Текущее время: 03 дек 2024, 08:35

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Операція "Ялинка"
СообщениеДобавлено: 20 дек 2012, 16:53 
Прохожий

Сьогодні о 9:20 був зупинений даішником на вул. Винниченка 32. Як завжди щось пробобнів, не назвав посади, звання, причини зупинки та суті скоєного правопорушення. При подальшій розмові виявилось, що проходить операція "ялинка". Спитавши, яке відношення даі має до виявлення зрубаних ялинок - внятної відповіді не отримав. Також не зрозумілим було прохання предявити документи. Почав за ялинку, а тут документи покажи. Одним словом ні до чого не договорившись - розійшлись.
Суть в тому, що хочу написати скаргу на безпричинну зупинку. Але тупанув і не записав ні де цей дайониш працює ні номеру жетону. Знаю тільки ім"я та прізвище: Комара Віталій Ігорович, посвідчення дійсне до 24.05.2015 року.
Можливо хтось з ним стикався і підкаже його місце роботи? По базі львівських даішників його не видно. Підкажіть як вийти із ситуації?

P.S. Пізніше подзвонив на гарячу лінію і спитав яка операція проводиться у Львові. Мені черговий (прізвище Гузар) повідомив, що це службова інформація і вона не розголошується!!?? Я спитав, що якщо так то чому інспектор Комар мені її повідомив. У відповідь сказали, що інспектор може повідомляти, а може і ні. Клоуни та й годі.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Операція "Ялинка"
СообщениеДобавлено: 20 дек 2012, 17:36 
Борец

Sentinel писал(а):
Сьогодні о 9:20 був зупинений даішником на вул. Винниченка 32. Як завжди щось пробобнів, не назвав посади, звання, причини зупинки та суті скоєного правопорушення. При подальшій розмові виявилось, що проходить операція "ялинка". Спитавши, яке відношення даі має до виявлення зрубаних ялинок - внятної відповіді не отримав. Також не зрозумілим було прохання предявити документи. Почав за ялинку, а тут документи покажи. Одним словом ні до чого не договорившись - розійшлись.
Суть в тому, що хочу написати скаргу на безпричинну зупинку. Але тупанув і не записав ні де цей дайониш працює ні номеру жетону. Знаю тільки ім"я та прізвище: Комара Віталій Ігорович, посвідчення дійсне до 24.05.2015 року.
Можливо хтось з ним стикався і підкаже його місце роботи? По базі львівських даішників його не видно. Підкажіть як вийти із ситуації?

P.S. Пізніше подзвонив на гарячу лінію і спитав яка операція проводиться у Львові. Мені черговий (прізвище Гузар) повідомив, що це службова інформація і вона не розголошується!!?? Я спитав, що якщо так то чому інспектор Комар мені її повідомив. У відповідь сказали, що інспектор може повідомляти, а може і ні. Клоуни та й годі.

Дзвониш на гарячу лінію ДАІ та кажеш що був зупинений таким-то інспектором та вважаєш що його дії були неправомірними про що хочеш написати відповідну скаргу, хай скажуть чи дійсно він працює в ДАІ м.Львова

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 дек 2012, 15:18 
Прохожий

Дякую, колего!
Так і зробив. Все правильно він працює в ДАІ м. Львова.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 дек 2012, 15:46 
Постоялец

Sentinel писал(а):
Все правильно він працює в ДАІ м. Львова.

Тобі повідомили його дані і номер жетона? напиши їх сюди, щоб внести в базу. Реєстратора в машині не маєш?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 дек 2012, 21:41 
Постоялец

Думаю що без відео скарга не допоможе! Оскільки він скаже що все зробив згідно процедур!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 дек 2012, 14:31 
Постоялец

Нещодавно зателефонував мені знайомий, і розповів що при виїзді зі Львова в напрямку Рава-Руська, його зупинив патруль ДАІ, номер 0203. Також сказали, що операція ялинка. Знайомий попросив назвати причину зупинки та суть скоєного правопорушення, у відповідь інспектор сказав показати документи. Знайомий як людина далека від дорожнього контролю , дістав документи і предявив, інспектор вирвав в нього документи і втік в машину. Він зателефонуваав мені спитав, як йому діяти в цій ситуації. Поки ми спілкувалися, я давав йому номери гарячих ліній, пройшло 10 хв, інспектор приніс документи і сказав водію: Поводь себе нормально, а не умнічай ))) . Шкода шо в товариша нема реєстратора(((

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 дек 2012, 23:01 
Постоялец

Поводь себе нормально: "як тебе зупиняють ставай на коліна і сотку давай"

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 дек 2012, 02:00 
Постоялец

Shooter писал(а):
Поводь себе нормально: "як тебе зупиняють ставай на коліна і сотку давай"

Що ти таке говориш, яку сотку, як тобі не соромно!
Скоро Новій Рік, Різдво, людям треба на щось відсвяткувати, так що треба дві сотки мінімум давати і три рази чолом бити землю, коли на коліна стаєш.

По темі:
- купити реєстратор
- нічого не показувати, поки не записав у блокнот чи в планшет дані інспектора: ПІБ, № значка, № службового посвідчення, до якої дати дійсне, де служить
- документи показувати через лобове шкло чи через майже закрите бокове (щоб не пролізла рука) шляхом притискання документу до шкла - не вихопить
- якщо вирвали, відразу дзвонити в міліцію, казати, що викрали документи, назвати, хто це зробив

P.S. Майже забув, коли дві сотки даєш, треба ще руку, що взяла, поцілувати.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 дек 2012, 09:07 
Постоялец

Я йому це все пояснив, і поки пояснював, то вони побачили, що водій з машини не виходить , а кудась дзвонить. Почекали 10 хв, бачать що хабаря не буде і віддали документи )))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 дек 2012, 09:14 
Постоялец

West_Lv, учитывай что гей мог переписать твои данные и выписать левый протокол. Советую сделать запрос.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа