Текущее время: 18 июл 2025, 06:10

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 01 фев 2013, 01:13 
Постоялец

Відео заливається, буде доступне пізніше

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 фев 2013, 10:37 
Борец

Дай номера жетонів і прізвища даішників. Вони біля твоєї машини тебе бачили?

http://www.youtube.com/user/mmmannn111

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 фев 2013, 10:58 
Постоялец

И такое бывает! ;)
В этом случае вспоминаешь, что запаска-то ОДНА!
...У меня был такой случай, и оба с одной стороны.
Второе пробитое колесо через каждые два-три километра подкачивать приходилось, пока не доехал до вулканизации.
...Думаю, что ГАИцы тут не причём, просто не повезло!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 фев 2013, 11:28 
Постоялец

Думаю, що наїхав на щось правою стороною, от два і проколов. Не думаю, що в центрі міста серед біла дня пробивали колеса. Та ще й два одразу. Хоча повністю виключати не можна таку можливість.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 фев 2013, 12:39 
Постоялец

Роскажи більш детальніше про банк, можливо охорона банку це зробила, шо за банк і де знаходиться. Можна попробувати на живця зазняти як пробивають колеса.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 фев 2013, 13:05 
Борец

Не думаю що то банківська охорона. на відміну від оріфлейма мене там пускали паркуватись. Шутер припаркувався за поворотом. Навред чи за ним з ножом біг-би охороноцець.
Залежно де проколи. Якщо не збоку - то скоріш за все пробив просто.

http://www.youtube.com/user/mmmannn111

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 фев 2013, 16:27 
Постоялец

На вулканізації сказали що вручну так не пробєш, єдиний варіант що підклали під колеса, хоча потріно ще правильно підкласти для такого результату. Думаю що це на щось наїхав випадково, максимум охорона бану, бо він злосно на мене дивився коли я робив фото. ДАІ мене не бачили на авто, тому виключено. Але ситуація заставила думати на охорону поки вулканізатор не переконав мене що так колесо руками не пробєш.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 фев 2013, 11:55 
Постоялец

Хочу завтра скаргу відправити, підкажіть чи так правильно:
Цитата:
Департамент житлового господарства та
інфраструктури Львівської міської ради
Адреса: 79008, м.Львів, пл.Ринок, 1
ПІБ
Адреса:
Телефон:

СКАРГА
Звертаю Вашу увагу на те, що за адресою: м. Львів, вул. Чайковського, 8, самовільно встановлені переносні стенди із табличкою "Златобанк" (надалі перешкода), які блокують заїзд будь-якого авто та паркування його в цих місцях. При намаганні самовільно усунути перешкоду, охоронець вибіг з поряд розташованого приміщення "Златобанк" та заборонив паркуватись, якщо я приїхав не до них та перешкоджав мені здійснити парковку. На даній ділянці дороги встановлений знак 5.38 (Місце стоянки), який дозволяє стоянку автомобілів на даній ділянці дороги, оскільки правила дорожнього руху встановлюють порядок дорожнього руху відповідно до Закону про дорожній рух, та є обов'язковими до виконання на території України.
Прошу Вас провести перевірку щодо законності встановлення цих перешкод, та у випадку незаконності прийняти міри щодо їх усунення.
Про результати перевірки та про прийняте Вами рішення прошу надіслати мені відповідь на адресу, вказану вище.
З повагою,

лютого 2013 року підпис

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 фев 2013, 12:51 
Борец

ТАК ,але не так.
відпишуть брєд.

самий дієвий спосіб-щоденні звінки та запити до Даї з вимогою усунення перешкоди в дорожньому русі-таблички та інше.

виїзд на місце-фото,відео.виклик даї на місце для складання протоколу щодо власника дороги за не виконання норм та сандартів у сфері дорожнього руху.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 фев 2013, 13:28 
Постоялец

Почну з цього, а далі видно буде!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 фев 2013, 13:41 
Постоялец

Також відправлю:
Цитата:
Начальнику Управління ДАІ ГУ МВС України
у Львівській області
вул.Перфецького, 19, м. Львів, 79053,
тел. (032) 234 09 44, (032) 264 69 41
поштова скринька [email protected]
ПІБ
Адреса:
Телефон:

Запит на інформацію

У м. Львові за адресою вул. Чайковського, 8 встановлений знак 5.38 (Місце стоянки). Однак здійснити стоянку автомобіля на даній ділянці дороги біля приміщення з вивіскою «Златобанк» не можливо, через встановлення переносних стендів із табличкою "Златобанк" (надалі - перешкода). При намаганні самовільно усунути перешкоду, охоронець вибіг з поряд розташованого приміщення "Златобанк" та заборонив паркуватись, якщо я приїхав не до них та перешкоджав мені здійснити парковку.
Згідно ст. 52-1 Закону України «Про дорожній рух» забезпечення безпеки дорожнього руху, державний контроль за додержанням законів, правил і нормативів у цій сфері покладено на Державтоінспекцію Міністерства внутрішніх справ України.
Відповідно до ст. 40 Конституції України, Закону України "Про доступ до публічної інформації",
ПРОШУ:
надати письмову відповідь,
1. Надати інформацію чи узгоджено з ДАЇ м. Львова встановлення даних перешкод у м. Львові за адресою вул. Чайковського, 8.
Якщо узгодження надавалося - надати його копію.

лютого 2013 р підпис………

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 фев 2013, 13:53 
Борец

По практике, которую я веду в Донецке....могу сказать так что действительно коммерческие предприятия могут брать в аренду землю(парковочные места). Но у них должна быть оф бумага из мэрии о том какое количество мест действительно принадлежит той или иной организации по данному адресу. в противном случае если документов нет данный факт есть не законным.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 фев 2013, 13:57 
Борец

Дончанин писал(а):
По практике, которую я веду в Донецке....могу сказать так что действительно коммерческие предприятия могут брать в аренду землю(парковочные места).

ці всі рішення-незаконні,тільки це треба доводии в судах.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 фев 2013, 14:07 
Борец

Цитата:
ці всі рішення-незаконні,тільки це треба доводии в судах.

Почему ??? Ведь это даже прописано в постановлении №1342
Цитата:
20. Не обладнуються паркувальними автоматами та автоматичними в'їзними та виїзними терміналами спеціально обладнані майданчики для платного паркування у разі їх призначення виключно для користувачів, які сплачують вартість послуг з утримання майданчиків для платного паркування у безготівковій формі за договором про паркування протягом визначеного строку, але не менш як один місяць.
Так что это и есть подтверждение того что если предприятие берет в аренду данные порковочные места то у них должен быть договор с мерией с прописаным количеством мест с мокрой печатью,если же это копия то она должна быть заверена печатью предприятия которое осуществяет сие договор

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 фев 2013, 17:58 
Борец

Дончанин писал(а):
Не обладнуються паркувальними автоматами та автоматичними в'їзними та виїзними терміналами спеціально обладнані майданчики для платного паркування

ти на відео десь бачив спеціально обладнаний майданчик для платного паркування :?:

там немає інформації про платне паркування.ця норма там не діє.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа