Текущее время: 01 дек 2024, 21:01

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 171 ]  На страницу Пред.  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 16 апр 2012, 11:09 
Борец

Kyz6ma писал(а):
http://www.geocam.ru/view/cam1376x8842_ ... ebcam.html
А вот і пряма трансляція порушення ГАЇ чи то ДПС:)))
Незнати скільки буде актуально але вони там часто стоять:))

класна штука.....актуально.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 май 2012, 11:09 
Постоялец

офіційний текст закриття вулиць до ЄВРО-2012

Рух транспорту у Львові від час ЄВРО 2012
- З 28 травня до 5 липня пр. Свободи буде закритим для руху транспорту. Центр функціонуватиме в режимі вихідного дня. Громадський транспорт курсуватиме по вул.Підвальній.

- 9, 13, 17 червня - у дні матчів у Львові - для руху транспорту будуть частково закритими вул. Коперника, Дорошенка, Січових Стрільців, Гнатюка, Л. Українки, Вірменська, Валова, Кн. Романа, пр. Шевченка, тощо. Громадський транспорт, який їхав по вул. Коперника-Стефаника, буде перескерований з вул.Сахарова на вул.І.Франка-Вітовського.

- 9, 13, 17 червня - у дні матчів, з 14:00 до 02:00 год. буде закрита для руху транспорту (крім громадського) вул. Стрийська, пл. Петрушевича, вул. Шота Руставелі.

- 9, 13 та 17 червня рух транспортних засобів буде цілодобово обмежений у 1,5 – кілометровій зоні навколо стадіону. Транспортний периметр включатиме вул. Вернадського, Кільцеву дорогу, вул. імені Левка Броварського та імені Карла Мікльоша.

Протягом проведення Єврочемпіонату буде діяти заборона на паркування, у тому числі, на відведених та спеціально обладнаних майданчиках для паркування у центральній частині міста, адже ця частина міста буде пішохідною зоною.

В місті вже почали розміщувати окремі системи знаків для пішоходів та для водіїв. Пішохідні вказівники – фіолетового кольору з білими стрілками, дорожні – білого кольору з чорними символами або текстом. Кожен вказівник умовно поділено на п’ять секцій у такому порядку: логотип турніру Євро-2012, кінцевий пункт призначення, додаткова інформація про вид транспорту та необхідний час, а також напрямок руху.

одним словом - треба перетерпіти

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 май 2012, 11:26 
Постоялец

Изображение
схема руху по площі Двірцевій - вибачайте але кращого малюнка щось не знайшов

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 май 2012, 14:00 
Постоялец

tarass писал(а):
- 9, 13 та 17 червня рух транспортних засобів буде цілодобово обмежений у 1,5 – кілометровій зоні навколо стадіону. Транспортний периметр включатиме вул. Вернадського, Кільцеву дорогу, вул. імені Левка Броварського та імені Карла Мікльоша.

Они что Кольцевую дорогу ререкрывать будут на целый день???
...вот это будет *ОПА!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 май 2012, 14:23 
Постоялец

jek07061 писал(а):
tarass писал(а):

...вот это будет *ОПА!

та виходить що будуть....
буде народ на Стрий їздити селами, полями

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 май 2012, 23:30 
Постоялец

jek07061 писал(а):
tarass писал(а):

...вот это будет *ОПА!

В гіршому випадку перекриють кільцеву від Гамаліївки аж до Городоцької.
В кращому випадку перекриють кільцеву від Кульпарківської до Зеленої.
Якщо зі сторони Городоцької їдучи на Стрий ще можна через Малечковичі-озеро Наварія якось об"їхати ,то зі сторони Винник хєр там ,хіба валити на Бобрку-Нові Стрілища-Ходорів-Жидачів-Стрий по "суперовій євротрасі"...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 июл 2012, 11:55 
Постоялец

1 - На перехресті вул. Стрийська - вул. Рубчака по вул. Стрийська встановлено зелену стрілку прямо на білому фоні на червоній секції світлофора. Яка дозволяє рух під час світіння червоної секції світлофора - прямо в напрямку автобусного заводу.
Изображение

2 - На виїзді з парковки ТЦ METRO на вул. Дж.Вашингтона на червоній секції світлофора встановлено праву зелену стрілку на білому фоні на червоній секції світлофора. Вода дозволяє правий поворот з парковки METRO на вул. Дж. Вашингтона

Моя оцінка встановлення знаків - ВІДМІННО
Особливо мене порадувала стрілка на вул. Стрийській

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 июл 2012, 12:13 
Постоялец

Ділянка вул. Винниченка від будинку №14 до будинку №18 закрита для руху транспорту на час проведення масових заходів до окремого розпорядження міського голови м. Львова Андрія Садового. Масові заходи - відстоювання рідної мови
Джерело:http://www.city-adm.lviv.ua/news/transport/20022-vul-vinnichenka-zakrita-dla-ruhu-transportu-do-okremogo-rozporadzhenna-miskogo-golovi

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 июл 2012, 13:44 
Постоялец

На перехресті вул. Любінської і вул. Копистинського встановили знак - "кірпіч"
Карта
Изображение
До того був дозволений поворот на ліво з вул. Народна (яка йде від Сільмашу) на вул. Любінську - схема ДО
Изображение
Цією дорогою активно користувалися коли проходив капітальний ремон вул. Городоцької
Зараз все виглядає так
Изображение

На мою думку, знак лишній, так як в разі корку на вул. Городоцькій його доведеться об'їжджати аж через вул. Антоновича

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 дек 2012, 16:27 
Постоялец

Во Львове на перекрёстке улиц Шевченко и Винница поменялись направления главной и второстепенной дорог.
Теперь улица Шевченко - главная, Винница - второстепенная. Будьте внимательны, а то многие едут по привычке...
Было так: http://goo.gl/maps/RrOKr

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 янв 2013, 21:54 
Постоялец

Львов, перекрёсток улиц Хуторовка (Хуторівка) и Стрыйская - появился знак "движение по полосам". Из крайнего левого ряда по ул.Хуторовка теперь можно ехать только налево (в сторону Стрыя. Движение с 3-о ряда с ул.Хуторовка на ул.Научную - нарушение ПДД).
Будьте внимательны.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 янв 2013, 22:19 
Борец

pierce писал(а):
Львов, перекрёсток улиц Хуторовка (Хуторівка) и Стрыйская - появился знак "движение по полосам". Из крайнего левого ряда по ул.Хуторовка теперь можно ехать только налево (в сторону Стрыя. Движение с 3-о ряда с ул.Хуторовка на ул.Научную - нарушение ПДД).
Будьте внимательны.

Ви напевно мали наувазі перехресток Хуторівка-Стрийська-Наукова?
тобто з крайньої лівої смуги тепер можна тільки наліво, а прямо можна тільки з середньої смуги?
Якщо так, то там буде кормушка полюбе, потрібно звернути увагу і проконтролювати активістам цю ділянку, щоб перші місяць не розводили водіїв на гроші.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 янв 2013, 22:27 
Постоялец

Прочитав сьогодні на одному форумі ще про таку кормушку:
Цитата:
Хочу застерегти тих хто їздить через Високий замок зі сторони вул. Хмельницького. На верху на замку сьогодні стояли 2 патрулі (4 інспектори) і оптом клєпали протоколи (а може не тільки протоколи ) на тих хто знизу поїхав під знак в ожеледицю.
Клієнтів там хоть відбавляй.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 янв 2013, 22:42 
Борец

Yuzer писал(а):
Прочитав сьогодні на одному форумі ще про таку кормушку:
Цитата:
Хочу застерегти тих хто їздить через Високий замок зі сторони вул. Хмельницького. На верху на замку сьогодні стояли 2 патрулі (4 інспектори) і оптом клєпали протоколи (а може не тільки протоколи ) на тих хто знизу поїхав під знак в ожеледицю.
Клієнтів там хоть відбавляй.

Дай кординати на google map де це?
Уроди, мало того що не слідкують за дорогами, так щей користаються тим, що водії у безвиході з гололедецею мусять порушувати.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 янв 2013, 22:56 
Постоялец

думаю тут - https://maps.google.com/?ll=49.847475,2 ... 8&t=m&z=17

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 171 ]  На страницу Пред.  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа