Скарга
Переглядаючи відеоролики на веб-сайті
www.youtube.com я апсолютно випадково побачив відеоролик за електронною адресою
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vDUjV2Bx19U, на якому зафільмовано автомобіль ДПС марки ВАЗ 21099 з державним номерним знаком 0284 14-го регіону, за кермом якого був інспектор ДПС. Починаючи з 09 хв. 35 сек. відеоролика чітко видно як даний автомобіль здійснював рух по тротуару біля будинку за адресою м. Львів вул. Наукова 49 без ввімкнутих проблискових маячків, наражаючи на небезпеку пішоходів, які в той час проходили по тротуару, чим водій даного автомобіля грубо порушив п. 11.13 ПДР. Мене, як свідомого громадянина України, цей факт дуже обурив, так як інспектор ДАІ, як і будь-який інший працівник міліції, повинен бути для інших громадян прикладом дотримання законодавства та зокрема Правил дорожнього руху.
Враховуючи викладене керуючись Законом України "Про звернення громадян"
Прошу:
1.Скласти протокол про адміністративне порушення та притягнути до адміністративної та дисциплінарної відповідальності водія автомобіля ВАЗ 21099 з державним номерним знаком 0284 14-го регіону, який порушив п. 11.13 ПДР
2. Притягнути до дисциплінарної відповідальності керівників інспекторів включно з командиром взводу №2 Оверка Р.Я. згідно п. 5.3.1, 5.3.12, 5.3.28, 5.4.1, 5.4.6 Інструкції з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС затвердженої наказом МВС №111 від 27.03.2009р.
3.ПРИТЯГНУТИ ВІДПОВІДАЛЬНОГО ПО ПІДРОЗДІЛУ ДАІ за неналежний контроль за даними інспекторами.
«..» березня 2013р.