Текущее время: 29 ноя 2024, 17:38

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 02 мар 2013, 11:05 
Борец

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 мар 2013, 13:55 
Борец

по тротуарі їздить?

http://www.youtube.com/user/mmmannn111

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 мар 2013, 14:12 
Постоялец

Звони Міші. Бо склалось враження що Мисишин заходив всередину для профілактики з водійом. Скоріш за все просив щоб мовчав. :D

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 мар 2013, 14:19 
Постоялец

leksfb писал(а):
Звони Міші. Бо склалось враження що Мисишин заходив всередину для профілактики з водійом. Скоріш за все просив щоб мовчав. :D

Це зразу кинулось в очі. Бо водій зразу почав морозитись і казати, що не хоче говорити бо все зразу в інтернеті появиться..
А за їзду по тротуарам без маячків і відеоз*йомку без згоди треба писати скаргу.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 мар 2013, 14:41 
Борец

є конект із Мішою :?:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 мар 2013, 15:24 
Борец

це мій привіт оверкові через інспектора БИЧКА. Паши таке ж:

Скарга
9 лютого 2013р. приблизно об 11:00 я став свідком того як інспектори ДПС ДАІ на автомобілі марки Ланос білого кольору д.н.з 0203 заїхали по тротуару до будинку за адресою м. Львів вул. Наукова 49 без ввімкнутих проблискових маячків, чим грубо порушили п. 11.13 ПДР.
Враховуючи викладене керуючись Законом про звернення громадян
Прошу
1.Скласти протокол про адміністративне порушення та притягнути до адміністративної та дисциплінарної відповідальності водія автомобіля марки Ланос білого кольору д.н.з 0203 який порушив п. 11.13 ПДР
2. Притягнути до дисциплінарної відповідальності керівників інспекторів включно з командиром взводу №2 Оверка Р.Я. згідно п. 5.3.1, 5.3.12, 5.3.28, 5.4.1, 5.4.6, Інструкції з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС затвердженої наказом МВС №111 від 27.03.2009р.
3.ПРИТЯГНУТИ ВІДПОВІДАЛЬНОГО ПО ПІДРОЗДІЛУ ДАІ за неналежний контроль за даними інспекторами.
ДОДАТКИ: копія відео запису порушення інспектором п. 11.13 ПДР
«20»лютого 2013р.

http://www.youtube.com/user/mmmannn111

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 мар 2013, 15:32 
Постоялец

wronguy писал(а):
це мій привіт оверкові через інспектора БИЧКА. Паши таке ж:

Скарга
9 лютого 2013р. приблизно об 11:00 я став свідком того як інспектори ДПС ДАІ на автомобілі марки Ланос білого кольору д.н.з 0203 заїхали по тротуару,по якому саме в цей час ,прогулювались люди та молода мама з візочком,поруч бігали діти , до будинку за адресою м. Львів вул. Наукова 49 без ввімкнутих проблискових маячків, чим грубо порушили п. 11.13 ПДР.
Враховуючи викладене керуючись Законом про звернення громадян
Прошу
1.Скласти протокол про адміністративне порушення та притягнути до адміністративної та дисциплінарної відповідальності водія автомобіля марки Ланос білого кольору д.н.з 0203 який порушив п. 11.13 ПДР
2. Притягнути до дисциплінарної відповідальності керівників інспекторів включно з командиром взводу №2 Оверка Р.Я. згідно п. 5.3.1, 5.3.12, 5.3.28, 5.4.1, 5.4.6, Інструкції з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС затвердженої наказом МВС №111 від 27.03.2009р.
3.ПРИТЯГНУТИ ВІДПОВІДАЛЬНОГО ПО ПІДРОЗДІЛУ ДАІ за неналежний контроль за даними інспекторами.
ДОДАТКИ: копія відео запису порушення інспектором п. 11.13 ПДР
«20»лютого 2013р.

Суки створили небезпеку для пішоходів. :D Наказати.
Серий , пиши. :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 мар 2013, 16:11 
Постоялец

Скарга
Переглядаючи відеоролики на веб-сайті www.youtube.com я апсолютно випадково побачив відеоролик за електронною адресою http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vDUjV2Bx19U, на якому зафільмовано автомобіль ДПС марки ВАЗ 21099 з державним номерним знаком 0284 14-го регіону, за кермом якого був інспектор ДПС. Починаючи з 09 хв. 35 сек. відеоролика чітко видно як даний автомобіль здійснював рух по тротуару біля будинку за адресою м. Львів вул. Наукова 49 без ввімкнутих проблискових маячків, наражаючи на небезпеку пішоходів, які в той час проходили по тротуару, чим водій даного автомобіля грубо порушив п. 11.13 ПДР. Мене, як свідомого громадянина України, цей факт дуже обурив, так як інспектор ДАІ, як і будь-який інший працівник міліції, повинен бути для інших громадян прикладом дотримання законодавства та зокрема Правил дорожнього руху.
Враховуючи викладене керуючись Законом України "Про звернення громадян"
Прошу:
1.Скласти протокол про адміністративне порушення та притягнути до адміністративної та дисциплінарної відповідальності водія автомобіля ВАЗ 21099 з державним номерним знаком 0284 14-го регіону, який порушив п. 11.13 ПДР
2. Притягнути до дисциплінарної відповідальності керівників інспекторів включно з командиром взводу №2 Оверка Р.Я. згідно п. 5.3.1, 5.3.12, 5.3.28, 5.4.1, 5.4.6 Інструкції з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС затвердженої наказом МВС №111 від 27.03.2009р.

«..» березня 2013р.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 мар 2013, 17:50 
Борец

пішохід писал(а):
є конект із Мішою :?:

Є контакт, але я незнаю наскільки він буде настроєний щось писати.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 мар 2013, 20:30 
Постоялец

Драггер на місці пропонували? Чи відразу на наукову (а враз у водія нерви здадуть і бабло намалюється) ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 мар 2013, 21:02 
Борец

Zorgian писал(а):
Драггер на місці пропонували? Чи відразу на наукову (а враз у водія нерви здадуть і бабло намалюється) ?

на наркоту походу возили.
Вони так часто стали на наркоту возити ніби в нас всі наркомани.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 мар 2013, 23:09 
Борец

deltrix писал(а):

то вже інше,пояснити товаришу що наступний раз він буде дійсно наркоманом,і карина маслом -лишення прав та інше,чим страшніша картина тим більше бажання що ми це зробимо за нього.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 мар 2013, 14:12 
Борец

deltrix писал(а):

:?:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа