Текущее время: 02 дек 2024, 01:25

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 117 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 20 июн 2012, 11:15 
Постоялец

Маленька але перемога :D
Ми просто їх вже достали з тими драгерами :lol: :lol: :lol:

Я думаю шо наш візит тоже допоміг :lol: :lol: :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 июн 2012, 22:16 
Постоялец

Yuzer писал(а):
відповідь:
Изображение

Отже, один алкотестер таки виділили, можна вважати це маленькою перемогою

Чую що мені прийде ідентична відповідь.
1.Треба подати запит коли саме надійшов прилад і чи у ЗМІ пресс-служба ВДАІ/УДАІ запустила відповідну новину.
Богдан Мицак ж обіцяв із журналістами сюжет зняти...
2. Регулярно подавати запити в УДАІ, про що вони там окончательно надумали із збільшенням драгерів на м.Львів. Один не годиться як-не-як.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 июн 2012, 09:42 
Постоялец

Передивившись відео з Мицаком всім одразу стає зрозуміло , що львівським дайцям Драгер точно не потрібний. Для чого він їм , якщо кооператив "ДАІ+Наркодиспансер" ідеально працює , тобто "розводить" водіїв.
Зараз у Львові ніби один Драгер , в області аж 29 приладів (судячи з відповіді). Якщо взяти співвідношення кількості водіїв у Львові і області , то мало б бути 15 приладів у Львові і 15 приладів в області ,хоча б.
Потрібно зобов'язати якимось чином наше ДАІ ,щоб цей один Драгер у Львові завжди був в патрульній машині , яка має знаходитись перед входом в наркодиспансер на Науковій.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 июн 2012, 13:26 
Постоялец

Доречі я неодноразово пропонував провести нічний рейд біля диспансеру, по 130 працють переважно одні і ті самі патрулі які дуже добре знайомі з лікарями :mrgreen: Треба помогти людям яких туда доставляють кожної ночі і заодно тих уродів покарати :twisted:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 июн 2012, 17:38 
Постоялец

slavikp писал(а):
Доречі я неодноразово пропонував провести нічний рейд біля диспансеру, по 130 працють переважно одні і ті самі патрулі які дуже добре знайомі з лікарями :mrgreen: Треба помогти людям яких туда доставляють кожної ночі і заодно тих уродів покарати :twisted:

Можна щось таке спробувати. Тільки що ти гайцям зробиш біля входу в диспансер , коли вони будуть невинного водія затягувати ? Потрібно з собою алкотестер принаймі мати , щоб контрольну "продувку" водія зробити. Або з ними заходити всередину і контролювати законність і правильність проведення медогляду. Бажано , щоб з нами був знаючий в цьому зміст якийсь лікар...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 июн 2012, 17:47 
Постоялец

Waldemar писал(а):
slavikp писал(а):

Можна щось таке спробувати. Тільки що ти гайцям зробиш біля входу в диспансер , коли вони будуть невинного водія затягувати ? Потрібно з собою алкотестер принаймі мати , щоб контрольну "продувку" водія зробити. Або з ними заходити всередину і контролювати законність і правильність проведення медогляду. Бажано , щоб з нами був знаючий в цьому зміст якийсь лікар...

1) Запропонувати водіям юридичну допомогу. В разі згоди водія йти з ним всередину і фіксувати.
2) Дізнатись чи інспектора на місці пропонували пройти огляд.
3) Саме цікаве зафіксувати як інспектора приїзджають за кермом чужого автомобіля це викраднння Т/З
4) В разі якшо всетаки буде складений протокол на когось, не дати загнати авто на штраф майданчик.
Зробити ще багато чого можна а потім з тим матерялом колективно до Мицака.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 июн 2012, 17:58 
Постоялец

slavikp писал(а):
1) Запропонувати водіям юридичну допомогу. В разі згоди водія йти з ним всередину і фіксувати.
3) Саме цікаве зафіксувати як інспектора приїзджають за кермом чужого автомобіля це викраднння Т/З
4) В разі якшо всетаки буде складений протокол на когось, не дати загнати авто на штраф майданчик.

Все це так.
Бажано запросити на таку акцію журналіста з ТВ ,наприклад ЗІК.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 июн 2012, 18:47 
Постоялец

Waldemar писал(а):
slavikp писал(а):

Все це так.
Бажано запросити на таку акцію журналіста з ТВ ,наприклад ЗІК.

Можливо але я ЗІКУ не довіряю, вони недавно заказуху про ДАІ знімали. І невідомо чи матерял в ефір потім впустять...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 июн 2012, 23:51 
Постоялец

slavikp писал(а):

я ЗА. можна сьогодні...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 июн 2012, 19:19 
Постоялец

ramires писал(а):
slavikp писал(а):

я ЗА. можна сьогодні...

Завтра після завтра готовий їхати потрібно мінімум 3 людини....

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 июн 2012, 19:43 
Постоялец

Я сьогодні, завтра маю їхати в рейс, Харків і т.д.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 июн 2012, 21:59 
Постоялец

Zorgian писал(а):
Сьогодні мені задзвонили із УДАІ Львівської області щодо мого звернення Резнікову В.В. про відсутність алкотестерів драггер у ВДАІ м.Львова.
Резніков дав доручення вияснити скільки ж потрібно драгерів для ВДАІ м.Львова.
Озвучили ідею, що оскільки на стаціонарних постах в області де-не-де є по два прилади, то можливо УДАІ передасть по одному приладу у Львів. Чекаю письмової відповіді...

Про кількість у розрахунку - ні слова.
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 янв 2013, 20:08 
Постоялец

Вирішив дізнатись, чи дійсно наші любі працівники наркодиспансеру мають право відмовити в проведенні огляду без направлення ДАІ

Подав в Київ в МОЗ запит такого змісту:
Сообщение, не относящиеся к теме
Цитата:
прошу надати повний перелік медичних закладів м.Львова, в яких будь-який громадянин України може за власною ініціативою (без направлення працівників МВС), пройти огляд з метою виявлення в своєму організмі наркотичних речовин.
23.10.2012р.

З Києва прийшла 10.11.2012 прийшла відповідь, що мій запит для надання інформації переслано в Головне Управління Охорони Здоровя Львівської ОДА. Більше місяця чекав на відповідь, тоді написав скаргу в Київ і у Львів:
Сообщение, не относящиеся к теме
Цитата:
СКАРГА

23 жовтня до МОЗ України (через онлайн-форму розділу «доступ до публічної інформації» офіційного сайту МОЗ України) був направлений інформаційний запит такого змісту: «Прошу надати повний перелік медичних закладів м.Львова, в яких будь-який громадянин України може за власною ініціативою (без направлення працівників МВС), пройти огляд з метою виявлення в своєму організмі наркотичних речовин»
10 листопада я отримав відповідь від департаменту реформ та розвитку медичної допомоги
МОЗ України (додаток №1), датовану 1 листопада 2012р, в якій мене було повідомлено, що мій запит передано в УОЗ Львівської ОДА для розгляду по суті.
Відповідно ст.20 ЗУ «Про доступ до публічної інформації», розпорядник інформації має надати відповідь на запит на інформацію не пізніше п’яти робочих днів з дня отримання запиту. У разі, якщо запит стосується надання великого обсягу інформації або потребує пошуку інформації серед значної кількості даних, розпорядник інформації може продовжити строк розгляду запиту до 20 робочих днів з обґрунтуванням такого продовження. Про продовження строку розпорядник інформації повідомляє запитувача в письмовій формі не пізніше п'яти робочих днів з дня отримання запиту.
Станом на 14 грудня 2012 від УОЗ Львівської ОДА я не отримав ні відповіді на свій інформаційний запит, ні повідомлення про продовження строку розгляду мого запиту.
Статтею 212-3 КУпАП передбачена відповідальність за несвоєчасне або неповне надання інформації випадках, коли така інформація підлягає наданню на інформаційний запит громадянина відповідно до законів України "Про досту до публічної інформації", "Про звернення громадян", "Про доступ до судових рішень" та «Про засади запобігання і протидії корупції».

На підставі викладеного, керуючись п. 23.1 ЗУ «Про доступ до публічної інформації»,

ПРОШУ:
1. Провести повну, всебічну, ґрунтовну перевірку викладених вище фактів.
2. Притягнути до відповідальності працівників МОЗ, причетних до ненадання відповіді на мій інформаційний запит.
3. Надати мені відповідь на поставлене в інформаційному запиті запитання.
4. Про результати перевірки сповістити мене письмово на адресу, вказану вище. Копію відповіді надіслати на електронну адресу ________

Додаток:
1. Копія відповіді від департаменту реформ та розвитку медичної допомоги МОЗ України

14.12.2012р.

9 січня 2013р отримав відповідь:
Изображение

Про те, чи можна там на Лепкого 8 здати аналізи, не вказано... Хто що думає про цю відповідь?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 янв 2013, 20:23 
Постоялец

Yuzer писал(а):
Хто що думає про цю відповідь?

Можна цю відповідь додати до запиту п. Кабанчик.
Також цікавить її позиція щодо перебування у коридорі диспансеру на Науковій журналістів під час проведення оглядів.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 янв 2013, 22:13 
Борец

Yuzer писал(а):
Про те, чи можна там на Лепкого 8 здати аналізи, не вказано... Хто що думає про цю відповідь?

треба це реалізувати Законно,прийти на Лепкого 8,і здати аналізи,заодно і перевірити якість надання безкоштовних послуг,заодно буде новий матеріал для роздумів.
Якщо виявиться що там все нормально,провести масову розяснювальну роботу серед водіїв м.Львова щодо можливості альтернативної експетризи .

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 117 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа