Текущее время: 29 ноя 2024, 19:38

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 94 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Раціі СВ
СообщениеДобавлено: 04 июн 2011, 17:00 
Прохожий

так і не найшов на сайті ціни на рацію. напишіть конкретно, скільки коштує рація (від і до), і + антена на магніті. маю наувазі на ринку на Зеленій. собі задумуюся ставити... мені шоб не дуже дорога, і шоб добре ловила сигнал.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 июн 2011, 17:17 
Прохожий

Найшов по оголошенню таку рацію: СИ-БИ радиостанция COBRA 19 ultra III, за 150грн. ціна шара. Чи нормальні ці рації і чи будуть нормально працювати в нас? може то для америки рації, порадьте,розкажіть, бо не розуміюся в тому.дякую

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 июн 2011, 07:12 
Прохожий

підкажіть хто знає.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 июн 2011, 14:00 
Прохожий

підніму тему про рації, можливо ше хтось придбав собі.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 июн 2011, 22:36 
Постоялец

Моя особиста думка щодо використання рацій з метою інформування про пости ДАІ

1 - Я категорично проти того, щоб водії будь-якими способами інформували своїх колег про пости ДАІ, так як це не правильно. Ми тут зібралися, щоб навести порядок на дорогах. Ви всі знаєте, що кожен водій порушує і щоб щось змінити, потрібно змінити себе. Навіщо інформувати водія який рухається по місту 130км./год. про патруль ДАІ, який його зупинить і хоч не складе протокол, але здере з нього не одну сотню. Цим інспекторам і водію Бог суддя.
Думаю я як активіст ДК тут для наведення ладу на дорогах, а не для створення групи людей, які разом будуть уникати законних покарань
2 - Я вже як півроку не мигаю фарами зустрічним авто, коли побачив патруль ДАІ. Якщо ти дотримуєшся ПДР, то чого тобі боятися. Якщо ні, то на цьому форумі тобі не місце.

P.S. Вважаю цю тему для себе закритою, так як вона сприяє порушенню ПДР та дозволяє водіям уникнути законного покарання. Раніше підтримував цю тему, так як планувалися рейди ДК і потрібно було підтримувати зв'язок. Зараз форумчани обмінюються досвідом як УНИКНУТИ законного покарання. [b]СОРОМНО!!![/b]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 июн 2011, 23:10 
Прохожий

ти так пишеш, шо не мигаєш фарами вже пів року і т.д. зайшов до тебе на ту сторінку на ютуб. і чи не ти там тестуєш радари детектори, яких не бачить тру кам!? навіщо це робиш? навіщо радар тобі взагалі?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 июн 2011, 23:21 
Постоялец

Святослав писал(а):
ти так пишеш, шо не мигаєш фарами вже пів року і т.д. зайшов до тебе на ту сторінку на ютуб. і чи не ти там тестуєш радари детектори, яких не бачить тру кам!? навіщо це робиш? навіщо радар тобі взагалі?

З цим повністю згідний.
Тестував я радар ТруКам в лютому місяці, так як це обладнання яке має поступити в ДАІ і згідно нього вони будуть зупиняти водіїв. Робив для того, щоб знати:
- яка частота роботи радара
- дальність сигналу
- зображення яке він надає
Це все потрібно для того, щоб інспектори не могли підтасувати докази.
Щодо радардитектора, який в мене є то я його придбав ще років три тому (коли не був в ДК) і зараз рідко ним користуюся, але користуюся. Чому? запитаєш, тому, що на наших дорогах є багато відрізків на яких встановлені обмеження швидкості (типу 40) а реально ніяких робіт не ведеться вже півроку (на об'їзній дорозі ці знаки стоять - 6 шт.)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 июн 2011, 12:35 
Постоялец

Рації корисна штука як в старих американських фільмах про дальнобійників:)
Маю рації Мідланд купив для поїздок в гори в США на Бестбай, але останні роки лежать без діла.
Використати їх в місті або на трасі думаю буде доречно і не розумію чого це важається сприянням порушенню ПДР. Навпаки якщо водій їдучи 130 отримає інфу про пост і скине до 80 це набагато ефективніше знизить ризик від перевищення швидкості чим він не буде проінформований і пролетить 130 повз позорних шакалів з ДАЇ які його і так не зупинять, їм краще лоха тормознути який їде боячись порушити.
Щось логіка Маркіяна мені не дуже зрозуміла краще нехай їде 130 чим скине до 80. Якраз і ціль роботи ДАЇ і колег водіїв має бути в попередженні і профілактиці порушень щоб не було спокуси їхати 130.

Треба винести в заголовок детальну інфу який канал використовувати, який формат повідомлень, який діапазон і тип рацій. Хто може і знає будь-ласка доповніть.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 июн 2011, 19:30 
Прохожий

Мабуть Markiyany, рахує що рація дозволяє уникнути відповідальність.
Я користуюсь радіо СБ вже два роки, і враження від використання цього девайса у мене дуже позитивні.
Для зручності, місяц назад купив собі радіостанцію Презедент, вже тестував один позитив.
А моргати фара чи попереджувати по радіо СБ, це питання особисто кожного водія.
Я і по радіо попереджу, і фарами моргну, рахую що це правильно.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 июн 2011, 02:25 
Постоялец

Markiyany писал(а):
Якщо ти дотримуєшся ПДР, то чого тобі боятися.

кроме трех очевидных вещей, - встречного алкаша за рулем. Который работает в ... (ну на выбор).
А предупреждать про логово волков надо.
Ради самосохранения.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 июл 2011, 11:13 
Постоялец

може рації СВ і класні. не заперечую, але їх на лижі на Буковель з собою не візьмеш :)

сам маю 4 моторолки (сумісних між собою) які на лижах використовую, і коли ідемо "пачкою" на Буковель або ще кудись - НУ ДУЖЕ ВИГІДНА РІЧ, не так навіть як про пости ДАЇ поговорити а як поспілкуватись між машинами (ну треба попісяти, покурити заправитись тощо :) )
по мобілі поки виклик піде то вже з кілометр проїхав - а по рація все просто і швидко - натиснув кнопочку і тебе вже чують

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 авг 2011, 08:15 
Прохожий

Всім привіт. Давно не заходив, відпустка, відрядження і тд.і тп. тому перепрошую...
Народ обурюється, що я злісний порушник, розмовляю по СБ, тому уникаю працівників "ДАЙ", швидко їзджу по хорошим дорогам (їх у нас мало, але є), моргаю зустрічним і попереджую про пости (ні напевно краще засідки).
чим напевно (на думку дописувачів) порушую ПДР., а більше ніхто та ніколи в житті не порушував. Працівники "ДАЙ" білі та пухнасті.
Але це лірика, ось свіжі факти,: Львів-Київ-Донецьк, до столиці про все попереджений тому без "мандатів", у Києві ремонти як у Львові, тому корки кругом, пару виходів в єфір, 30-40хв і я замежеми столиці.
Дальше на Кременчуг, Дніпропетровськ (тут заблукав, GPS в одну сторону, а вказівники в протилежну, хлопці з "фур" підказали !!!!! куди і як краще) , дальше гарна дор. та засідки (2 ряда в одну ст. та знак ремонт обмеження 40, а ремонту немає) і стояяяять, чекаааають.і таког пару штук. Було пару машин що не моргали, про наближення до засідки, ну і нехай...
Зявилося вже трошки транспорту з СБішками, бачив і джипи, і прості легкові, та комерційний транспорт. Цікаво було з ними порозмовляти.
Робіть висновки, колеги водії.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 авг 2011, 01:10 
Постоялец

nazik писал(а):
Робіть висновки, колеги водії.

Ды кто спорит, но лично пока не тяну - хочется хорошую станцию, а денег особенно нет. Ведь нормальная станция под 2к.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 авг 2011, 10:01 
Прохожий

softm, можна найти вживану, з антеною, в районі 500гр. Спочатку попробувати, як працює, які функції потрібні. Відбити на штрафах грошики, а потім купити щось пристойне. Яб зараз (повторяюсь) купив переносну, живлення від прикурювача, радіус дії 2км, та на магніті антену, радіус тоді буде 10-15 км. Бувають випадки що потрібно їхати на інш машині, а СБ з тобою. Ще цікаво, коли їде колона друзів :geek: , :ugeek: :shock: :P в подорож,всі з СБ, можна розмовляти між собою, особливо актуально за кордоном.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 авг 2011, 10:39 
Борец

nazik

какую рацию и где купил?

пока ситуация не прояснится - объявляю забастовку!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 94 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа