deltrix писал(а):
Голос душі писал(а):
я жодним чином не хочу виправдати Даішника, я лише хочу сказити, що вони обоє дин одного варті
А до чого тут твій сепаратизм?
Є чітка інструкція - наказ 111 згідно якої інспектор мав привітатися, представитися назвати причину зупинки та суть скоєного правопорушення. Хрестиянин, атеїст, бабтист... тут нема різниці, ці речі немають зачепати ані релігійних питань ані етнічних.
Інспектор порушив купа пунктів наказу 111 + обманув відносно безстрокової операції відпрацювання м.Львова + щей незакінчивши розмови розвернувся і втік. Хамло одним словом.
1) Та про що Ви говорите, які релігійні переконання Даець зачепив? це ж цирк)))))) Водій з самого початку шукав до чого б домахатися......
2) В чому я з Вами погоджуюсь так це те, що Даішки хамло, та пошушив
інструкцію!
Доречі, я не дарма виділив слово "інструкція". Мені як юристу завжди мозолить очі необізнаність інших людей. Маленький лікбез: Наказ Міністерства внутрішніх справ України №111 від 27.03.2009 р., жодним чином не регулює діяльності ДАІ він лише затверджує інструкцію з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби державтоінспекції мвс. А усі норми які ви цитуєте наведені в цій інструкції. Наказ та інструкція це різні документи.
Якщо ми є буквоїдами, то ними треба бути усюди, а не лише в тих місцях де нам вигідно, або просто так легше....
А от про Ваші закиди про сепаратизм я взагалі не зрозумів що Ви мали на увазі....