wronguy писал(а):
wronguy писал(а):
Трошки змінив і надіслав таке:
Запит на інформацію
ДАІ України у період з 10 по 25 жовтня (
http://www.sai.gov.ua/ua/news/0/1700.htm) та з 7 по 17 листопада провела комплексне обстеження майданчиків для паркування транспортних засобів, що розміщені на вулично-дорожній мережі населених пунктів. Загалом у два етапи було обстежено більш ніж дві тисячі відповідних об’єктів. У першу чергу, працівники ДАІ перевіряли наявність погодження з Державтоінспекцією місць розташування майданчиків для паркування та схем організації дорожнього руху на них; відповідність облаштування майданчиків дорожніми знаками і розміткою затвердженим схемам; наявність на майданчиках виділених місць для інвалідів та їх відповідного позначення; наявність інформації про оператора, що надає послуги, вартість послуг з утримання майданчиків для платного паркування; відповідність способу постановки автомобілів на майданчиках для паркування вимогам дорожніх знаків і розмітки тощо.
За два тижня працівники ДАІ обстежили близько двох тисяч відповідних об’єктів. У першу чергу, працівники ДАІ перевіряли наявність погодження з Державтоінспекцією місць розташування майданчиків для паркування та схем організації дорожнього руху на них; відповідність облаштування майданчиків дорожніми знаками і розміткою затвердженим схемам; наявність на майданчиках виділених місць для інвалідів та їх відповідного позначення; наявність інформації про оператора, що надає послуги, вартість послуг з утримання майданчиків для платного паркування; відповідність способу постановки автомобілів на майданчиках для паркування вимогам дорожніх знаків і розмітки тощо.
Відносно посадових осіб, що несуть відповідальність за ці порушення складено 268 адміністративних протоколів та видано близько 400 приписів на усунення виявлених недоліків. Крім того, Державтоінспекцією направлено більш ніж 200 інформацій до органів виконавчої влади, місцевого самоврядування.
Згідно ст. 52-1 Закону України «Про дорожній рух» забезпечення безпеки дорожнього руху, державний контроль за додержанням законів, правил і нормативів у цій сфері покладено на Державтоінспекцію Міністерства внутрішніх справ України.
Відповідно до ст. 40 Конституції України, Закону України "Про доступ до публічної інформації",
ПРОШУ:
надати письмову відповідь,
1.Чи відповідає розміщення юніпаркерів за адресою м. Львів, вул. Ф. Ліста 4 схемі організації дорожнього руху на даній ділянці?
2. Чи відповідає схема постановки автомобілів на вул м. Львів, вул. Ф. Ліста 4 вимогам ПДР, тощо? 3. Надати мені копію схеми організації дорожнього руху по вул. Ф. Ліста.
4. Надати інформацію чи у період з 10 по 25 жовтня,та з 7 по 17 листопада проводилося комплексне обстеження майданчика для стоянки автомобілів позначеної знаком 5.38. у м. Львів, вул. Ф. Ліста 4.
Якщо обстеження проводилося прошу надати копію акту обстеження даної ділянки дороги.
Прошу прийняти даний запит, надісланий електронною поштою, до розгляду згідно ст. 19 ЗУ «Про доступ до публічної інформації».
Дякую deltrix2 за правку:
Прокуратура міста Львова
79005, м. Львів, вул. Богомольця, 9
СКАРГА
30 листопада 2012 року я надіслав інформаційний запит Начальнику Управління ДАІ ГУ МВС України у Львівській області(копія в додатках) в якому задав 4 запитання:
1.Чи відповідає розміщення юніпаркерів за адресою м. Львів, вул. Ф. Ліста 4 схемі організації дорожнього руху на даній ділянці?
2. Чи відповідає схема постановки автомобілів на вул м. Львів, вул. Ф. Ліста 4 вимогам ПДР, тощо?
3. Надати мені копію схеми організації дорожнього руху по вул. Ф. Ліста.
4. Надати інформацію чи у період з 10 по 25 жовтня,та з 7 по 17 листопада проводилося комплексне обстеження майданчика для стоянки автомобілів позначеної знаком 5.38. у м. Львів, вул. Ф. Ліста 4.
Якщо обстеження проводилося прошу надати копію акту обстеження даної ділянки дороги.
Я отримав листа із ВДАІ м. Львова №36/Б-19зі датованого 7 грудня 2012р. який містив відповідь тільки на запитання №4(копія в додатках). Даним листом мене також було повідомлено про те, що мій запит на отримання інформації було скеровано до Галицької РДА м. Львова.
Пізніше я отримав листа із Галицької РДА м. Львова датовану 12 грудня 2012р. №31вих-6720, який не містив відповіді на жодне з моїх запитань, а натомість дублював відповідь отриману мною із Галицької РДА м. Львова раніше на інший запит.
Вважаю, що моє право на доступ до публічної інформації було порушено згідно ст. 3 ЗУ «Про доступ до публічної інформації».
Відповідно до частини 1 статті 212-3 КУпАП неправомірна відмова в наданні інформації, несвоєчасне або неповне надання інформації, надання інформації що не відповідає дійсності, у випадках, коли така інформація підлягає наданню на запит громадянина чи юридичної особи відповідно до законів України «Про інформацію», «Про звернення громадян», - тягне за собою накладення штрафу на посадових осіб від п’ятнадцяти до двадцяти п’яти неоподатковуваних мінімумів громадян.
Згідно з п.11 частини 1 ст. 255 Кодексу України про адміністративне правопорушення (КУпАП) у справах про правопорушення, передбачені статтею 212-3 КУпАП, протоколи про правопорушення мають право складати прокурор або уповноважена ним особа з числа працівників прокуратури.
Враховуючи викладене, керуючись керуючись ст.ст. 212-3, 255 Кодексу України про адміністративне правопорушення, статтями 23,24 Закону України «Про прокуратуру», ст. 23 ЗУ «Про доступ до публічної інформації»,
Прошу:
1. Винести подання про усунення порушень Законів України «Про інформацію», «Про доступ до публічної інформації» і зобов’язати Управління ДАІ ГУ МВС України у Львівській області, або іншого розпорядника інформації надати мені інформацію запитану мною 30 листопада 2012р.
2. Встановити особи та скласти протокол про адміністративне правопорушення передбачене ст. 212-3 КУпАП щодо посадових осіб, винних у порушенні моїх прав. Направити протокол для розгляду до суду.