Текущее время: 18 июл 2025, 03:23

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Операція "іноземний студент"
СообщениеДобавлено: 09 янв 2013, 00:02 
Новобранец

Їхали, нікого не чіпали. Тут вискакує даїшний екіпаж, розвертається перед нами, виїжджає не давши дорогу і несеться навздогін іномарці з іноземними номерами. Поки ми міркували про причини такої поведінки, дайці зупинили іноземців з порушенням ПДР і, очевидно, намагалися підзаробити кілька американських гривень. Було трохи вільного часу, тож спробував познімати суворі будні наших правоохоронців-доярів.
phpBB [video]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Операція "іноземний студент"
СообщениеДобавлено: 09 янв 2013, 00:08 
Борец

прекрасное видео!
таких ублюдков надо знать в лицо!

жене отдельный респект и уважуха!

П.С.
в следующий раз жеще с ублюдками!
начали буреть - сразу в 102

пока ситуация не прояснится - объявляю забастовку!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 янв 2013, 00:28 
Борец

Це у Львові такі підірвані??Автору респект і жінкі також.
Ще один пендель Мицаку.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 янв 2013, 00:40 
Постоялец

я так зрозумів негра відпустили???

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 янв 2013, 01:31 
Постоялец

Молодець! Так тримати!
Десь раніше цей кадр мені теж траплявся

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 янв 2013, 05:44 
Новобранец

tarass писал(а):

Афроукраїнця (будьмо толерантними :) )... Я сподіваюся, що відпустили і потім не наздоганяли. Тим більше, що багажник вже оглянули. Тільки не зрозуміло чи була передача грошей, бо ст. сержант дуже нав'язливо боровся, щоб йому не заважали "працювати".

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 янв 2013, 09:55 
Борец

Чим дільше небайдужих - тим голодніші геї. Молодець, що не проїхав повз. Можеш ще скаргу на уродів написати за хамську поведінку.

http://www.youtube.com/user/mmmannn111

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 янв 2013, 12:03 
Постоялец

Молодець ,що зупинився!
А ті дибіли отримали вказівку в разі чого всіх лякати слідчо-оперативною групою. Скоро ППС на виклик даі будуть приїжати,бачити ДК, і піз...ти даі, за те геї хочут їх підставити. :D
Хто знає з якого вони взводу?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 янв 2013, 14:30 
Постоялец

leksfb писал(а):
Хто знає з якого вони взводу?

Із першого.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 янв 2013, 15:01 
Постоялец

serg_stetsuk писал(а):
tarass писал(а):

Афроукраїнця (будьмо толерантними :) )... Я сподіваюся, що відпустили і потім не наздоганяли. Тим більше, що багажник вже оглянули. Тільки не зрозуміло чи була передача грошей, бо ст. сержант дуже нав'язливо боровся, щоб йому не заважали "працювати".

Cлово "негр" не має жодного негативного сенсу в український мові. :)
Походить від іспанського "negro" - чорний. Так що треба на своїй мові розмовляти, а не запозичувати кожне третє слово, і так їх (тих слів) багацько.

По суті: хлопці українську розуміли? Треба було спитати, чи давали вони інспекторам гроші відразу ж. Але думаю, що не встигли.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 янв 2013, 16:07 
Новобранец

Zorgian писал(а):
По суті: хлопці українську розуміли? Треба було спитати, чи давали вони інспекторам гроші відразу ж. Але думаю, що не встигли.

Так. Розуміли. Але я спитав в чому справа і чому зупинили в пасажира. Він знизав плечима.... Справа в тому, що інспектор дуже намагався затулити всю картинку... Але схоже, що передачі грошей не відбулося. Це видно з другої камери. 100% гарантії не даю.

Ось така скарга вимальовується. Хто що скаже, поки не відправив?

Код:
Начальнику Управління ДАІ ГУ МВС України
у Львівській області
вул.Перфецького, 19, м. Львів, 79053,
тел. (032) 234 09 44, (032) 264 69 41
поштова скринька [email protected]

від ...

Скарга

8 січня 2013р. о 13:22 рухаючись автомобілем по вулиці Мечникова, я побачив як автомобіль ДПС ДАІ не включаючи проблискових маячків і порушивши вимогу дорожнього знаку 2.1 виїхав на головну дорогу не надавши перевагу транспортному засобу, що рухався по ній, чим створив аварійну ситуацію, уникнути якої вдалося завдяки зниженню швидкості останнього.  Потім цей же патруль на вулиці Левицького безпідставно зупинив транспортний засіб, змусивши його зупинитись в зоні дії знаку 3.34 і цим порушити ПДР. Патрульний автомобіль д/н 0818 також було припарковано в зоні дії знаку 3.34, знаку 5.38 разом з табличкою 7.17 і з порушенням п.15.4 ПДР. Проблисковий маячок при цьому було вимкнуто.
Крім того інспектори вимагали відкриття багажника у власника зупиненої машини, а також вимагали передати їм документи в руки при відсутності правопорушення, користуючись незнанням іноземцями національного законодавства.

Коли ж я наблизився до інспекторів і почав відеофіксацію їхньої протиправної діяльності, то почув на свою адресу образливі вислови інспектора Бурило І.В., нагрудний знак ЛВ 0616, на кшталт: «Викликати вам швидку?, а також погрози “викликати оперативно розшукову групу”.

Інспектор Александрович М.І., нагрудний знак ЛВ 0035, не звернув уваги на мої неодноразові зауваження щодо порушень правил зупинки та стоянки і злісно відмовився усунути порушення. Натомість він викрикав, що я заважаю йому працювати, хоча я перебував на відстані від нього і лише фіксував  діяльність інспекторів на камеру. Тоді він підійшов до мене і почав штовхати.

Мою вимогу пред'явити їхні службові посвідчення інспектори довгий час ігнорували, поки я не нагадав їм, що це є грубим порушенням ст. 5 закону “Про міліцію”, а їхні посвідчення стануть відомі за номерами жетонів і номером службового автомобіля.

Дії працівників ДАІ вважаю незаконними з наступних підстав:
Закон України «Про міліцію», Присяга працівника ОВС України, затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 28.12.1991 року № 382, Кодекс честі працівника ОВС України, затверджений наказом МВС України від 11.01.1996 року №18, Етичний кодекс працівника ОВС України, затверджений рішенням колегії МВС України №7км/8 від 05.10.2000 року, вимагають від працівника міліції суворого додержання Конституції України, чинного законодавства України, виконання вимог статутів, які видаються у межах їх повноважень.
Інструкція з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС затверджена наказом МВС №111 від 27.03.2009р., п. 6.25., вимагає «Бути культурним і ввічливим у спілкуванні з громадянами, неухильно дотримуватися законності та не допускати її порушень іншими працівниками.», а п. 17.2 забороняє працівнику ДПС «використовувати погрозливі чи образливі жести; допускати при спілкуванні надмірний тон, грубість, неввічливе викладення зауважень, образливі вирази або репліки, погрози; пред'являти неправомірні та незаслужені звинувачення.»
Ст. 5 закону “Про міліцію” зобов'язує пред'явити службове посвідчення на вимогу громадянина.
Ст. 11 п.2. Закону “Про міліцію” надає право перевіряти документи у громадян лише при підозрі у вчиненні правопорушення.
Дорученням Президента України від 1 вересня 2011р. заборонено безпідставні зупинки ТЗ.

Відеозйомка працівників даї здійснюється на основі
-Листа Міністерства юстиції України 08.06.2011 N 8648-0-26-11- електронна адреса - http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/v8648323-11
-Закону України про демократичний цивільний контроль над воєнною організацією і правоохоронними органами держави електронна адреса http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/975-15
-Закону України про засади запобігання та протидії корупції електронна адреса http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/3206-17
Конситуції України, Закону України про інформацію, Закону України про міліцію.

Прошу:
1. Провести ґрунтовне службове розслідування по даному факту.
2. Притягнути до дисциплінарної відповідальності керівників інспекторів включно з командиром взводу згідно п. 5.3.1, 5.3.12, 5.3.28, 5.4.1, 5.4.6, Інструкції з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС затвердженої наказом МВС №111 від 27.03.2009р.
3. Притягнути до адміністративної відповідальності інспектора Александровича М.І. за ст.122 “Кодексу України про адміністративні правопорушення“ з накладенням адміністративного штрафу.
4. Надати ґрунтовну письмову відповідь про результати розгляду заяви та вжиті заходи.
5. Надати копію протоколу про притягнення до адміністративної відповідальності інспектора Александрович М.І.

Згідно ст. 7 ЗУ «Про звернення громадян» прошу не направляти розгляд даної скарги в УДАІ м. Львова і, зокрема, безпосереднім керівникам інспекторів.

Диск з відео і аудіо записом додається до заяви.

Зазначу, що у разі уникнення покарання інспекторами, або його неадекватності, а також при спробі керівництва ДАІ вигородити інспекторів, залишаю за собою право подати цивільний позов до суду до УДАІ у Львівській обл., а також звертатись до прокуратури і керівництва МВС щодо притягнення винних осіб до відповідальності.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 янв 2013, 17:06 
Постоялец

serg_stetsuk писал(а):
Ось така скарга вимальовується. Хто що скаже, поки не відправив?

Заливайте на ГуглДрайв, наприклад https://docs.google.com/document/d/1LQbVQKOOAVNoJN4_o73niS3zAO8UOu7kDFLq6F_MOXo/edit
Багато хто із ДК-Львів використовує його.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 янв 2013, 18:10 
Борец

В останньому реченні забери слово "цивільний".

Думаю можна відправляти. Вкажи свою адресу обов'язково. Інакше не приймуть до розгляду. Можеш вказати свій номер тел. і тобі подзвонять з ДАЙ і запросять зустрітись згідно наказу 1177. Раджу не відмовлятись і не домовлятись про конкретну дату. На зустріч згідно ЗУ "Про звернення громадян" можна брати представників громадськості. Тому ввічливо попроси гея, що ти йому передзвониш, а тим часом домовишся з кимось з бувалих, щоб пішли з тобою. Там ми їх і порвем 8-)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 янв 2013, 18:12 
Борец

опублікуй відео тут: viewforum.php?f=76

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 янв 2013, 21:51 
Постоялец

Автор молодець. Потрібно і мені брати приклад з такого )

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа