Текущее время: 08 сен 2025, 02:01

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 171 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 14 авг 2013, 22:30 
Постоялец

пішохід писал(а):
скинь фото до і після ремонту...

Ось:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

П.С. Це тільки заїзд, а в самому подвір"ї ями як були так і лишились не рухані...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 авг 2013, 11:22 
Борец

Topper писал(а):
П.С. Це тільки заїзд, а в самому подвір"ї ями як були так і лишились не рухані...

сьодня позвони в даї і викличи їх на місце скоєння правопрушення за ст 140 з метою складання протоколу на власника даної ділянки дороги.

пару сусідів біля себе притримай щоб були як свідки і зніми відео.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 авг 2013, 11:43 
Постоялец

пішохід писал(а):
сьодня позвони в даї і викличи їх на місце скоєння правопрушення за ст 140 з метою складання протоколу на власника даної ділянки дороги.

пару сусідів біля себе притримай щоб були як свідки і зніми відео.

З сусідами троха напряжно бо це пенсіонери або в яких хата з краю... А як же ж звернення в урядову?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 авг 2013, 14:44 
Постоялец

Сьогодні подзвонили з ДАІ у зв"язку зі зверненням в урядову лінію і попросили повторно відправити запит. Відправив. Сказали за 2-3 дні буде відповідь в електронному варіанті.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 авг 2013, 16:45 
Постоялец

пішохід писал(а):
прошу притягнути відповідального працівника даї до відповідальності.

прошу притягнути БЕЗВІДПОВІДАЛЬНОГО працівника даі до відповідальності :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 авг 2013, 19:46 
Борец

Topper писал(а):
Сьогодні подзвонили з ДАІ у зв"язку зі зверненням в урядову лінію і попросили повторно відправити запит.

:lol:

прийде відповідь-отримають нову скаргу за неналежну роботу із зверненнями громадян .

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 авг 2013, 19:59 
Борец

Topper писал(а):
З сусідами троха напряжно бо це пенсіонери або в яких хата з краю... А як же ж звернення в урядову?

тоді звони знову на урядову.

Скарга-по вул....вибоїни та ями що є небезпечними для дорожнього руху-прошу притягнути працівників даї до відповідальності.

скинь фотки ям на подвірї....

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 авг 2013, 11:18 
Постоялец

Если автор темы не возражает, то выложу свое начавшееся общение по поводу дворовых ям.
27 июля отправил запрос на электронку в ГАИ:
Сообщение, не относящиеся к теме
Начальнику УДАІ ГУМВС України в місті Києві
вул. Богдана Хмельницького,54, Київ, 01030,
поштова скринька [email protected]

Запитувач –

Запит на інформацію

Згідно ст. 52-1 Закону України «Про дорожній рух» забезпечення безпеки дорожнього руху, державний контроль за додержанням законів, правил і нормативів у цій сфері покладено на Державтоінспекцію Міністерства внутрішніх справ України.
На ділянці дороги між будинками по вул. Вишгородській 30, 28/1 та вул. Івашкевича 3 в м. Києві існують ями глибиною понад 6 см, що ускладнюють рух транспортних засобів та пішоходів. Хочу зазначити, що пошкодження асфальтного покриття на даній ділянці дороги перевищує гранично допустимі показники, передбачені ДСТУ 3587-97.
Так, наявність ям сприяє створенню аварійних ситуацій, загрожує життю людей та може стати причиною пошкодження транспортних засобів.
Відповідно до ст. 40 Конституції України, Закону України "Про доступ до публічної інформації",

ПРОШУ:
надати письмову відповідь
1. Хто є власником вищезгаданої ділянки дороги між будинками по вул. та вул. .
2. Чи притягнуто власника вищезгаданої ділянки дороги між будинками по вул. та вул. до адміністративної відповідальності за ст. 140 КУАП?
3. Чи притягнуто (або буде притягнуто) працівників ДАІ що обслуговують дану територію до дисциплінарної відповідальності за бездіяльність в сфері забезпечення безпеки дорожнього руху?

Запитувану інформацію прошу надати у визначений законом строк на електронну адресу.

27 липня 2013 року

Ответа никакого не было, поэтому 9 августа оставил жалобу на http://ukc.gov.ua. А позавчера решил еще лично подать инфо запрос в ГАИ через журнал дежурного, чтобы не могли сказать, что письмо у них "под спам попало".
Сегодня получил вот такой ответ:
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 авг 2013, 14:09 
Борец

tkirill пару коментів по твому питанню-

1-2. Чи притягнуто власника вищезгаданої ділянки дороги між будинками по вул. та вул. до адміністративної відповідальності за ст. 140 КУАП?
3. Чи притягнуто (або буде притягнуто) працівників ДАІ що обслуговують дану територію до дисциплінарної відповідальності за бездіяльність в сфері забезпечення безпеки дорожнього руху?

на твої питання 2-3 відповіді немає-це неповна відповідь-скарга на них в прокуратуру або позов до суду.

і в додачу окрему скаргу що не притягнули власника по 140 куап- це вже окремим звінком на гарячу лінію Кабміну.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 авг 2013, 14:33 
Постоялец

пішохід
Я хочу подождать ответ на повторный запрос и заодно дождаться ответа от Урядового контактного центру по поводу того, что они не предоставили информацию в установленны сроки. А по факту информация на текущий момент вообще не предоставлена по тем вопросам, что запрашивались.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 авг 2013, 16:22 
Постоялец

UPD. Похоже есть результат работы УКЦ. Мне перезвонили и спросили, получил ли я ответ. Я сказал, что копию письма получил, а вот ответов нету. Поэтому дождусь их ответа на 2-й инфозапрос и, если там тоже не будет ответа, то буду писать скаргу в прокуратору. У меня спросили, а что я спрашивал и сказали, что не ответили по причине того, что дворовая територия находится за пределами красных линий. Я предложил отправить им ссылку на нормативку и на решения суда, но они отказались. Также сказал, что для главное результат - отремонтированная дорога. Договорились, что они в течении 10 дней добьются результата от районной администрации. Если через 10 дней не будет результата, то буду писать и по поводу неответа на инфозапрос, и по поводу не привлечения ответственного лица.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 авг 2013, 16:42 
Борец

tkirill писал(а):
У меня спросили, а что я спрашивал и сказали, что не ответили по причине того, что дворовая територия находится за пределами красных линий

:lol: :lol: :lol: :lol:

дибіли

З урахуванням вказаного твердження відповідача 1 та інформації, викладеної в листі від 14.10.2011 №10/М-2432 на адресу Дарницької районної у місті Києві державної адміністрації та ОСОБА_1, Управління Державтоінспекції вважало, що Державтоінспекція міста здійснює контроль за безпекою дорожнього руху лише у межах відведення автомобільних доріг або червоних ліній міських вулиць і доріг.
Проте, така позиція відповідача 1 є помилковою.

Погодження відповідно до вимог Закону, інших законодавчих актів проектів на будівництво, реконструкцію і ремонт автомобільних доріг, залізничних переїздів, комплексів дорожнього сервісу та інших споруд у межах відведення автомобільних доріг або червоних ліній міських вулиць і доріг за своєю суттю не ототожнює поняття здійснення контролю за безпекою дорожнього руху лише у межах відведення автомобільних доріг або червоних ліній міських вулиць і доріг.
До того ж, положеннями норм ст. 52-1 Закону України «Про дорожній рух»визначено, що, крім повноважень з приводу погодження проектів на будівництво, реконструкцію і ремонт автомобільних доріг, залізничних переїздів, комплексів дорожнього сервісу та інших споруд та ведення автоматизованого обліку, накопичення, оброблення та використання відомостей про об'єкти дорожнього сервісу, Державтоінспекція здійснює забезпечення безпеки дорожнього руху, державний контроль, у тому числі шляхом проведення перевірок, за додержанням підприємствами, установами, організаціями незалежно від форм власності законів, правил і нормативів у цій сфері.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 авг 2013, 17:21 
Постоялец

пішохід
еще кто-то звонил из какого-то департамента МВД по контролю за ГАИ (я так и не понял толком, а он не захотел объяснять), интересовался, чего я хочу. Я опять сказал, что хочу, чтобы мне отремонтировали дорогу во дворе и для этого нужны ответы по инфозапросу. Он спросил, нужно ли действительно наказывать сотрудников ГАИ. Я сказал, что у меня цель ремонт асфальта, а не наказывать гаишников. Он спросил, а много ли там нужно ремонтировать. Говорю, что немного несколько ям просто заасфальтировать. Я еще раз намекнул, что если быстро сделают асфальт во дворе, то дальше жалобы писать в прокуратору не буду, потому что ценю свое время. На том и решили.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 авг 2013, 17:53 
Постоялец

Прийшли відповіді з ДАІ:
Изображение
Изображение
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 авг 2013, 21:18 
Борец

вони затіяли з нами гру в хованки :lol: :lol: :lol:

тобто проїзд до будинку №28 вже відремонтований......

тепер треба ремонтувати ще й подвіря.

Начальнику Управління ДАІ ГУ МВС України
у Львівській області
вул.Перфецького, 19, м. Львів, 79053,
тел. (032) 234 09 44, (032) 264 69 41
поштова скринька [email protected]

від ……

Запит на інформацію

На подвірї будинку №28 по вул.Стрийська в м.Львові численні вибоїни та ями створюють небезпеку для дорожнього руху та можуть стати причиною дтп або травмування перехожих.

Згідно ст. 52-1 Закону України «Про дорожній рух» забезпечення безпеки дорожнього руху, державний контроль за додержанням законів, правил і нормативів у цій сфері покладено на Державтоінспекцію Міністерства внутрішніх справ України.

Відповідно до ст. 40 Конституції України, Закону України "Про доступ до публічної інформації",

ПРОШУ:
надати письмову відповідь,

1. Чи притягнуто до відповідальності згідно чинного законодавства України власника дороги за порушення в сфері безпеки дорожнього руху?
2. Чи притягнуто до відповідальності згідно чинного законодавства працівників даї котрі не вживають заходів щодо приведення даної ділянки до вимог безпечного користування ?

3.Надати копію протоколу за ст 140 складеного відносно посадової особи котра обслуговує подвіря будинку №28 по вул.Стрийська в м.Львові.

4.Надати копії фотографій ямковості зафіксованих працівниками даї на
подвірї будинку №28 по вул.Стрийська в м.Львові.

серпня 2013 року підпис........

…..серпня 2013 року підпис………….

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 171 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа