Текущее время: 29 ноя 2024, 19:47

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 105 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 20 фев 2013, 11:36 
Борец

Про операції:
http://zovzakona.org/content.php?zov=865-razvod-gai

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 фев 2013, 18:00 
Постоялец

Голос душі писал(а):
Що можна сказати, Даішник однозначно не правий, і тим більше забрехався під час розмови (про пішохода).
Але водій теж не правий.... Даішник з ним привітався, по звичаях і традиціях нормального Українця і Галичанина, а водій зразу видно москалюга затятий :?

Нехай він хоть "Салам алейкум" привітається...хєр з ним...водій не через то мовчав, а тому, що є чітко прописаний порядок дій ІДПС після зупинки ним транспортного засобу. І там написано дещо інше, а не: зупинив - "слава Ісусу Христу" - ваші документи...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 фев 2013, 17:58 
Прохожий

tiestovm писал(а):
Голос душі писал(а):
Що можна сказати, Даішник однозначно не правий, і тим більше забрехався під час розмови (про пішохода).
Але водій теж не правий.... Даішник з ним привітався, по звичаях і традиціях нормального Українця і Галичанина, а водій зразу видно москалюга затятий :?

Нехай він хоть "Салам алейкум" привітається...хєр з ним...водій не через то мовчав, а тому, що є чітко прописаний порядок дій ІДПС після зупинки ним транспортного засобу. І там написано дещо інше, а не: зупинив - "слава Ісусу Христу" - ваші документи...

ні!!!! Коли Даішник зупинив водія, останній ще незнав яка причина зупинки. чи було у Дайця підстави для таких дій. А тому жодних підстав для упередженого ставлення у водія не було. А може й справді в той момент ішло якесь відпрацювання.

Натомість з першої секунди спілкування водій шукав будь які зацепки в діях Даішника, і першою такою зацепкою на його думку стало неправельне привітання Дайця.... І водій це підтвердив тим, що він мовчав до того моменту поки Даішник не сказав - добрий день.... Це вже пізніше зясувалось, що зупинка була безпідставна і так дальше........

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 фев 2013, 18:00 
Прохожий

я жодним чином не хочу виправдати Даішника, я лише хочу сказити, що вони обоє дин одного варті

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 фев 2013, 18:08 
Борец

Голос душі писал(а):
я жодним чином не хочу виправдати Даішника, я лише хочу сказити, що вони обоє дин одного варті

А до чого тут твій сепаратизм?
Є чітка інструкція - наказ 111 згідно якої інспектор мав привітатися, представитися назвати причину зупинки та суть скоєного правопорушення. Хрестиянин, атеїст, бабтист... тут нема різниці, ці речі немають зачепати ані релігійних питань ані етнічних.
Інспектор порушив купа пунктів наказу 111 + обманув відносно безстрокової операції відпрацювання м.Львова + щей незакінчивши розмови розвернувся і втік. Хамло одним словом.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 фев 2013, 19:16 
Прохожий

deltrix писал(а):
Голос душі писал(а):

Є чітка інструкція - наказ 111 згідно якої інспектор мав привітатися, представитися назвати причину зупинки та суть скоєного правопорушення. Хрестиянин, атеїст, бабтист... тут нема різниці, ці речі немають зачепати ані релігійних питань ані етнічних.
Інспектор порушив купа пунктів наказу 111 + обманув відносно безстрокової операції відпрацювання м.Львова + щей незакінчивши розмови розвернувся і втік. Хамло одним словом.

1) Та про що Ви говорите, які релігійні переконання Даець зачепив? це ж цирк)))))) Водій з самого початку шукав до чого б домахатися......
2) В чому я з Вами погоджуюсь так це те, що Даішки хамло, та пошушив інструкцію!

Доречі, я не дарма виділив слово "інструкція". Мені як юристу завжди мозолить очі необізнаність інших людей. Маленький лікбез: Наказ Міністерства внутрішніх справ України №111 від 27.03.2009 р., жодним чином не регулює діяльності ДАІ він лише затверджує інструкцію з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби державтоінспекції мвс. А усі норми які ви цитуєте наведені в цій інструкції. Наказ та інструкція це різні документи.

Якщо ми є буквоїдами, то ними треба бути усюди, а не лише в тих місцях де нам вигідно, або просто так легше....

А от про Ваші закиди про сепаратизм я взагалі не зрозумів що Ви мали на увазі....

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 фев 2013, 19:19 
Борец

Голос душі писал(а):
Мені як юристу

:?:
опля.....а спеціалізація :?:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 фев 2013, 19:51 
Прохожий

пішохід писал(а):
Голос душі писал(а):
Мені як юристу

Зараз працюю в банку, відповідна і спеціалізація (кредити, госпорські договора, проблемні активи банку).... ну і маю в трудовій три роки стажу державного виконавця ВДВС

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 фев 2013, 20:09 
Борец

Голос душі писал(а):
маю в трудовій три роки стажу державного виконавця ВДВС

прикольно.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 фев 2013, 23:51 
Постоялец

пішохід писал(а):
Голос душі писал(а):
Мені як юристу

ІДПС :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 фев 2013, 23:52 
Постоялец

deltrix писал(а):
Голос душі писал(а):

Во-во! От і я про то саме пробував пояснити.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 фев 2013, 02:26 
Новобранец

Як на мене, змушувати вчити ДАЇвців правил, законів та подібного - НЕОДМІННО ПОТРІБНО.
Кожен обирає для того власний шлях, і винити водія за некоректну поведінку не варто. Когось ті обертні хтиві дістали більше, когось меньше. Я залюбки спілкуюсь з ДАЇвцями ввічливо (хоч і не великий в тому маю досвід) і тішусь, що вони від своєї необізнаності місця собі не знаходять. Сподіваюсь скоро спільноті вдасться оцінити мої методи. Думаю, допоки інспектор не буде знати свої ж закони - кожен водій має право на нього гніватись, адже своїм невіглаством вони змушують нас витрачати час на вивчення текстів, які нам не мали б бути потрібні. Даний водій - вичерпно дав зрозуміти інспектору своє невдоволення його некваліфікованістю - цього достатньо.
Хабарникам пряжкою по сраці.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 фев 2013, 09:07 
Прохожий

tiestovm писал(а):
пішохід писал(а):
Голос душі писал(а):
Мені як юристу

ІДПС :lol:

читай вище я написав 8-)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 фев 2013, 10:09 
Борец

Вчора читав в журналі Автоцентр розділ, в якому читачі задають питання автоюристам. От ще один приклад, пише жінка: зупинив інспектор, не горіла права фара, він сказав, що складе за це протокол, оскільки я поспішала і в машині була моя дитнина, то відкупилася 100 грн. Питання - чи мав право інспектор складати протокол?
Ну, як після такого можна до них відноситись?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 фев 2013, 10:35 
Борец

мне бы его выдержку :!:
уважуха!

пока ситуация не прояснится - объявляю забастовку!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 105 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа