deltrix писал(а):
В запиті потрібно запитувавти чи забороняється відеофіксація дій які відбуваються з обстежуваною особою під час її перебування в приміщенні наркодиспансера, якщо забороняється то яким законом або нормативно-правовим актом. Хай чітко вкажуть чим забороняється, якщо не зможуть назвати, значить нема на що зіслатися, а якщо не заборонено значить дозволено, я ще це в 2009 році проходив коли інспектори ДАІ забороняли знімати себе.
Запит аналогічний потрібно відправляти не тільки в наркодиспансер, але й в Київ.
написав до Кабанчик наступне:
У Вашій відповіді №.... від ...... року на моє звернення від ....... щодо відеофіксації медичного огляду за направленням працівника ДАІ, Ви повідомили що згідно наказу МВС/МОЗ України №400/666 від 09.09.2009 року не передбачена відеофіксація сторонньою особою медичного огляду. Я уважно вивчив даний наказ і з’ясував, що у ньому також не передбачена можливість водія дихати під час проведення медичного огляду. З огляду на це, прошу Вас повідомити, чи має право водій, направлений на медичний огляд у спеціальний пункт з метою виявлення ознак алкогольного чи іншого сп’яніння, - дихати під час проведення огляду.
Також, у Вашій відповіді на моє звернення відсутня відповідь по-суті на моє єдине запитання .... і т.д.
Подивлюся що відпише