Текущее время: 29 ноя 2024, 19:52

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 16 янв 2013, 21:04 
Постоялец

Львів, проспект Червоної Калини- стояли на вїзді на АЗС майже на самому пішоходному переході!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 янв 2013, 00:05 
Постоялец

Ну в тебе терпіння. ДАЙцівці не витримують. Але я не думаю, що вони виконують невідкладні завдання, тому і з проблисковими маячками вони не можуть порушувати ПДР

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 янв 2013, 19:05 
Прохожий

молодець :-))))))))))))))))))) ............. і хто тепер скаже що в даї не при..... ки служать ............ 3 міс тому зігнав з цього місця інспектора Заповського І І .... правда такої розмови як у вас небуло ! культурно - одразу маячок включив на 2 хв . --- і поїхали !!!!!!!!!!!!! а десь пів року тому мав розмову також з Андрушківим там ---- незахищаю ---- але як на мене --- нормальний , адекватний інспектор - хотів продути , але як почув про 400\666 - почав ....про драгер один у львові ....і т.д. і т.п . --- нормально порузумілись ..... ( зрозумів що не натого попав ! :-) ) ..... нерозумію сцикунів ( соррі) які одразу вискакують з машини з доками в зубах і на поклон ( на хуторівці вранці часто бачу ).................. :-)))).......

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 янв 2013, 19:07 
Прохожий

якщо можна яка модель реєстратора .............. якщо можна , якийсь порадьте ( до 1000 грв)............. як неважко ........

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 янв 2013, 20:12 
Постоялец

andrijan
відео цікаве, але після повного перегляду виникає питання - якби чисто теоретично справа дійшла до суду то я сумніваюсь, що суддя дуже позитивно віднісся би до звертання "колгоспник" на адресу працівника міліції. Юридино ніби немає до чого придертись, але з етичних питань могли б виникнути сумніви. цілком зрозуміла неприязнь до "слуг народу", але давайте не будемо опускатись до відкритих образ.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 янв 2013, 20:53 
Постоялец

Жостко Ви з ним, та й нерви маєте джилізні. Але з псами по другому не можна, давно звернув увагу, що коли говориш звичайним нормальним тоном, вони починають сприймати то як слабкість і невпевненість в собі. І навпаки - спокійний, впевнений офіційний тон, безапеляційні аргументи і правильні ссилки на НПА роблять чудеса.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 янв 2013, 23:06 
Постоялец

Я підтримую жосткість у спілкування Андріана. А чого тобі за порушення штраф, а він на зауваження про порушення, ще нагліти починає? Бо відчуває безкарність, зверхність над тобою!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа