Текущее время: 02 дек 2024, 00:58

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 05 ноя 2012, 08:21 
Новобранец

Зверніть увагу на те, що біля базару "Кривчиці", обочина дороги вся заставлена колесами і якимись патиками, зрозуміло, для того, що б машини паркували на їхньому болоті!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 ноя 2012, 16:30 
Новобранец

доречі, коли їм сказав про дорожній контроль, відразу попустились.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 ноя 2012, 01:17 
Прохожий

абсолютно непрофесійно.
Крім того, якщо це приватна територія, то "Правила паркування транспортних засобів" до них не стосується. Я ж можу до себе на подвір'я паркувати автівки , а можу і не пускати, чи не так? Інша справа, що там скоріш за все самозахоплена територія, тому і не вкладають кошти в її благоустрій.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 ноя 2012, 15:41 
Борец

Kostia писал(а):
абсолютно непрофесійно.
Крім того, якщо це приватна територія, то "Правила паркування транспортних засобів" до них не стосується. Я ж можу до себе на подвір'я паркувати автівки , а можу і не пускати, чи не так? Інша справа, що там скоріш за все самозахоплена територія, тому і не вкладають кошти в її благоустрій.

В якому розумінні приватна територія? Ця територія здається в оренду підприємству під ринок, на ринку в обов'язковому порядку має бути передбачена парковка, також на парковку мають бути зроблені усі необхідні дозвільні документи, незалежно від того чи вона приватна чи ні.
Ви думаєте що якщо територія приватна то там, значить і бардель можна відрити?
В даному випадку авторинок організував парковку та бере за це кошти, і вони мають так само працювати згідно постанови КМУ, чи може в постанові десь вказано що данні умови росповсюджуються тільки на державні парковки?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 ноя 2012, 16:14 
Борец

на мою думку є варіант.
1 заява разом з диском- Азарову Миколі Яновичу
2 заява меру м.Львова- Садовому А.

Та ділянка по документах скоріш за все не буде територією автобазару...якщо є бажання можна це все гарно розкрутити.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 ноя 2012, 18:34 
Прохожий

deltrix писал(а):
В якому розумінні приватна територія?
Ви думаєте що якщо територія приватна то там, значить і бардель можна відрити?

В даному випадку авторинок організував парковку та бере за це кошти, і вони мають так само працювати згідно постанови КМУ, чи може в постанові десь вказано що данні умови росповсюджуються тільки на державні парковки?

1. Ці Правила регламентують організацію та порядок паркування транспортних засобів на вулицях і дорогах населених пунктів.
2. Дія цих Правил поширюється на осіб, які розміщують транспортні засоби на майданчиках для паркування (далі - користувачі), а також на суб'єктів господарювання, які утримують такі майданчики.
4. У цих Правилах терміни вживаються у такому значенні:
відведені майданчики для паркування - майданчики для паркування, розміщені в межах проїзної частини вулиці, дороги або тротуару та обладнані відповідно до вимог цих Правил і Правил дорожнього руху

Отже, якщо паркінг розміщений на території яка належить суб*єкту господарювання ( на праві власності) та поза межами проїзної частини вулиці, дороги або тротуару - то такий на такий паркінг не розповсюджується дію Правил паркування.
У випадку якщо територія у оренді потрібно врахувати умови договору оренди та статус земельної ділянки та її цільове призначення.

А в даному випадку парковку організував невідомо-хто :) тому що будь-яка інформація про власника відсутня, навіть фіскальних чеків не дають.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 ноя 2012, 18:43 
Борец

Kostia писал(а):
А в даному випадку парковку організував невідомо-хто :) тому що будь-яка інформація про власника відсутня, навіть фіскальних чеків не дають.

пряма дорога до прокуратури.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 ноя 2012, 22:45 
Постоялец

Як мінімум скарга в книгу скарг!!!Та в інспекцію захисту прав споживачів!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 ноя 2012, 23:07 
Борец

кино супер!
Тебе жалко три рубля? :lol: :lol: :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 ноя 2012, 10:46 
Прохожий

Серега 135 писал(а):
кино супер!

Так причина не у грошах. Думаю, якби власник привів у порядок цю ділянку/парковку, здійснив хоча б частковий !!! ремонт дороги - то ніхто б йому 3 грн. не пожалів ( навіть без чеків :D ). А так дорога там - г..но, парковка - г..но..., охорона авто відсутня - за які послуги треба платити???

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 ноя 2012, 00:09 
Постоялец

Серега 135 писал(а):
кино супер!

А при чому тут жалко/не жалко?
На мою думку, однією з цілей ДК є слідкувати за тим, щоб на нас не заробляли гроші в протиправний спосіб чи нічого не роблячи.
Якщо беруть гроші, то повинен бути сервіс.

А на рахунок "жалко" - я краще 3 рубля дам тому, хто старався і то відео цифрував, в інет викладав, тобто тратив свій час. А всі, хто відео переглянув, дадуть, то може він і на бізнес ланч сходить, і машину помиє на мийці на ці гроші. От йому "не жалко". :)
P.S. У відео 347 переглядів. ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа