Текущее время: 01 дек 2024, 23:04

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 63 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 19 янв 2013, 16:50 
Борец

Зроби нормальні скани протокола і постанови!!!!
Я можу помилятисб, але здається у протоколі написано, що до нього додається постанова! Тобто гей виніс постанову до закінчення оформлення протоколу. Це протизаконно.
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z0291-07
"До протоколу додаються: __________________________________________
(акт перевірки, пояснення порушника,

Ті придурки додали постанову!!!! :lol:

Читай також:
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z0374-09
"2.16. Розглянувши справу про адміністративне правопорушення,
посадова особа виносить постанову в справі про адміністративне
правопорушення (додаток 2)."

У твому випадку спочатку винесли постанову! Права порушено!

http://www.youtube.com/user/mmmannn111

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 янв 2013, 16:55 
Борец

wronguy писал(а):
Зроби нормальні скани протокола і постанови!!!!
Я можу помилятисб, але здається у протоколі написано, що до нього додається постанова! Тобто гей виніс постанову до закінчення оформлення протоколу. Це протизаконно.
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z0291-07
"До протоколу додаються: __________________________________________
(акт перевірки, пояснення порушника,

Ті придурки додали постанову!!!! :lol:

Читай також:
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z0374-09
"2.16. Розглянувши справу про адміністративне правопорушення,
посадова особа виносить постанову в справі про адміністративне
правопорушення (додаток 2)."

У твому випадку спочатку винесли постанову! Права порушено!

Якщо я правий з постановою внесеною у протокол, то ти можеш казати, що підписати не дали, бо ти вказав гею на порушення твоїх прав і закону при оформленні протоколу, а він за те не дав тобі підписати протокол :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 янв 2013, 17:21 
Борец

З погодою ніхрена не вийде
http://www.simicon.ru/rus/download/radis/ip-rr-4_4.pdf
"от-30 °С до+ 50 °С
до90% без конденсации
влаги
от60 до106.7 кПа."

А от про це треба подавати клопотання: "...межповерочный интервал 2 года;"
Треба написати інф запит в ДАІ і спитати колу було проведено повірку + надати тобв копіі підтверджуючих документів.
http://www.simicon.ru/rus/product/gun/radis.html

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 янв 2013, 17:46 
Борец

wronguy писал(а):
wronguy писал(а):
taras1 писал(а):
Свідки були зупинені на тому камазі мусорці що на одному з фото.

Це можна використати. Вони ніякі не свідки, так як нічого не бачили, а були зупинені після того як гей склав протокол

Вони можуть йти не як свідки самого факту порушення,а відмови підписати протокол
Немає такого. Це тупі геї придумали. Наскільки я пам'ятаю, при відмові підписання має акт складатись.

Помиляюсь, але...
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z0374-09/page
п.4.2
"У разі відмови порушника від
підписання протоколу про адміністративне правопорушення в
протоколі робиться запис про це, який засвідчується підписом
свідків."
Свідки-би мали нижче підписатись інакше це не є засвідченням факту відмови. Не можуть бути свідки відмови від підпису бути вписані до факту самої відмови, тобто вище у протоколі.
Можна це використати у суді сказавши, що геї вписали лівих свідків і ти просив такого не робити, от вони тобі і не дали підписати.

Короче стратегія є - працюй

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 янв 2013, 17:55 
Прохожий

Протокол
http://www.fayloobmennik.net/2534670
Постанова
http://www.fayloobmennik.net/2534711

пароль 123456

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 янв 2013, 18:10 
Борец

taras1 писал(а):
Протокол
http://www.fayloobmennik.net/2534670
Постанова
http://www.fayloobmennik.net/2534711

пароль 123456

Супер! Логіку стратегії зрозумів?
В котрий раз впевнююсь, що всі геї дибіли! :lol: Вписати постанову у протокол означає, що її було винесено до закінчення складання протоколу.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 янв 2013, 22:03 
Борец

Я би радив ще вписати в позов те, що інспектор не зачитав тобі права, що він зобов'язаний зробити, тим самим обмеживши твої права на захист. Це дуже грубе порушення процедури.
Коли я судився по Беркуту, на засіданні суддя читала мою позовну заяву (я так зрозумів, що то вона її перший раз бачила) і коли прочитала, що не були зачитані права, то ще раз мене перепитала, чи дійсно так було, і я підтвердив. Помітив, що їй це не сподобалалось.
Подивись інші позовні заяви.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 янв 2013, 04:16 
Прохожий

До :
Личаківського райого суду
міста Львова
79017, м. Львів, вул. Б.Лепкого, 16
Т.(0322) 74-02-80
Позивач: Сахневич Тарас Вікторович
Пустомитівський район с.Підгірне вул. Б.Хмельницького 14\15
Телефон : 0973053579
Адреса електронної пошти :[email protected]
Відповідач:
Iнспектор ДПС ВДАІ Стрийського
МВ УДАІ ГУМВС України у Львівській обл.
Хватов Олександ Павлович

ПОЗОВНА ЗАЯВА
про скасування постанови Серія ВС1 №071042 в справі про адміністративне правопорушення від 15 січня 2013 року
Цей позов підлягає розгляду в судах на підставі ст.288 ч.3 КУпАП України, яка прямо передбачає право особи оскаржити до районного (прирівняного до нього) суду постанову органів державної влади та посадових осіб, до яких належать і органи ДАІ та їх посадові особи.
15 січня 2013 року близько 13 год. 40 хв. я рухався автомобілем Мерседес Бенц Спрінтер 313 державний номерний знак ВС 5895 ВН у напрямку м.Стрий по автомобільній дорозі Стрий -Івано-франківськ.
Приблизно в цей час мене зупинив інспектор ДПС Стрийського МВ ГУМВСУ у л\обл ст. лейтенант міліції Хватов Олександр Павлович. Як виявилось причиною зупинки, за думкою інспектора Хватова Олександра Павловича та згідно з його слів за показниками приладу Радіс №2093, стало порушення мною вимог пункту 12.4 Правил дорожнього руху України, за що передбачена відповідальність згідно ч.1 ст. 122 КУпАП , та на мене накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу. Але мені не було пред'явлено жодного доказу порушення, крім безпідставних звинувачень.
З таким твердженням інспектора я не погоджуюсь, так як я рухався зі швидкістю приблизно 60 кілометрів на годину ,що підтверджувалося не тільки спідометром автомобіля, а ще і даними GPS – пристрою. При цьому мій автомобіль рухався в потоці машин. Приблизно за 50 метрів до місця зупинки інспектором ДАІ мій автомобіль обігнав інший легковик, що рухався значно швидше. Цілком ймовірно, що інспектор зафіксував швидкість руху саме цього автомобіля. Перевищення швидкості інспектор ДПС зафіксував за допомогою приладу Радіс № 2093, як це видно з протоколу. На моє прохання показати мені фото мого автомобіля та зафіксовану швидкість руху інспектор ДАІ відмовив без пояснення причин.
Ці обставини свідчать про відсутність в моїх діях адміністративного правопорушення.
Відповідно до ст. 247 КУпАП провадження в справі про адміністративне правопорушення не може бути розпочато, а розпочате підлягає закриттю у разі відсутності події і складу адміністративного правопорушення.
Після складання протоколу про адміністративне правопорушення інспектор Стрийської роти ДПС при МВ ГУМВСУ у Львівській обл. Хватов Олександр Павлович надав мені його для ознайомлення та запису своїх пояснень. Я одразу повідомив йому, що бажаю щоб при розгляді справи був присутній мій адвокат. Та не зважаючи на це інспектор одразу ж вручив мені копію постанови в справі про адміністративне правопорушення. Це було зроблено ним з тієї причини, що постанова була винесена ним ще до того, як він надав мені для ознайомлення протокол про адміністративне правопорушення. Тобто інспектор ДАІ, в порушення вимог ст.ст. 279, 280, 283 КУпАП виніс постанову в справі про адміністративне правопорушення без розгляду справи. Ненадання мені інспектором можливості скористатись юридичною допомогою адвоката є по рушенням вимог ст. 268 КУпАП.Також хочу додати , що він не ознайомив мене з моїм правами та обов’язкам відповідно до ст. 63 Конституції України та ст. ст. 130, 268 КУпАП про що свідчить відсутність мого підпису у відповідному рядку Протоколу.
Статтею 19 Конституції України передбачено, що органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
Вважаю, що вищезазначена Постанова підлягає скасуванню з наступних підстав:
1. Прилад, яким проводився нагляд за дорожнім рухом з метою фіксації порушень ПДР, не є автоматичним засобом фото- чи відеофіксації, оскільки він знаходиться у співробітника ДАІ, керується ним безпосередньо. . Фактично мені співробітником ДАІ, що склав протокол, було продемонстровано тільки час на приладі, який ніби-то пройшов з моменту вимірювання швидкості. Отже встановити та довести, що вимірювалася швидкість саме мого автомобіля, неможливо, адже за таких умов різниця навіть у кілька секунд може означати, що насправді виміряно швидкість автомобіля, який рухався поряд зі мною чи навіть в кількох десятках метрах від мого автомобіля. При цьому у момент, близький до вимірювання швидкості та зупинки, поряд із більшою швидкістю рухався інший автомобіль.
Як вбачається із змісту протоколу про адміністративне правопорушення, до нього додається тільки постанова по справі про адміністративне правопорушення. Отже маємо прийти до висновку, що вимірювач «Радіс» не мав функцій фото- і кінозйомки, відеозапису, тому з огляду на положення ст. 251 Кодексу України про адміністративні правопорушення, вказаний у протоколі, вимірювач «Радіс» не може бути визнаний доказом по справі. Між тим, ст.14-1 КпАП України передбачає, що для її застосування необхідно, щоб фіксація велася саме засобами фото-, кіно- або відео- зйомки, які працюють у автоматичному режимі. За таких умов, така фіксація не відповідає вимогам закону.
2. Таким чином при складанні протоколу про адміністративне правопорушення та винесенні постанови по справі про адміністративне правопорушення відповідачем порушені вимоги ст. 251 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а також порушено положення ст. 280 Кодексу України про адміністративні правопорушення, адже відповідачем достеменно не встановлено, чи був винен у правопорушенні саме я, враховуючи, що окрім показань вимірювача швидкості руху «Радіс» будь-яких інших доказів не наведено.
3. У постанові відсутні вказівки на те, хто саме проводив фото фіксацію. Між тим, це повинно бути зафіксовано, тим більше, що у відповідності до п.13.2 Інструкції з діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС України (затверджено наказом МВС 27.03.2009 № 111), до використання спеціальних засобів нагляду за дорожнім рухом допускаються лише співробітники, які вивчили інструкції та склали заліки з використання цих приладів. Тому при оцінці як законності, так і достовірності фіксації порушень ПДР необхідно мати відомості про цих співробітників.
4. Стаття 268 КУпАП вказує, що особа, яка притягається до адміністративної відповідальності має право: знайомитися з матеріалами справи, давати пояснення, подавати докази, заявляти клопотання; при розгляді справи користуватися юридичною допомогою адвоката, іншого фахівця у галузі права, який за законом має право на надання правової допомоги особисто чи за дорученням юридичної особи, виступати рідною мовою і користуватися послугами перекладача, якщо не володіє мовою, якою ведеться провадження; оскаржити постанову по справі, - що було порушено при винесенні вказаної постанови.
5. Постанова винесена без дотримання ст. 33 КУпАП, що також порушує мої права.
6. Інспектор ДАІ постановив стягнути з мене через 15 діб, у разі несплати штрафу – суму подвійного штрафу, чим перевищив свої права, оскільки примусовим стягненням міліція працівник ДАІ займатися не повинен, а вказівки виконавчий службі надавати поза межами компетенції інспектора ДАІ.
За таких умов, така фіксація не відповідає вимогам закону.
Частина 2 Статті 71 Кодексу адміністративного судочинства «Обов'язок доказування» встановлює:
«В адміністративних справах про протиправність рішень, дій чи бездіяльності суб'єкта владних повноважень обов'язок щодо доказування правомірності свого рішення, дії чи бездіяльності покладається на відповідача, якщо він заперечує проти адміністративного позову.» Тобто доводити наявність порушення повинен співробітник ДАІ (відповідач), а не я (позивач).
Матеріали адміністративної справи не містять жодного переконливого та отриманого законним шляхом доказу вчинення мною правопорушення.
Відповідно до ст. 288 КУпАП України особа, яка оскаржила постанову у справі про адміністративне правопорушення, звільняється від сплати державного мита. На підставі викладеного, керуючись ст. 55 Конституції України, ст.ст..4, 6, 17 КАС України, ст.ст.287, 288, 289 КУпАП України
ПРОШУ СУД:
1. Позов задовольнити.
2. Оскаржувану постанову - СКАСУВАТИ, а справу про адміністративне правопорушення щодо мене ЗАКРИТИ, за відсутністю у моїх діях складу такого правопорушення.
3. Дії працівника ДАІ визнати незаконними.
Додатки:
1. Копія Постанови серія ВС1 №071042 по справі про адмін. порушення від 15.01.2013 року-2 екз
2. Копія протоколу про адміністративне правопорушення від 15.01.2013 серія ВС1№305880-2 екз
3. Копія позовної заяви -2 екз
4. Паспорт та ідентифікаційний код Позивача

«___» січня 2013 року_______________

Підкажіть як взнати точну адресу інспектора?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 янв 2013, 21:09 
Борец

taras1 писал(а):
Підкажіть як взнати точну адресу інспектора?

http://dailviv.gov.ua/Viddili_viddilennya_DAI_MRV_u_Lvivskiy_oblasti_3568.html

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 янв 2013, 21:53 
Борец

taras1 писал(а):
ст. 130,

:?:

в додатки-копію квитанції про сплату судового збору.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 янв 2013, 22:23 
Прохожий

пішохід дякую! ,переробив

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 янв 2013, 13:22 
Борец

Подавай позов і повідом дату і місце слухання

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 янв 2013, 23:08 
Прохожий

Підкажіть скільки платити за судовий збір?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 янв 2013, 23:13 
Постоялец

http://www.court.gov.ua/sud1312/tax/ - розберешся?

34,41грн

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 янв 2013, 00:28 
Постоялец

Колись на батькових "Жигулях" і мені у Стрию вліпили протокол за швидкість.

Міськрайонний суд м. Ужгорода
88000, м. Ужгород, вул. Загорська, 53

Позивач: ХХХХХ Юрій Петрович
88020, м. Ужгород, вул. ХХХХХХХХ

Відповідач: посадова особа ІДПС ВДАЇ з ОАТ Сколівського р-ну Львівської обл
Сержант міліції Староста Арсен Іванович

ПОЗОВНА ЗАЯВА

про скасування Постанови ВС № 166597 від 11.09.2010р.
по справі про адміністративне правопорушення
(в порядку адміністративного судочинства)

Я, ХХХХХХ Юрій Петрович, 11.09.2010р. керуючи автомобілем ВАЗ-21011, державний номер АО 7786 АТ рухався у м. Сколе Львівська обл. зі швидкістю в межах 55-60 км/год згідно приладу для вимірювання швидкості руху на моєму транспортному засобі позаду іншого автомобіля. Був зупинений працівником ДАІ Староста Арсен Іванович. Після зупинення попросив пояснити причину зупинення. Зі слів працівника ДАІ я перевищив встановлену швидкість.Був складений протокол ВС1№ 004580 та постанова ВС№166597 про адміністративне правопорушення. Зазначені протокол та постанова не відповідають обставинам справи.
При складенні Протоколу про адміністративне правопорушення Інспектором було допущено наступні порушення. Оскаржуваною постановою на мене неправомірно накладено адміністративне стягнення з наступних підстав:
1. Я рухався позаду іншого автомобіля і, таким чином, підтвердити, що швидкість заміряна приладом RADIS 2656 належить моєму транспортному засобу неможливо, про що я зазначив у поясненнях до Протоколу;
2. Відповідач не надав мені документів на підтвердження своєчасного проходження перевірки та державної метрологічної атестації вимірювального приладу RADIS 2656 , а також не був обізнаний із характеристиками можливих похибок у вимірах. Таким чином заміри було проведено із недотриманням вимог ст. 1, 2, 4, 9, 15, 17-20, 29-31 Закону України “Про метрологію та метрологічну діяльність” від 11.02.1998р., що виключає їх подальше використання в якості доказів у справі про адміністративне порушення;
3. Відповідачем у Протоколі і Постанові зазначено, що я порушив пункт 12.4 Правил дорожнього руху, затверджених Постановою КМУ від 10.10.2001р. №1306. В даному пункті ПДР зазначено, що у населених пунктах рух транспортних засобів дозволяється із швидкістю не більше 60 км/год, а ч.1 ст. 122 КУпАП встановлює відповідальність за перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху більш як на 20 кілометрів на годину. В даному випадку і мої свідчення, і записи в Протоколі та Постанові свідчать про те, що я рухався зі швидкістю не більше 80 км/год.
4. На моє прохання записати у протоколі свідчення мого пасажира Юдченко Лариси Олександрівної, інспектор Староста Арсен Іванович у грубій формі відмовив, мотивуючи це зацікавленістю мого пасажира, чим порушив статтю 272 Кодексу про Адміністративні порушення.
На підставі вищевикладеного, керуючись п.12.4 Постанови КМУ “Про Правила дорожнього руху”, ст.ст. 1, 2, 4, 9, 15, 17-20, 29-31 Закону України “Про метрологію та метрологічну діяльність”, ч.1 ст. 122, ст.ст. 287-289 Кодексу України про адміністративні правопорушення, 6, 17, 18, 19 та статтями 104–106 Кодексу адміністративного судочинства України,

ПРОШУ:
- відкрити провадження у справі за даною позовною заявою та призначити справу до розгляду.
- На час розгляду справи, в порядку забезпечення позовної заяви, зупинити дію постанови ВС№166597, на підставі ч.1, 2, 3 ст. 117 КАС України
- скасувати Постанову ВС№166597, а справу про адміністративне правопорушення щодо мене закрити, за відсутністю в моїх діях адміністративного правопорушення.

До заяви додаються:
1. Копія позовної заяви.
2. 2 Копії Постанови ВС№166597 по справі про адміністративне правопорушення
від 11.09.2010р.
3. 2 Копії Протоколу ВС№004580від 11.09.2009р.

14 вересня 2010 року ХХХХХХХ Ю.П.___________

Суд виграв у нас в Ужгороді.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 63 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа