Колеги
Надіюся ви всі знаєте, що нашому колезі - slavikp облили машину кислотоюВсі деталі тут:
http://roadcontrol.org.ua/forum/viewtopic.php?f=76&t=24885З ініціативи leksfb проводиться збір коштів на ремонт автомобіля виключно з форумчан у львівській гілці. Інші колеги надсилають гроші напряму Славіку. Попередній кошторис близько 10 500грн.
Як збираємо:1 - Готівкою на руки мені - MarkiyanY або leksfb, під підпис. Ми передамо Славіку
2 - На картку ПриватБанку мені як крайній варіант.
Чому не Славіку? Так щоб я та leksfb знали хто не тільки може по клавіатурі клацати, але і гривнею допомогти.
Списки хто і скільки оприлюднемо у цій гілці.
SMS розсилку зробив ще у вівторок, мені особисто здав 1-чол. з м. Миколаєва (Львівська обл.) І ВСЕ
Сьогодні внесок від себе та активіста з Миколаєва передав Славіку.
Якщо ви передали якимось чином кошти Ярославу прошу поставити або мене (нік і суму) або leksfb до відома, ми включемо у загальний звіт.
Я нікого не буду звинувачувати у тому що не здали, у тому що здали найменше, в кожного свої причини. Кожен здає скільки може, але нам потрібно знати на майбутнє чи варто надіятися на плече допомоги колег у фінансовому плані.
Як здаємо?Пишіть в лічку або в цю тему або дзвоніть мені та leksfb, зустрічаємося підписуєте скільки здали і все. В крайньому випадку на картку ПриватБанку.
МЕХАНІКА ЗБОРУ ПОГОДЖЕНА ІЗ slavikp