Текущее время: 28 фев 2025, 04:19

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 133 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Третя зустріч.
СообщениеДобавлено: 06 фев 2011, 11:15 
Постоялец

Отже:
1. Zlosniy;
2. Waldemar???

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 фев 2011, 11:44 
Постоялец

я +1

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 фев 2011, 17:18 
Постоялец

Отже:
1. Zlosniy;
2. Waldemar???
3. Enigma.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 фев 2011, 12:27 
Постоялец

Igor_Lviv писал(а):
То що заважає висловити ці пропозиції тут?

Моя пропозиція :
1.Реальна подальша робота кожного по темі вдосконалення знаків і дорожньої розмітки в проблемних місцях (за мною перехрестя Любіньська-Петлюри)
2.Пропозиції щодо аспектів спілкування з ДАІ (співпраця з ними в плані безпеки дорожнього руху і протидія "нечистим" на руку інспекторам.
3.Крім інтернет-спілкування час від часу збиратись для обговорення і вирішення різних проблемних питань (звичайно якщо буде таке бажання...)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 фев 2011, 14:04 
Постоялец

Моя пропозиція:
1. Здійснювати фото- і відеофіксацію порушень інспеткорами ДАІ в м.Львів ПДР і іншин нормативних документів.
2. По кожному порушенню надсилати керівництву (і в прокуратуру) повідомлення про злочин, для перевірки і дисциплінарних стягнень.
3. Після оформлення з десяток фактів на одного інспектора, подавати клопотання про звільнення його з роботи.
4. Після сотні фактів порушень працівниками міського ДАІ, подавати клопотання в Обласне ДАІ або в ДДАІ клопотання про звільнення керівника адмінпрактики міського ДАІ.

Лише так, доки ми себе не проявимо агресивно, вони будуть змішувати нас з повидлом (г..м) і показувати в світлі провокаторів. Через деякий час вони почнуть нас поважати (бо поважають сильних), і тоді дурних відповідей давати не захочуть, бо знатимуть реакцію. Тут все просто.

Як можна з ними співпрацювати в плані безпеки дорожнього руху і протидії нечесним на руку інспеткорам? Та якщо б вони могли, вони би на початку всіх вулиць повстановлювали знаки "Зупинка заборонена", "СТОП", рух по смугах, тощо, щоб косити бабла побільше і легше доводити вину водія. Я деколи спостерігаю як вони працюють на дорозі в режимі інспеткора, один пиняє,ґтроє оформлюють протоколи, а деколи утворюється черга. А щодо протидії нечистим на руку інспекторам, в мене одне питання: ЯК? Як нечисті на руку будуть боротись з нечистими на руку, це навіть не смішно, вони вже втрачені люди, як наркомани, деякий час можуть обійтись без дози, а потім ломка.

Нікого не хочу образити, але розмови про те щоб добиватись зміни дорожньої розмітки і знаків це не для мене, я не є працівником дорожніх служб, ДАІ і хто там ще повинен за цим дивитись. Якщо їх розганяєте, я погоджують на безоплатній основі на правах члена муніципального органу допомагати вирішувати ці питання, а так просто битись чолом об стіну, щоб вони через місяць поміняли розмітку і ліквідували знак.

Моя мета показати що ДАІ атавізм, і під час реформи органів МВС необхідно створити єдину поліцію, яка буде мати всі повноваження правоохоронного органу. Доречі щодо Грузії. Ідея створити поліцію не є ноухау Грузин, вони це запозичили з Сінгапуру, там після зміни влади, керівництво, яке мало і політичну і особисту волю вирішило саме так побороти корупцію в державі і їм це вдалося, зараз це процвітаюча держава.

От мені дивно, невже не зрозуміло що ця система вже себе вичерпала, що потрібно будувати абсолютно нову систему життя, не намагатись пристосувати стару, а просто взяти ліквідувати старе і збудувати абсолютно нове. Якщо є бажання задайте в Google реформи в Грузії і почитайте трохи статті і подивіться відеоролики, що вини зробили з міліцією, з прикордонною службою, з БТІ, з армією, з освітою, медициною, пенсійною реформою, податковим кодексом. Я після ознайомлення з цими матеріалами був просто в шоці наскільки просто за наявності бажання можна вирішити складні питання. Я не експерт в податковому кодексі, але коли почув що наш кодекс має більше 500 сторінок, то неважливо що в ньому написано, вже по замовчуванню можна сказати що він нікудишній, хто його читатиме, як можна не наробити помилок під час ведення бізнесу? В Грузії податковий кодекс займає біля 20 сторінок і зараз там лише 6 податків.

Дорещі щодо пенсійної реформи. Зараз в нас це питання дуже бурно обговорюється, хочуть реформувати пенсійний фонд, прийняти пенсійний кодекс тощо. Що зробила Грузія? Дуже просто - взагалі ліквідувала пенсійний фонд, податок в пенсійний фонд, і якісь розміри пенсій. Вони сказали так: що таке пенсія? Пенсія - це коли людина досягла пенсійного віку, і може не працювати, але якщо вона не матиме за що жити,то просто звертається з відповідною заявою в соціальну службу, декларує свої статки і їй держава надає грошове забезпечення для прожиття. Все. Якщо ти депутат, міністр, чиновник, прокурор, суддя і т.д. пенсіонер, і протягом каденції накрав на 100 років напаред то ніяка допомога тобі не світить - продавай джипи, маєтки, землі, заводи, акції і живи на виручені гроші. Нас дурять, запевняючи що ми відкладаємо через податок в пенсійний фонд гроші на майбутню пенсію, це блеф, хто знає що буде в майбутньому? Ну і звичайно в Грузії діє недержавне пенсійне забезпечення, тобто людина сама із своєї зарплати відкладає на пенсійну страховку, а якщо не хоче то не відкладає - тут доля людини в руках людини а не держави, люди включають мозок, а не сподіваються на милість чиновника з міністерства. Ну і ще, в результаті ліквідації пенсійного фонду, зекономили гроші на утриманні апарату фонду, і вже нема що красти з пенсійного фонду, тому одну корупційну ланку ліквідовано. Що, хіба не просто і ефективно? :?:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 фев 2011, 14:18 
Борец

4. Yorgens.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 фев 2011, 14:23 
Постоялец

Отже:
Отже:
1. Zlosniy;
2. Waldemar???
3. Enigma.
4. Yorgens.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 фев 2011, 00:19 
Постоялец

Zlosniy писал(а):
Моя пропозиція:
.............................................................
+ все що написане вище

Все що написав вище - теоретично вірно.
Але на мій погляд - вода.
Я не люблю займатись популізмом і делітанством.
Що ти конкретно робиш для змін ?
Можна, наприклад, домогтися демонтажа конкретного дорожного знака , який встановлений з порушеннями ПДР і тим самим допомогти багатьом водіям , а можна кричати на кожному кроці , що податкова ,судова ,пенсійна ,виконавча і інші системи прогнили наскрізь і в результаті результату від цього 0...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 фев 2011, 10:04 
Постоялец

Waldemar писал(а):
Все що написав вище - теоретично вірно.

8-)
Waldemar писал(а):
Але на мій погляд - вода.

:o
Waldemar писал(а):
Я не люблю займатись популізмом і делітанством.

:?
Waldemar писал(а):
Що ти конкретно робиш для змін ?

Підвищую свій рівень знань в сфері жорожнього рухі і взаємодії з державними органами і службами, а також навчаю цього інших, тим самим підвищуючи рівень самосвідомості і правової культури громадян України.
Waldemar писал(а):
Можна, наприклад, домогтися демонтажа конкретного дорожного знака , який встановлений з порушеннями ПДР і тим самим допомогти багатьом водіям , ...

Можна витратити час і домогтись, а толк? Невже водії страждають через знаки, бо в мене склалось враження що навіть їздячи по знаках можна бути безпричинно зупиненим, оштрафрваним, облаяним. До чого тут знаки, моя мета виховати достойного правоохоронця, показати їх неграмотність, звертати увагу керівництва на необхідність змін, ротацій, тощо. В результаті я хочу отримати реальні механізми впливу на правоохоронців з метою покращення їх діяльності. Щось типу того. А робити ямковий ремонт, поки що для мене це не переконливо, можливо наведете приклад, я перегляну свої погляди.
Waldemar писал(а):
а можна кричати на кожному кроці , що податкова ,судова ,пенсійна ,виконавча і інші системи прогнили наскрізь і в результаті результату від цього 0...

Я не кричу для шуму, я наводжу приклади рішень, для того щоб люди в своїх головах міняли ставлення до життя. Хочу сказати що в свій час я був досить пасивним до всього що відбувалось в державі, тому що вважав що такий хід речей є нормальним, і зміни просто неможливі. Але протягом кількох останніх років, через певні обставини я почав зясовувати дуже цікаві приклади функціонування різних держав, і потрохи моє ставлення до всього змінилось.

Ну наприклад якщо би ще 5 років тому мені сказали що з ДАІ можна говорити на рівних, вимагати посвідчення, причин зупинки, доказів, скасовувати рішення тощо, я би не повірив. Та що там говорити з ними, ДАІ можна ліквідувати як структуру, за прикладом Грузії. Одразу треба пояснити що я не хочу ліквідації ДАІ для уникнення відповідальності за порушення ПДР, і я усвідомлюю що на дорозі почнеться хаос. Я намагаюсь донести думку що неефективно мати ДАІ, ППС, ДСО, СПЕЦПІДРОЗДІЛИ МВС як окремі структури з розділеними внутрішніми наказами (А НЕ ЗАКОНАМИ) повноваження. Чому? Тому що кожна структура має певний управлінський апарат, який є надлишковий, деколи важко зясувати яка структура за що відповідає, і вони самі між собою перекидують справи для вирішення щоб нічого не робити, дуже багато керівників, які вважають себе князьками, і фактично кришують сфери їхнього впливу. Зрештою для чого створена правоохоронна система - для служінню громадянам, підтримання їхньої безпеки. А таке враження, що вони створенні для служінню своїм керівникам.

Зрозумілий приклад: для чого патрульний ППС ходить по вулиці і дивиться за правопорядком на вулиці, а інспектор ДАІ слідкує за автотранспортом, якщо всюди є полісмени (напарники), які на авто патрулюють свій сектор міста, і припиняють злочини як на вулиці, так і на дорозі. Я буду робити все для того щоб в Україні також був такий принцип моніторингу правопорядку.

Звичайно що це виглядає як демагогія і водичка, але це тому, що я веду тиху боротьбу, за допомогою інформаційних запитів, пропозицій і звернень в ДДАІ і ЦБДР. Це потребує часу, бо відповідь приходить не швидко, а деколи потрібно коректувати питання і робити повторні запити. Сподівають після підписання закону про доступ до публічної інформації буде легше. Але судячи з характеру відповідей, складається враження що у верхах є розуміння що щось потрібно робити, але їм страшно, треба їм допомогти.

Наразі так.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 фев 2011, 22:26 
Постоялец

я з вами , але тільки подумки! Мені піляти соточку до Лемберга :roll:
Може розкажете потім , що вирішили?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 фев 2011, 00:02 
Постоялец

A_ntosha писал(а):
я з вами , але тільки подумки! Мені піляти соточку до Лемберга :roll:
Може розкажете потім , що вирішили?

При чім тут Лемберг і хто що має вирішувати. Я щось пропустив?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 фев 2011, 09:55 
Постоялец

Zlosniy писал(а):
При чім тут Лемберг і хто що має вирішувати. Я щось пропустив?

Людина з Трускавця і до Львова (Лемберг - це так німці Львів називали...) 100 км далеко на збори їхати.
Хто ще що пропустив?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 фев 2011, 10:00 
Постоялец

Waldemar писал(а):
Лемберг - це так німці Львів називали...

Не знав, я думав він про бізнес-центр біля АС-2 говорить. :D

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 фев 2011, 12:41 
Постоялец

Лемберг , у нас так називають Львів. А вирішують, може ви вирішите глобальні проблеми людства :D
Просто хотіла , що би знали , що я приєднююсь але не зараз.
При нагоді Enigma розкаже.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 фев 2011, 14:20 
Постоялец

Коли і де зустріч? До кінця тижня ще пробуду у Львові.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 133 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа