Не можу знайти куди викладав своє відео з Баглаєм по вул.Науковій, но це неголовне. Закину сюди.
І відповідь по ньому.
Сообщение, не относящиеся к теме
Начальнику Управління ДАІ ГУ МВС України
у Львівській області
вул.Перфецького, 19, м. Львів, 79053,
тел. (032) 234 09 44, (032) 264 69 41
Скарга
Працівники Даі м.Львова системно та цинічно порушують правила дорожнього руху,а також вказівки керівництва щодо забезпечення безпечного дорожнього руху та ввічливого спілкування з громадянами, в гонитві за покращенням статистичних показників службової діяльності за які з них питає командир взводу Квітка Ю.М. з метою просування по службі.
Так 8 лютого 2013 року по вул.Наукова був припаркований службовий автомобіль ВАЗ № 0097, із порушенням правил дорожнього руху.Така ситуація наражала інших водіїв на небезпеку,крім того інспектор Даі Баглай П.П. зненацька вибігав на проїзджу частину з метою подачі за допомогою жезла вимоги для водія автомобілю мercedes про зупинку.
Такі непрофесійні дії даного інспектора створили для мене аварійну ситуацію,змусили вживати заходи щодо гальмування,подати звуковий сигнал щоб уникнути наїзду на даного працівника Даі, який наражав своє життя та здоровя на небезпеку.
З метою зробити зауваження даному працівнику Даі, зауваження щодо неприпустимої такої зухвалої поведінки на дорозі,отримав лише якісь незрозумілі звинувачення що я сигналю та інше.Даний інспектор був чимось знервований ,чи стурбований та вирішив весь негатив від важкої роботи виплеснути на мене лише за зроблене йому зауваження.
Вищезгадана конфліктна ситуація стала можливою через низький стан службової дисципліни у взводі Даі який очолює Квітка Б.М.,через невміння небажання налаштовувати своїх підлеглих на партнерські взаємовідносини з населенням.
На сьогоднішній день існує справедлива думка.що Даі м.Львова не в повному обсязі виконує покладені Президентом України обов’язки по забезпеченню безпеки дорожнього руху на них ,часто працівники Даі перевищують надані їм повноваження та вдаються до застсування фізичного ,психологічного впливу до громадян,порушують їхні Конституційні права та свободи,фігурують як обвинуваченні у кримінальних справах за службові злочини.
Вимоги присяги працівника міліції,Дисциплінарного статуту МВС,Кодексу честі працівників міліції та інших документів повністю ігноруються підлеглими Квітки Б.М.
Враховуючи викладене керуючись Законом про звернення громадян прошу
1.Притягнути до дисциплінарної відповідальності за порушення вимог ст 1,2 Дисциплінарного статуту МВС України,вимог Закону України про міліцію інспектора Даі що допустив зневажливе ставлення до громадянина,неввічливе викладення зауважень.
2. Усунути від займаної посади - за порушення вимог ст 1,2,7 Дисциплінарного статуту МВС України,вимог Закону України в частині неналежного контролю за службовою діяльністю підлеглих –командира взводу даних працівників.
Додатки
1.Відеозапис