Текущее время: 02 дек 2024, 05:04

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 13 июн 2012, 14:04 
Прохожий

Доброго дня шановні колеги.Хотів би поділитися наступною інформацією і дуже би хотів отримати від вас пораду про мої подальші дії. :!:
Вчора я повертався додому у м.Червоноград із Нововолинська.Під час поїздки здійснив обгін ТЗ і почав здійснювати його в межах правил ДР ,хоча вже закінчувавши його, почалась суцільна лінія дорожн.розмітки.Назустріч мому ТЗ їхала машина ДПС(хоча перед нею ще було 2 авто).Приближаючись до машини ДПС ,працівники ДАІ почали подавати мені сигнали бликом ближнього світла.Я не зрозумівши даних "бликів" зі спокійною душею поїхав дальше.Але дивлячись у дзеркало заднього виду я побачив,що ДАІ розвертається і з червоними маячками почала рухатись вже в мою сторону.Я зупинився і почекав подальших дій ДАІ.Коли підійшов інспектор ,чітко не представившись,почав требувати документи,а на моє питання "причина зупинки" ,сказав порушення правил,взяв права і пішов.Із свого авто я не виходив і через декілька хвилин він повернувся і запропонував мені пройти до них,на що я знову відповів відмовою.Вони довго сиділи і чось писали,на що я також негаячи часу писав пояснення на окремому аркуші.Після написання протоколу,вони сказали ,що будуть виносити відразу постанову,але я сказав ,що протокол пдписувати не буду і відповідно виносити постанову на міісці ви не маєте права.Після довгих перепетій вони зробили відмітку в протоколі ,що моє пояснення прикладається на окремому аркуші.Вони забрали моє пояснення ,я ніде їм не підписувався(хоча бачив точно ,що вони його заповнювали)Також написав клопотання про невинесення постанови на місці.На сьогоднішній день,я щось заплутався ----чи мені чекати копію протоколу і постанову по почті,чи писати скаргу на імя їхнього начальника(Івничівське ДАІ) чи робити дальше.(Можливо те ,що вони писали не піде нікуди із їхнього автомобіля,а можливо і піде)Тому просив би Вас ДОПОМОГТИ МЕНІ І ПІДСКАЗАТИ ЯК ДІЯТИ В ДАНІЙ СИТУАЦІЇ,
ДУЖЕ ВСІМ НАПЕРІД ДЯКУЮ. :?:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 июн 2012, 14:43 
Постоялец

Володмир Ципаренко писал(а):
взяв права і пішов

А вот это Вы зря...
Не следовало отдавать ему в руки документы!
Вы не обязаны это делать!
Тем более (по описанию ситуации) ПДД Вы не нарушили.
Пусть ГАЕц пробует доказать обратное!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 июн 2012, 15:35 
Прохожий

Зрозуміло.Те що в руки віддав ,то зря,але я ніде нічого не підписував.Мене цікавить ,що робити мені:чи чекати з моря погоди чи діяти навипередки і скажімо оскаржувати дії тих працівників у вище стоячих органах.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 июн 2012, 13:14 
Борец

На майбутнє:
1. Права не давати
2. Вимагай докази порушення згідно ст. 351 КпАП.
3. Протокол треба підписати і взяти копію. Є преценденти коли оскаржували протокол, а не постанову. Пошукай на цьому форумі.
4. Підпишись на канал Андрія Жуковень http://www.youtube.com/user/Zhukovyen Там дуже багато цікавого є по твоїй темі.
5. Всі розмови з геями записуй на відео.

Що робити зараз:
1. Відкрий вітку на загальному форумі. Львівський мало хто читає
2. Негайно напиши інформаційний запит у ДАІ(звідки ті козли були) і спитай чи були на тебе складені протоколи і постанови за останній місяць. Далі будеш діяти в залежності від того яка буде відповідь.

http://www.youtube.com/user/mmmannn111

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 июн 2012, 13:16 
Постоялец

чи мені чекати копію протоколу і постанову по почті

Это не факт, что они пришлют Вам эти документы по почте.
Если протокол все же составили и дали ему ход, то скорее всего через недели три (15 суток дается для добровольной оплаты, если не ошибаюсь) ждите по почте из исполнительной службы "відкриття впровадження", где будет указано, что Вы должны государству Украина ...- и дальше сумма штрафа помноженная на два!
А если не заплатите - арест майна и т.д. :shock:
Я думаю, что Вам следует сделать информационный запрос в Івничівське ДАІ на предмет: составлен ли протокол по вашему случаю и вынесена ли постанова.
Если да, то востребовать копии этих документов.
И вот тут, получив копии, Вы может быть будете очень удивлены увидев свою подпись или подписи свидетелей Вашего отказа подписывать, которых и близко не было ;)
...А дальше - уже интереснее, правда?

Из своего опыта скажу, что стряпать протокол без подписи - хлопотное дело для ГАИцев, щекотливое! ;)
Им нужны Ваши деньги в первую очередь, и желательно УЖЕ!
Тем более Вы там писали ходатайство и т.д. - вряд ли будут связываться!

Где-то на форуме уже рассматривались похожие ситуации - попробуйте воспользоваться поиском!
Там же Вы найдете памятки для водителя - как вести себя в подобных ситуациях на дороге.

Удачи Вам, и советую поставить в машину регистратор - многие вопросы отпадут сами собой.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 июн 2012, 13:44 
Постоялец

Терміново зробити запит в ДАІ чи склали протокол і паралельно скаргу на неправомірні дії зі сторони інспекторів, але скаргу в обласне посилай. Два випадка вмене було і нічого по почті не присилали, перший раз з інтервалом в 5 місяців судовий виконавець запросив вгості, другий випадок повістка в суд. Обидва рази вийграв.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 июн 2012, 13:49 
Постоялец

Зрозуміло.Те що в руки віддав ,то зря,але я ніде нічого не підписував.Мене цікавить ,що робити мені:чи чекати з моря погоди чи діяти навипередки і скажімо оскаржувати дії тих працівників у вище стоячих органах.

зроби я колись зробив я - напиши ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ в ДАЇ , де опиши ситуацію за якої тебе було зупинено і в кінці таке речення:
"В ТЕРМІНИ, ВИЗНАЧЕНІ ЧИННИМ ЗАКОНОДАВСТВОМ ПРОШУ НАДАТИ ПИСЬМОВУ ВІДПОВІДЬ ПРО ТЕ, ЧИ ВІДНОСНО МЕНЕ ____________________ БУЛО СКЛАДЕНО ПРОТОКОЛ ПРО АДМІНПРАВОПОРУШЕННЯ Та ВИНЕСЕНО відповідну ПОСТАНОВУ. у випадку існування таких документів прошу надіслати на мою адресу рекомендованим листом"

а в шапці обовязково дай свій телефон - до мене в аналогічному випадку дзвонили і хотіли "залатвити" по доброму і дуже здивувались коли я наголосив що хочу від них офіційного листа

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 июн 2012, 11:57 
Постоялец

Куди пропав? Що по справі?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа