Коли неповнолітня, плачучи, просила гроші, почали збиратися люди, які покликали патрульного міліціонера Галицького райвідділу міліції. Міліціонер сказав контролерам, що вони не мають права вимагати гроші у неповнолітньої, на що почув слова нехтування та погрози на свою адресу.

Після того, як неповнолітня студентка зібрала гроші в перехожих – їх забрали. І лише тоді, на вимогу людей, показали посвідчення. Ці особи виявились контролерами «Львівелектротрансу»: Ваславик Марія та Купінка Михайло. Третю особу не встановлено.

Після цього інциденту неповнолітня студентка пішла, плачучи, пішки на Левандівку», – розповіли родичі дівчини.

Родичі просять свідків та очевидців, котрі їхали 22 жовтня о 16-ій год. від Університету імені Франка у тролейбусі №12 та тих, хто бачив, як дитина просить гроші, зателефонувати батькові за номером: 067 256-95-78.

Як повідомили IA ZIK у ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області, звернення про цей випадок надійшло сьогодні в Галицький РВ міліції. Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, триває слідство.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 окт 2013, 21:33 
Борец

Yorgens писал(а):
При цьому невідомі чоловіки викручували руки, а жінка схопила за волосся та надавала стусанів по плечах і руках.

це вже кримінал якщо є побої,це легкі тілесні....а це вже межує із звільненням подонків з роботи та інше.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 окт 2013, 21:57 
Постоялец

Та вони як гопники по транспорту ходять, це вже панацея якась, піздити їх немає кому а мені немає коли.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 окт 2013, 22:06 
Борец

Yorgens писал(а):
Родичі просять свідків та очевидців, котрі їхали 22 жовтня о 16-ій год. від Університету імені Франка у тролейбусі №12 та тих, хто бачив, як дитина просить гроші, зателефонувати батькові за номером: 067 256-95-78.

закріпити когось,щоб спрямував батька у правиле русло.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 окт 2013, 23:06 
Постоялец

Думаю, якщо б був хлоп під 190 см і 100 кг, то жодних рук би не було. А з дівчиною 15 років чого б не показати себе крутими.
Вони ж при владі, мразі.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 окт 2013, 08:52 
Борец

Та яка там влада, кіт наплакав. Просто люди своїх прав не знають. Нехай дівчина молода. А скільки людей було навколо, і ніхто не заступився. Це жах.
А ппсник теж урод.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 окт 2013, 10:25 
Постоялец

:shock:
Со мной была похожая ситуация лет 15 назад в трамвае №3.
Только зашел, одной остановки даже не проехал - налетели и требовали закомпостированный талон!
Это у них такая тактика как у гопников, а потом - выбить бабки любой ценой!
Они хуже гайцев в такой ситуации!
Милицией угрожали, ссуки!

Девчонку чертовски жалко...
Надеюсь, что уроды получат по заслугам!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 окт 2013, 16:12 
Постоялец

Сьогодні мою дівчину штрафанули в тролейбусі. Їй ще не зробили нового студенстського, а старий в неї вкрали.
Є папірець, що вона вчиться в універі, але той контролер не повірив.
Я питаюсь: "Чого заплатила штраф?"
Вона: "Я його налякалась, в нього всі руки в наколках, 100% зек якийсь. І їх 2 таких було під 150 кг..."
Ну що я міг їй сказати? Що треба тягнути час, дзвонити мені (а мені з роботи доїхати до універу вдень мінімум 20 хв. треба), качати права, давити законами?
Коли тебе пресують 2 здорових мужики, що вона може зробити?

З іншого боку, їй 30 грн. вартують менше, ніж година+ часу... То я принциповий :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа