Текущее время: 29 ноя 2024, 19:39

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 117 ]  На страницу Пред.  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 14 янв 2013, 23:26 
Борец

Запит нарахунок відеофіксації в наркодиспансері це дійсно не компетенція ДАІ.
В запиті потрібно запитувавти чи забороняється відеофіксація дій які відбуваються з обстежуваною особою під час її перебування в приміщенні наркодиспансера, якщо забороняється то яким законом або нормативно-правовим актом. Хай чітко вкажуть чим забороняється, якщо не зможуть назвати, значить нема на що зіслатися, а якщо не заборонено значить дозволено, я ще це в 2009 році проходив коли інспектори ДАІ забороняли знімати себе.
Запит аналогічний потрібно відправляти не тільки в наркодиспансер, але й в Київ.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 янв 2013, 11:05 
Постоялец

пішохід писал(а):
spirit писал(а):
а чому в суд не йти? моя мета ж якраз і є - заставити їх дати відповідь згідно КУпАП

не в тому справа,суд це гемор,час......не проти якщо є час бажання та задор...

В суд однозначно писати! Навіть якщо і не виграєм,то на суд прийдем і подивимся як суддя Кабанчика заганяє ,і як школярика штормить. Вчорашній суд по Квітці як приклад. Квітка стояв руки склав і під ніс щось бормотав.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 янв 2013, 12:00 
Борец

Зараз на алкоголь возять в 8-му лікарню в травмпункт.
На Науковій точка для ДАІ дуже запалена, тому туди стараються не возити.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 янв 2013, 12:40 
Новобранец

Треба писати новий запит які є точки у Львові офіційні.
А мене здивувала ще одна штука. З роликів на сайті ДК мені видалося що можна пройти огляд за власним бажанням за окрему офіційну оплату в тих же точках куди дайці возять, а в відповіді на мій запит Кабанчик написала що на Науковій тільки по направленні з ДАІ а по власному бажанні тільки на Лепкого з восьмої до восьмої вечора, тобто вночі з водієм зроблять шо хочуть. Цікаво, - це всюди так, чи то тільки в нас гонять що за власним бажанням неможна?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 янв 2013, 21:27 
Постоялец

spirit писал(а):
А мене здивувала ще одна штука. З роликів на сайті ДК мені видалося що можна пройти огляд за власним бажанням за окрему офіційну оплату в тих же точках куди дайці возять, а в відповіді на мій запит Кабанчик написала що на Науковій тільки по направленні з ДАІ а по власному бажанні тільки на Лепкого з восьмої до восьмої вечора, тобто вночі з водієм зроблять шо хочуть. Цікаво, - це всюди так, чи то тільки в нас гонять що за власним бажанням неможна?

Це кабанчик собі гонить, ви прочитайте і вдумайтесь в ті відповіді які вона дає, кабанчик говорить шо не передбачино наказом 400/666 але вона прямо не говорить шо заборонено.... В виді єксперименту давно збираюсь на Науковій пройти єкспертизу, згідно методичних рекомендацій при письмовому зверненні громадянина до чергового лікаря, лікар зобовязаний провести експертизу.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 янв 2013, 22:52 
Постоялец

Знаю точно, що в травмпункті лікарні швидкої допомоги на Топольній можна пройти за власним бажанням. Сам свого часу проходив. Щоправда дуже довго пояснював для чого саме мені це треба. І працює травмпункт цілодобово. Але лабораторія наврят чи вночі працює. Але тим не менше в журналі запишуть точну годину коли провели забір крові на вміст етанолу.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 янв 2013, 23:12 
Постоялец

slavikp писал(а):
spirit писал(а):

Це кабанчик собі гонить, ви прочитайте і вдумайтесь в ті відповіді які вона дає, кабанчик говорить шо не передбачино наказом 400/666 але вона прямо не говорить шо заборонено.... В виді єксперименту давно збираюсь на Науковій пройти єкспертизу, згідно методичних рекомендацій при письмовому зверненні громадянина до чергового лікаря, лікар зобовязаний провести експертизу.

Давай якось зберемось, домовимось по телефону і сходимо!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 янв 2013, 23:13 
Постоялец

tiestovm писал(а):
Знаю точно, що в травмпункті лікарні швидкої допомоги на Топольній можна пройти за власним бажанням. Сам свого часу проходив. Щоправда дуже довго пояснював для чого саме мені це треба. І працює травмпункт цілодобово. Але лабораторія наврят чи вночі працює. Але тим не менше в журналі запишуть точну годину коли провели забір крові на вміст етанолу.

У всіх чергових лікарнях є черговий лаборант. Лабораторії там цілодобові!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 янв 2013, 23:57 
Постоялец

Shooter писал(а):
tiestovm писал(а):

У всіх чергових лікарнях є черговий лаборант. Лабораторії там цілодобові!

пам*ятаю як сьогодні - мені медсестра, яка брала кров, сказала прийти за аналізами через день, бо то була неділя, після обідня пора, і лабораторія не працює.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 янв 2013, 11:25 
Новобранец

на рахунок проходження огляду в інших установах:
ст.266 КУпАП:
Перелік закладів охорони здоров'я, яким надається право проведення огляду особи на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або щодо перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують її увагу та швидкість реакції, затверджується управліннями охорони здоров'я місцевих державних адміністрацій. Проведення огляду осіб на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або щодо перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції, в інших закладах забороняється.
Огляд особи на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння .... , проведений з порушенням вимог цієї статті, вважається недійсним.

Це ще потрібно дослідити якими нормативно-правовими актами точно регламентується перелік медзакладів які мають таке право і які цілодобово працюють, це вже треба писати не до Кабанчик а взагалі в МОЗ.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 янв 2013, 11:29 
Новобранец

deltrix писал(а):
В запиті потрібно запитувавти чи забороняється відеофіксація дій які відбуваються з обстежуваною особою під час її перебування в приміщенні наркодиспансера, якщо забороняється то яким законом або нормативно-правовим актом. Хай чітко вкажуть чим забороняється, якщо не зможуть назвати, значить нема на що зіслатися, а якщо не заборонено значить дозволено, я ще це в 2009 році проходив коли інспектори ДАІ забороняли знімати себе.
Запит аналогічний потрібно відправляти не тільки в наркодиспансер, але й в Київ.

написав до Кабанчик наступне:
У Вашій відповіді №.... від ...... року на моє звернення від ....... щодо відеофіксації медичного огляду за направленням працівника ДАІ, Ви повідомили що згідно наказу МВС/МОЗ України №400/666 від 09.09.2009 року не передбачена відеофіксація сторонньою особою медичного огляду. Я уважно вивчив даний наказ і з’ясував, що у ньому також не передбачена можливість водія дихати під час проведення медичного огляду. З огляду на це, прошу Вас повідомити, чи має право водій, направлений на медичний огляд у спеціальний пункт з метою виявлення ознак алкогольного чи іншого сп’яніння, - дихати під час проведення огляду.
Також, у Вашій відповіді на моє звернення відсутня відповідь по-суті на моє єдине запитання .... і т.д.

Подивлюся що відпише :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 янв 2013, 11:42 
Борец

leksfb писал(а):
Вчорашній суд по Квітці як приклад. Квітка стояв руки склав і під ніс щось бормотав.

:lol: :lol: :lol: це початок :lol: :lol: :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 янв 2013, 13:42 
Постоялец

spirit писал(а):
написав до Кабанчик наступне:
У Вашій відповіді №.... від ...... року на моє звернення від ....... щодо відеофіксації медичного огляду за направленням працівника ДАІ, Ви повідомили що згідно наказу МВС/МОЗ України №400/666 від 09.09.2009 року не передбачена відеофіксація сторонньою особою медичного огляду. Я уважно вивчив даний наказ і з’ясував, що у ньому також не передбачена можливість водія дихати під час проведення медичного огляду. З огляду на це, прошу Вас повідомити, чи має право водій, направлений на медичний огляд у спеціальний пункт з метою виявлення ознак алкогольного чи іншого сп’яніння, - дихати під час проведення огляду.
Також, у Вашій відповіді на моє звернення відсутня відповідь по-суті на моє єдине запитання .... і т.д.

Подивлюся що відпише :)

:lol: :lol: :lol: вот це ржуха ))))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 янв 2013, 16:43 
Постоялец

deltrix писал(а):
Зараз на алкоголь возять в 8-му лікарню в травмпункт.На Науковій точка для ДАІ дуже запалена, тому туди стараються не возити.

час від часу все-таки возять. Сьогодні прочитав в одному блозі:
Цитата:
Во Львове все ок. Неадекватных на дороге — много. Ксенон ночью слепит. ДАИ зарабатывает на себя. Короче, все как всегда.
Вот, вчера , около наркодиспансера, тачки стоят даишные посреди тротуара. Чего тут еще хотеть, — все понятно, ДАИ само нарушает как хочет и в сраке имело свои наказы. И пока так будет, пока не выгонят то начальство, которое не реагирует на такое поведение подчиненных. будет бардак в Украине.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 янв 2013, 18:45 
Постоялец

Сьогодні несподівано отримав лист з Головного Управління Охорони Зоров"я ЛОДА по моїй скарзі (несподівано, бо думав, що відписались попереднім листом і забили на мене)

Изображение
Изображение

А тепер.... Увага!!! Вніманіє!!! Ахтунг!!! Аттеншен!!!
Новий перелік закладів охорони здор., які можуть проводити огляд на стан алко/нарко-сп"яніння!!!!!
Изображение

Наркокабінет на Науковій втратив монополію!!! :!: :!: :!: 8-)

Ура, таваріщі!!! Ура!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 117 ]  На страницу Пред.  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа