Текущее время: 02 дек 2024, 01:14

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 117 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 10 янв 2013, 22:36 
Борец

пішохід писал(а):
Yuzer писал(а):
Про те, чи можна там на Лепкого 8 здати аналізи, не вказано... Хто що думає про цю відповідь?

треба це реалізувати Законно,прийти на Лепкого 8,і здати аналізи,заодно і перевірити якість надання безкоштовних послуг,заодно буде новий матеріал для роздумів.
Якщо виявиться що там все нормально,провести масову розяснювальну роботу серед водіїв м.Львова щодо можливості альтернативної експетризи .

В ДАІ згадували, що церез діяльність ДК Львів у Львові будуть відкрито два додаткових поліклінічних диспансера де можна буде пройти мед огляд на стан сп'яніння.
Можливо на Лепкого тепер ніби то один з них ))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 янв 2013, 22:39 
Постоялец

deltrix писал(а):
В ДАІ згадували, що церез діяльність ДК Львів у Львові будуть відкрито два додаткових поліклінічних диспансера де можна буде пройти мед огляд на стан сп'яніння.

Хороша новина. А де таке згадувалось? Десь в пресі, чи на особистій зустрічі? Є якась детальніша інформація?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 янв 2013, 23:01 
Борец

Я теж десь таке читав, але на Лепкого здається не працює цілодобово. В неробочий час напевно вибору не буде, крім Наукової.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 янв 2013, 23:19 
Борец

Доречі я вже на науковій не зустрічаю ДАІ з водіями, думаю що інша точка вже відкрита і возять всіх туди, ми просто поки про неї не знаємо.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 янв 2013, 10:19 
Постоялец

deltrix писал(а):
Доречі я вже на науковій не зустрічаю ДАІ з водіями, думаю що інша точка вже відкрита і возять всіх туди, ми просто поки про неї не знаємо.

Бла,проблема ! :D Позвони нашому "стукачку" і все будем знати. ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 янв 2013, 11:36 
Постоялец

Маленький офтоп:
Вчора їхав по перехрестю В.Великого-Кн.Ольги на Наукову, так там на колі стояло ДАІ з _включеним синім маячком_.
Був в шоці, а потім подумав, може до них вже хтось з наших підходив, от і включили.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 янв 2013, 16:29 
Борец

Лепкого треба перевірити......... :o

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 янв 2013, 21:24 
Постоялец

SteelEagle писал(а):
Маленький офтоп:
Вчора їхав по перехрестю В.Великого-Кн.Ольги на Наукову, так там на колі стояло ДАІ з _включеним синім маячком_.
Був в шоці, а потім подумав, може до них вже хтось з наших підходив, от і включили.

Включення синіх маячків при патрулюванні скасовано останніми змінами до 111-го наказу.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 янв 2013, 23:38 
Постоялец

tiestovm писал(а):
Включення синіх маячків при патрулюванні скасовано останніми змінами до 111-го наказу.

при патрулюванні - так... але ніхто не скасовував пункт 3.1 ПДР, в якому вказано, що дракони мають право відступати від деяких положень ПДР тільки за умови ввімкнення проблискового маячка. А стоячи на кільці вони порушують ПДР, тому маячок для них - єдина більш-менш законна відмазка

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 янв 2013, 00:17 
Новобранец

Зацікавила мене тема про перевірку на Науковій, трохи проспамив ДАІ і наркодиспансер, хочу викласти сюди фото відповідей але файлів не дає приєднати, в FAQ пише шо мабуть я не маю прав на це і пропонують писати адміну. Поможіть мені вирішити цю проблемку щоб я міг поділитися корисною інфою :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 янв 2013, 00:28 
Постоялец

spirit, залий на postimage.org або radikal.ru і дай ссилки в приват

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 янв 2013, 19:59 
Новобранец

За минулі 3 роки я добре засвоїв, що на будь-якого чиновника відеозйомка діє як свята вода на вампіра (не дозволяють це робити і бояться зробити порушення якщо ведеться відеозйомка), тому думаю що чудовим засобом захисту своїх прав в наркодиспансері є відеофіксація. А щоб якось закріпити своє право на це (я ж знаю що воно в мене є, от тільки скористатися не дають) я відправив пару трійок заяв і запитів в наркодиспансер і ДАІ. Як і передбачалося, я отримав тупі відписки, але все-таки в них дещо є цікавого:
Запит в наркодиспансер - 1:
Прошу повідомити чи проведеня відеофіксації є перешкодою у проведенні огляду на стан алкогольного чи наркотичного спяніння, при направленні на такий огляд працівником ДАІ, у спеціальному медичному закладі визначеному наказом №836 ГУОЗ ЛОДА від 07.12.2007 року, якщо таку відеофіксацію здійснює особа, яку безпосередньо оглядають, з свого власного бажання
Відповідь:
Изображение
Що-ж, тут доведеться запитати знов чи можна дихати під-час медичного огляду (в законі ж про це нічого не сказано), ну і, звісно, в суд за ненадання інформації.

Запит в наркодиспансер - 2:
Прошу повідомити чи допускається присутність свідка при проведенні огляду на стан алкогольного чи наркотичного спяніння, при направленні на такий огляд працівником ДАІ, у спеціальному медичному закладі визначеному наказом №836 ГУОЗ ЛОДА від 07.12.2007 року, якщо особа, яку безпосередньо оглядають, сама обрала особу свідка і не заперечує проти присутності такої особи (свідка) під час огляду.
Відповідь аналогічна (під копірку):
Изображение

а далі цікавіше - запит в ДАІ:
Прошу надати роз’яснення щодо прав працівника ДАІ при проведенні огляду на стан алкогольного чи наркотичного сп’яніння у медичному закладі, а саме:
1. Чи має право працівник ДАІ заборонити водієві направленому працівником ДАІ на такий огляд проводити відеофіксацію огляду на стан сп’яніння у медичній установі? Якщо так, то на підставі яких нормативно-правових документів?
2. Чи має право працівник ДАІ заборонити іншим особам бути присутніми при проведенні огляду на стан сп’яніння водія, якщо даний водій наполягає на присутності цих осіб? Якщо так, то прошу розяснити на яких підставах.
Відповідь:
Изображение
Тут, власне, цікавий останній абзац відповіді (інші то стара пісенька) де ДАІ зізнається що відеофіксація медогляду то не їхня компетенція, отже найзлісніший противник в цьому процесі має бути усунутий демонстрацією такої-от цидулі (ну принаймні теоретично). Ну і в кінці другого абзацу написав Гапчич що ЗУ"Про міліцію" не забороняє іншим особам бути присутніми при огляді на вимогу водія. (мене на цю думку навело відео з цієї кажись гілки де активісти намагаються прорватися всередину диспансеру щоб допомогти водієві).

ну і насам кінець ще один запит в ДАІ:
Прошу надати роз’яснення щодо прав водія при вимозі працівника ДАІ пройти огляд на стан алкогольного чи наркотичного сп’яніння, а саме: чи має право водій на проведення такого огляду на місці зупинки транспортного засобу і, відповідно, право відмовити працівнику ДАІ у доставленні водія у медичний заклад для огляду на стан сп’яніння до огляду на стан сп’яніння працівником ДАІ на місці зупинки транспортного засобу.
Відповідь в "кращих традиціях":
Изображение

Тепер - думаю треба дати їм ще один шанс на правильну відповідь, а далі - в суд.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 янв 2013, 21:32 
Борец

забрехлися вкрай......жарити,жарити і ще раз жарити,в суд не йди.

пиши запити далі поки не дадуть відповідь таку як тобі треба.

по відповідях Кабанчик-скарги на кожну з них до МОЗ УКРАЇНИ,ОБЛЗДРАВУ,та по максимуму до правозахистних організацій-Гельсінська спіка у Львові є шукай адресу в неті,підтягуй газуту Експрес.....але їм треба готовий матеріал,в Зік НЕ ЙДИ....ТАМ ПОРОЖНЯК.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 янв 2013, 21:40 
Новобранец

а чому в суд не йти? моя мета ж якраз і є - заставити їх дати відповідь згідно КУпАП

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 янв 2013, 21:44 
Борец

spirit писал(а):
а чому в суд не йти? моя мета ж якраз і є - заставити їх дати відповідь згідно КУпАП

не в тому справа,суд це гемор,час......не проти якщо є час бажання та задор...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 117 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа