Текущее время: 29 ноя 2024, 17:55

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 38 ]  На страницу 1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: СК Лафорт
СообщениеДобавлено: 20 мар 2013, 16:07 
Борец

власне чи є тут хтось хто постраждав від СК Лафорт,невиплата страхового після Дтп та інше :?:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: СК Лафорт
СообщениеДобавлено: 20 мар 2013, 21:09 
Прохожий

а що Лафорту вже кінець прийшов???

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 мар 2013, 21:18 
Борец

звичайно....

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 мар 2013, 22:03 
Прохожий

Ще літом страховку майже за пів ціни пропонували)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 мар 2013, 23:54 
Постоялец

ПрАТ «СК «Лафорт» позбавлено ліцензії
МТСБУ повідомляє, що 14 березня 2013 року розпорядженням Нацкомфінпослуг було прийнято рішення про тимчасове зупинення дії всіх ліцензій Приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «Лафорт» та Товариства з додатковою відповідальністю «Страхова компанія «Райп» на здійснення страхової діяльності.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 мар 2013, 00:04 
Борец

да уж. у меня два дтп по лафорту.
интересно, выплаты попытаются спихнуть на мтсбу или меня?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 мар 2013, 09:44 
Новобранец

Незважаючи на зупинення дії ліцензії страхові поліси Лафорту надалі успішно продають. Кожного дня автомобіль з емблемою Лафорту стоїть на кільці біля Метро.

Завжди цікавило питання: які "доброзичливці" купують поліси Лафорту???
От тут написав Zero, що він щасливий власник цього полісу і має вже 2 ДТП.
Так от, яким місцем ти Zero думав, коли купував страховку??? Чи цікавився ти наприклад де їхній офіс у Львові і хто директор? Чи думав ти про того хто ймовірно скористається твоїм полісом? Чи ти як і більшість клієнтів Лафорту (вони до речі мали 8 місце з продажу страховок) думав як би дешевше купити той папір для показу ДАІшнику???

P.S. всі мої питання і висновки це наслідок роботи по виплаті відшкодування СК Лафорт, яким я займався. На щастя і на моє здивування виплата відбулась. ДТП було у вересні - виплата у грудні. Нервів і паперу було витрачено багато.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 мар 2013, 09:50 
Борец

Zero писал(а):
да уж. у меня два дтп по лафорту.
интересно, выплаты попытаются спихнуть на мтсбу или меня?

Могут по ГК на тебя спихивать, а там как масть пойдет. Через суд могут обязать платить, а могут и проиграть став в ожидание банкротства СК.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 мар 2013, 10:12 
Борец

ursus
да ладно, а мтсбу как бы не при делах?
vova_vp писал(а):
Чи цікавився ти наприклад де їхній офіс у Львові і хто директор?

для этого есть мтсбу, что бы интересовася где их офис и кто директор.
и да, я айфон покупал, тоже не интересовался где офис эппл, и кто там сейчас директор.

vova_vp писал(а):
Чи думав ти про того хто ймовірно скористається твоїм полісом?

не думал, но награда нашла своего героя.
по первому ДТП, якобы пострадавшие хотели на меня повесить уголовку, и развести как минимум на новую машину.
по второму ДТП у моих пацанов - повреждения на галанте которое они догнали - царапины заднего бампера. бампер до дтп был 10 раз покрашен кисточкой. галант 88 года где-то. не уверен что дтп как-то изменило его состояние. при попытке сделать ему бампер и разойтись на месте - тело запросило 800 баксов. вот пусть с лафорта теперь свои 800 баксов и требует.

и еслиб лафорту не грозило банкротство - купил бы снова их полис.
с нормальными людьми я всегда по человечески порешаю все вопросы. для остальных - лафорт.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 мар 2013, 10:26 
Борец

моторка при делах. но после банкротства. пока еще никого не обанкротили.

напрасно так (для остальных - лафорт). случаи попадалова таки случаются, а если вдруг че серьезное(пострадают в результате ДТП), придется очень раскошелиться.
По УД судьи не сильно парятся о проблемах СК, а сейчас УД возбуждаются вообще по любому поводу.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 мар 2013, 10:43 
Новобранец

Наш герой Zero якраз і показує клієнтів Лафорту: головне щоб дешево купити! Після цього він згоден навіть на місці вирішувати питання по ДТП і знову платити!!!
Для чого ти тоді взагалі страховку купуєш???
А ще я би тобі "побажав" отримати царапину на авто (так на 300-500 дол.) від іншого власника поліса Лафорт, тоді ти би головою подумав, а не заднім місцем, коли ти б шукав куди здати документи по ДТП, офіс у Львові і їхнього представника. Для того щоб ти зараз не шукав відповіді на ці питання повідомлю - ЇХ НЕ ІСНУЄ!!!
Тоді ти б по півдня намагався до них додзвонитись в Київ і почути чарівний дівочий голос що все ОК, але гроші ти не отрмаєш.

На сьогоднішній день я би на місці постраждалих від тебе осіб, подав би позов про відшкодування збитків на тебе, а тобі хай твоя улюблена СК Лафорт або МТСБУ через 2-3 роки повернуть тобі гроші.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 мар 2013, 11:04 
Борец

vova_vp писал(а):
Для чого ти тоді взагалі страховку купуєш???

закон есть такой :?

vova_vp писал(а):
Тоді ти б по півдня намагався до них додзвонитись в Київ

какие мы нежные. я тоже из СК "княжей" около года выбивал выплату, с практически ежедневным посещением страховой, так как в телефонном режиме любой пустяковый вопрос был в принципе не решаем. мне теперь позов готовить на всех кто в княжей застрахован? или просто обосрать на форуме так как я думаю "головою , а не заднім місцем"? наверное, просто обосру, это гораздо проще, да вова?
не надо валить с больной головы на здоровую и проблемы СК перекладывать на головы их клиентов. регулятором в данной сфере выступает МТСБУ, это и их косяк в первую очередь.

vova_vp писал(а):
На сьогоднішній день я би на місці постраждалих від тебе осіб, подав би позов про відшкодування збитків на тебе, а тобі хай твоя улюблена СК Лафорт або МТСБУ через 2-3 роки повернуть тобі гроші.

вижу пострадальцев уже на одного больше :lol:
когда ждать позов?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 мар 2013, 11:09 
Борец

В ситуации с "Лафорт" виноваты Госфинуслуг и МТСБУ, а люди всегда будут покупать там, где выгодно. Если полис стоит 777 грн., а его можно купить за 300 грн. и он будет действующий, то не нужно тешить себя иллюзиями — купят за 300 грн. Покупая невыплатной полис человек ничем особо не рискует. И не нужно писать про гражданский иск — это ерунда.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 мар 2013, 11:28 
Новобранец

Мабуть СК Княжа з Zero полісами СК Лафорт на декілька років розрахувалась - ВЛАСНИК У НИХ ОДИН :D :D :D
Після того як ти мав сумну історію з Княжою, міг би після цього подумати про інших і не купувати аналогічні гемор-поліси, але ж ти щирий українець і вже як згоріла твоя хата то хай і сусіда горить!
Zero вітаю маєш вже підтримку!
artobstrel і всі решта прихильників дешевих полісів: чи задумувався хтось перед купівлею поліса чому ціна суттєво нижча? Якби була пропозиція купити авто яке в 2 рази дешевше від ринкової ціни у всіх би виник сумнів, а при купівлі поліса все ОК, ви ж гемор-поліс не для себе купуєте!
Про МТСБУ і Нац. комісію краще не згадувати, наші чиновники ніколи не думали і не будуть думати про людей, у них при перевірці діяльності все в рамках закону.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 мар 2013, 11:40 
Борец

vova_vp писал(а):
Після того як ти мав сумну історію з Княжою

я мав сумну историю со многими страховыми. найсумниша с княжей, все остальные приблизительно на одном уровне, так что не вижу никакой разницы. в положительную сторону выбивается только АХА.

vova_vp писал(а):
Якби була пропозиція купити авто яке в 2 рази дешевше

шкода фабия - в два раза дешевле своего одноплатформенника ауди а3.
но не все ездят даже на шкодах, на дорогах море китайцев и детищей автоваза - и у них у всех разные цены.
у лафорта полисы были не в два раза дешевле, а на 20-30%. ясное дело, что никто не рассчитывал, что лафорт по первому писку бросится выплачивать. как никто не рассчитывает от китайского авто разгонной динамики 6-7с до сотни.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 38 ]  На страницу 1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа