Текущее время: 03 дек 2024, 07:17

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 29 мар 2013, 07:19 
Постоялец

Проїжджаючи с.Пісочна і с.Рудники бачив як на зупинці стояв даний патрульний автомобіль, я так і зрозумів, що вони паслись на світлофорі. Я приїхав під запрвку Марс в с. Розвадів, мав там зустріч, за кілька хвилин побачив конфлікт водія з інспекторами, які на тому самому патрульному авто.
Також зацікавили новітню розробку перевертнів в погонах - маячки в решітці. Цирк )))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 мар 2013, 09:42 
Постоялец

На ДАІШНИКА скаргу негайно, за не виконання ст. 5 З.У про міліцію та за використання маєчків які не відповідають ДСТУ.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 мар 2013, 11:24 
Новобранец

Ці гайдони завжди там пасуться. Від першої зупинки в с. Розвадів, до с. Рудник, були замічені на обїздній м. Миколаїв, біля с. Заклад. Очевидно він пробував застосувати силу до оператора Shooter. Необхідно наказати його за неадекватну поведінку згідно Наказу МВС 111.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 мар 2013, 21:33 
Новобранец

сьогодні два рази зганяв цих геів , в 7.30 з Закладського перехрестку а в 15.30 в Розвадові з ANP заправки. вони вже тут всіх дістали а особливо цей малолетка "назарчик" пів алфавіту не вимовляючий

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 мар 2013, 21:36 
Новобранец

якщо в когось проблеми в районі Миколаєва дзвоніть я постійно на колесах зможу помогти

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 мар 2013, 21:47 
Борец

за куріння у службовому авто на кол,це реальна тема.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 мар 2013, 22:03 
Новобранец

ой!!!!! я помилився це не "назарчик "а інший під...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 мар 2013, 00:09 
Постоялец

kasiy писал(а):
ой!!!!! я помилився це не "назарчик "а інший під...

По-моєму це Гануляк, напарник Фатича

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 мар 2013, 00:32 
Постоялец

Гануляк 100%, то їх стабільне місце. А курить по-ходу Томенко, треба мені постанову підняти, звіритись з номером його бляхи, мав з тими гадами качелі, якраз після них зареєструвався на сайті ДК. Начальник їх - майор Коренских. Чото вони оборзіли останнім часом, треба роги потроху ламати.
Зальоти - не представився, застосовує силу, неправильна парковка, якась х-ня а не маячки моргають, куріння в авто. Грати без вазеліну :twisted:
Дивно, що Гануляк ніразу не сказав - Ви мене провокуєте, то він любить говорити.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 мар 2013, 21:00 
Постоялец

Підготуйте скаргу, я відправлю.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 мар 2013, 23:41 
Борец

Shooter писал(а):
Підготуйте скаргу, я відправлю.

пробуй сам,як тре буде то підправлю.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 мар 2013, 11:21 
Постоялец

Ганяю там цих придурків мало шо не кожен день. Вони як бачуть мою машину ше з далека, то деруть з пробуксовками. А взагаліто, там можна організувати міні рейд, бо вони там бєзпрєдєлять майже кожен день, і дуже полюбляють іноземців пресувати

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 апр 2013, 12:31 
Новобранец

Шутер, напиши якого числа то було щоб вставити в заяву. ну і якщо памятаєш то орієнтовний час

інфозапит:
відповідно до ЗУ"Про доступ до публічної інформації" прошу надати наступну інформацію:
такого-то числа близько такої-то години я став свідком того, як невстановлені особи у формі працівника державтоінспекції зупинили службовий автомобіль із державними номерними знаками 0080 із порушенням правил дорожнього руху. Наблизившись до іншого водія автомобіля я дізнався, що водія цього автомобіля зупинили імовірно працівники державтоінспекції. Процес спілкування я фіксував засобами відеофіксації, відео події можна знайти у мережі інтернет за посиланням http://youtu.be/2tvjM_wuziE . Під-час мого спілкування із водієм автомобіля, до якого я підійшов, до мене звернулася невстановлена особа, імовірно працівник державтоінспекції із нагрудним знаком ЛВ0752, із вимогою покинути проїжджу частину. Під час подальшого спілкування із цією особою мною було виявлено і зафіксовано засобом відеофіксації, що на вище згаданому службовому автомобілі встановлено проблискові маячки синього кольору позаду захисної решітки радіатора. Згідно п.2.1 Правил Дорожнього Руху, у випадку встановлення на транспортному засобі проблискових маячків синього кольору, водій зобов'язаний мати при собі дозвіл на використання такого обладнання виданий Державтоінспекцією МВС.
Відповідно до вище зазначеного, враховуючи те, що діяльність міліції є гласною, прошу встановити, чи особа у формі працівника державтоінспекції із нагрудним знаком ЛВ0752 є працівником державтоінспекції і, відповідно, надати наступну інформацію:
1. Прізвище, ім"я та по-батькові цього інспектора
2. Дату закінчення терміну дії службового посвідчення інспектора
3. Завірену мокрою печаткою копію дозволу на використання проблискових маячків синього кольору встановлених на даху службового автомобіля із державними номерними знаками 0080 та марку, модель даних проблискових маячків
4. Завірену мокрою печаткою копію дозволу на використання проблискових маячків синього кольору встановлених позаду захисної решітки радіатора службового автомобіля із державними номерними знаками 0080 та марку, модель даних проблискових маячків.

Скарга
такого-то числа близько такої-то години я став свідком того, як невстановлені особи у формі працівника державтоінспекції зупинили службовий автомобіль із державними номерними знаками 0080 із порушенням правил дорожнього руху. Наблизившись до іншого водія автомобіля я дізнався, що водія цього автомобіля зупинили імовірно працівники державтоінспекції. Процес спілкування я фіксував засобами відеофіксації, відео події можна знайти у мережі інтернет за посиланням http://youtu.be/2tvjM_wuziE . Під-час мого спілкування із водієм автомобіля, до якого я підійшов, до мене звернулася невстановлена особа, імовірно працівник державтоінспекції із нагрудним знаком ЛВ0752, із вимогою покинути проїжджу частину. Дана особа не представилась мені як цього вимагає ЗУ"Про міліцію" і на мої неодноразові прохання відмовилась представитись, через що у мене виникли сумніви чи я справді спілкуюсь із працівником державтоінспекції. Вище згадана невстановлена особа у формі працівника державтоінспекції багаторазово у грубій формі (підвищуючи голос) вимагала у мене зійти із проїжджої частини, попри те, що я знаходився не на проїжджій частині, а на прилеглій території АЗС (відповідно до Правил Дорожнього Руху "прилегла територія - територія, що прилягає до краю проїзної частини"). Дана особа застосувала до мене фізичну силу, шляхом хапання мене за руку, і намагалася кудись виштовхати мене. Невстановлена особа у формі працівника державтоінспекції обгрунтувала свої дії тим, що я порушую Правила Дорожнього Руху, проте на моє запитання який саме пункт правил дорожнього руху я порушую - не змогла відповісти.
Відповідно до вище викладеного, прошу Вас провести службове розслідування і за його результатами вчинити наступні дії:
1) Встановити чи особа у формі працівника державтоінспекції із нагрудним знаком ЛВ0752 є працівником державтоінспекції та надати мені інформацію - його прізвище, імя та по-батькові, на якій посаді перебуває даний працівник та доки дійсне його службове посвідчення
2) притягнути до дисциплінарної відповідальності даного працівника державтоінспекції за незаконну вимогу покинути прилеглу територію автозаправної станції
3) притягнути до дисциплінарної відповідальності даного працівника державтоінспекції за незаконне застосування до мене фізичної сили та підвищення тону
4) притягнути до адміністративної відповідальності водія службового автомобіля з державними номерними знаками 0080 за порушення п.п. 15.9 Правил Дорожнього руху.

Про результати розгляду скарги прошу повідомити мене письмово у визначений законом термін.

Якщо можеш то відео додай на компакт-диску як додаток. Щоб пошта не домахалася - загорни той диск в 3-4 аркуші паперу. Відправляй рекомендованим листом, чек збережи (ти і так це знаєш але на всяк випадок напишу). Я постараюся щось аналогічне послати.
Май на увазі - на інфозапит вони скоріш за все не дадуть додатка про дозвіл на використання маячків, вони просто не покладуть того в конверт. Тому відповідь їхню відкривати треба тільки під відеозапис і в присутності свідка, бажано не родича, може когось з наших.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 апр 2013, 18:26 
Новобранец

я підтримую ідею міні рейда!!! давайте зідзвонимось і організуєм!!!! я за

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 апр 2013, 10:24 
Новобранец

Рейди це дуже добре. Але даішники повинні відчувати невідворотність покарання і знати що після кожної події на них буде письмова скарга. Інакше вони будуть ставитися до нас як до набридливих мух.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа