Текущее время: 03 дек 2024, 11:12

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 25 авг 2011, 14:07 
Постоялец

Якщо ви в курсі, то вул. Зелена від ДБК до Сихівського мосту перекрита на ремонт. Один з шляхів об'їзду для тих хто з Пасічної на Сихів є поворот на вул.Пирогівку (в район масиву "Пасічний"). По простому - це пересікти подвійну смугу лівим поворотом (там де встановлена "заготовка" під світлофор).
І ось у вівторок бачив там пост, який як кури на сідалі виглядають "ХТО Ж ЦЕ ТАКИЙ ПОВЕРНЕ З ПАСІЧНОЇ НАЛІВО"
так що БУДЬТЕ УВАЖНІ

Изображение

і ще питання - файлик тут якось можна приєднати (не картинку) а наприклад файл точки знаходження з ГуллеМап??

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 авг 2011, 14:40 
Борец

Я там проїзжав тиждень тому, засади не було, але я проїхав трохи вперед до митниці і там спокійно розвернувся. На рахунок пересічення подвійної суцвльної ніколи не лінуюсь проїхати лишніх 100-200 метрів, щоб не порушувати.
Цитата:
і ще питання - файлик тут якось можна приєднати (не картинку) а наприклад файл точки знаходження з ГуллеМап??

Робиш свою карту на http://maps.google.ru, ставиш мітку і даєш посиланя, виділяєш його функцією URL.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 авг 2011, 09:27 
Постоялец

Їхав вчора - і ситуація помінялась.
тепер при виїзді на Пасічну повісили знак 2,1 "дай дорогу" Изображение та 4,6 "рух праворуч та ліворуч" Изображение, тепер хоч не буде "колєйки"з машин які напроти колишньої військової частини розвертатимуться на розриві щоб проїхати до кільця

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 авг 2011, 10:49 
Постоялец

Вчора там проїзжав, від кольца ДБК до ізоляторного зустрів три поста, сиділи в лайносах і по ходу випасали порушників. Злачне містечко зараз для них!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 авг 2011, 11:52 
Постоялец

stunya писал(а):
Вчора там проїзжав, від кольца ДБК до ізоляторного зустрів три поста, сиділи в лайносах і по ходу випасали порушників. Злачне містечко зараз для них!

цікаво на що ловлять? швидкість? чи суцільну смугу?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 сен 2011, 21:54 
Постоялец

tarass писал(а):
цікаво на що ловлять? швидкість? чи суцільну смугу?

не знаю, не заметил, да и знак там сейчас стоит
tarass писал(а):
" Зображення,
на сплошную можно поворачивать к кольцу ДБК, просто лоха ищут, объехать никак нельзя!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 сен 2011, 14:46 
Постоялец

tarass писал(а):
Їхав вчора - і ситуація помінялась.
тепер при виїзді на Пасічну повісили знак 2,1 "дай дорогу" Изображение та 4,6 "рух праворуч та ліворуч" Изображение, тепер хоч не буде "колєйки"з машин які напроти колишньої військової частини розвертатимуться на розриві щоб проїхати до кільця

Чи правильно я зрозумів :?: :idea:
Після встановлення цих двох знаків з вулиці яка веде до масиву "Пасічний" виїжджати на вул. Пасічну
можна як направо, так і на ліво. При тому, що на перехресті є дві суцільні смуги.
http://maps.google.com.ua/maps?hl=uk&ie=UTF8
Згідно ПДР, знаки мають першочергову дію, ніж дорожня розмітка.
ПРАВИЛЬНО :!:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 сен 2011, 17:06 
Постоялец

Markiyany писал(а):
Після встановлення цих двох знаків з вулиці яка веде до масиву "Пасічний" виїжджати на вул. Пасічну
можна як направо, так і на ліво. При тому, що на перехресті є дві суцільні смуги.
Згідно ПДР, знаки мають першочергову дію, ніж дорожня розмітка.
ПРАВИЛЬНО :!:

правильно, але як на мене одна неувязочка. ТИМЧАСОВІ знаки згідно ПДВ мають перевагу над розміткою, а не постійні. ну може я сліпий і ніц не найшов. І Ctrl+F теж показав цей результат.

тобто виходить "фігня" тут - і знаки є і розмітка є

якщо хтось вкаже пункт правил про перевагу простих знаків над розміткою - буду вельми вдячний

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 сен 2011, 09:26 
Постоялец

Що таке тимчасові знаки з ПДР:
"8.2. Дорожні знаки можуть бути постійними, тимчасовими та із змінною інформацією. Тимчасові дорожні знаки розміщуються на переносних пристроях, дорожньому обладнанні або закріплюються на щиті з фоном жовтого кольору і мають перевагу перед постійними дорожніми знаками та дорожньою розміткою."
Знаки які приведені у прикладі явно не тимчасові

Щодо переваги знаків над розміткою я впевнений 100%, але також нічого не знайшов в ПДР.
Може хтось допоможе :?:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 сен 2011, 12:17 
Постоялец

Markiyany писал(а):
Що таке тимчасові знаки з ПДР:
"8.2. Дорожні знаки можуть бути постійними, тимчасовими та із змінною інформацією. Тимчасові дорожні знаки розміщуються на переносних пристроях, дорожньому обладнанні або закріплюються на щиті з фоном жовтого кольору і мають перевагу перед постійними дорожніми знаками та дорожньою розміткою."
Знаки які приведені у прикладі явно не тимчасові

Щодо переваги знаків над розміткою я впевнений 100%, але також нічого не знайшов в ПДР.
Може хтось допоможе :?:

ВО-ВО за що і мова. я один з своїх судів відсудив, тому це питання вивчав. там в мене правда знак був звичайним а його окантовка ЖОВТа ну і його можна трактувати як тимчасовий ;)
а тут ситуація інша, хіба бити на те що "пане інспектор, рухався згідно знаків і тут НЕСПОДІВАНО суцільна лінія. і щоб не створювати аварійної ситуації різким несподіваним маневром ВИМУШЕНИЙ був її пересікти. не сваріть будь-ласка" :)))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 сен 2011, 18:22 
Постоялец

Я теж колись вивчав це питання, і не знайшов нічого щодо переваги постійних знаків над розміткою.
(Більше того, колись інспектор в автошколі стверджував, що розмітка має перевагу. Зараз вважаю, що він помилявся.)

Зробив висновок, що якщо знаки і розмітка суперечать один одному, то це помилка, для якої немає описаних правил, як вчиняти.
Краще рухатись так, щоб не порушувати ні одного ні другого, тоді і не буде приводу для штрафів.
Хоча, думаю, в суді можна аргументувати, що таке неузгодження збило з пантелику, і є хороший шанс оскаржити.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 сен 2011, 19:30 
Постоялец

Така ж суперечлива ситуація зараз на перехресті Хмельницького-Грінченка зі сторони Галицького перехрестя. Декілька днів назад нанесли розмітку, яка з правої полоси дозволяє рух прямо і праворуч, а знак, який забороняє рух прямо - не зняли...
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 сен 2011, 11:59 
Постоялец

Yuzer писал(а):
Така ж суперечлива ситуація зараз на перехресті Хмельницького-Грінченка зі сторони Галицького перехрестя. Декілька днів назад нанесли розмітку, яка з правої полоси дозволяє рух прямо і праворуч, а знак, який забороняє рух прямо - не зняли...
Изображение

Треба дотримуватися дії знаку, так як на світлофорі є зелена стрілка світлофора (НЕ ТАБЛИЧКА)
яка при вмиканні змушує водія який стоїть у правому крайньому ряду повернути праворуч, хоч йому і прямо згідно ПДР.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 сен 2011, 12:53 
Постоялец

Markiyany писал(а):
Треба дотримуватися дії знаку, так як на світлофорі є зелена стрілка світлофора (НЕ ТАБЛИЧКА)
яка при вмиканні змушує водія який стоїть у правому крайньому ряду повернути праворуч, хоч йому і прямо згідно ПДР.

Не зрозумів логіки.
Там додаткова секція?
Додаткова секція змушує повернути направо тільки якщо за ним рухаються інші ТЗ.
Якщо за ним нікого немає, тоді можна чекати основного сигналу світлофору і їхати прямо (якщо б не було суперечливого знаку).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 сен 2011, 13:23 
Постоялец

Markiyany писал(а):
зелена стрілка світлофора (НЕ ТАБЛИЧКА)

Чому змушує? Вона просто надає можливість повернути праворуч на червоний сигнал світлофора за умови пропуску інших учасників руху, яким може бути створена перешкода. Водій нічого не порушує, коли на такому світлофорі з табличкою поїде прямо а не направо.
А в даному випадку теж думаю, що знак має більшу силу, ніж розмітка (наприклад, зимою під снігом розмітки може бути і не видно, а знак видно завжди). Але навіщо тоді намалювали розмітку, яка дозволяє рух прямо, або чому не зняли знак??? Ще одна ловушка... :evil:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа