Текущее время: 29 ноя 2024, 23:46

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 39 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Качелі з парковщиками у Львові.
СообщениеДобавлено: 06 сен 2012, 21:47 
Борец

rolex_88 писал(а):
А ви влаштавуєте свої "рейди" і відігруєтесь на них і малому начальстві. А зверху тим хто справді заварив цю кашу просто смішно. Йдіть до міської ради, "грайте" їх там а не випускайте свою злість на слабких.

:?:
rolex_88 писал(а):
P.S. А тих людей (аж ні як никого конкретного не звинувачую), які взяли чужі речі, прошу майте повагу до державного майна.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 сен 2012, 21:56 
Постоялец

rolex_88 писал(а):
Доброго всім дня! Особливе вітання тим хто знає мене як "збоченця" (доречі фото просто бомба, як з німецького пивного фестиваля).

[color=#FFFF00]Можливо я щось пропустив,але де саме писалось слово "збоченець".
[/color]

Просто мені шкода тих людей, які працюють на тих парковках, евакуаторах и штрафмайданчиках, по два три місяці затримують мізерну зарплату, робота на вулиці незалежно від погоди, слухаєш мати в свою сторну, дехто просто машиною по ногам бє і все щоб виконати накази чиновників нашої верхівки.

[color=#FFFF40] Ну тоді варто сказати і про забирання авто з штрафмайданчика без квітанції за 100грн. За зняття авто з евакуатора на сусідній вулиці ,також за гроші.
[/color]

А ви влаштавуєте свої "рейди" і відігруєтесь на них і малому начальстві. А зверху тим хто справді заварив цю кашу просто смішно. Йдіть до міської ради, "грайте" їх там а не випускайте свою злість на слабких.

[color=#FFFF40]На "слабих",я так розумію паркувальниках ми жодного разу злість незганяли. Конфлікти починались з приїздом керівництва.
[/color]

P.S. А тих людей (аж ні як никого конкретного не звинувачую), які взяли чужі речі, прошу майте повагу до державного майна.

[color=#FFFF40] Щодо чужих речей , то чужі речі до держ майна жодного відношення немають. І сьогодні в черговий раз було доведено. Чужі речі скоріш за все знову забрали цигани.
P.S. А от за ведення фото-відео зйомки прийдеться відповісти перед законом.
[/color]

Последний раз редактировалось leksfb 06 сен 2012, 22:11, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 сен 2012, 22:03 
Постоялец

пішохід писал(а):
rolex_88 писал(а):

Ходят слухи ,що знову пропали фішки. :D

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 сен 2012, 21:18 
Постоялец

leksfb писал(а):
пішохід писал(а):
rolex_88 писал(а):

Ходят слухи ,що знову пропали фішки. :D

Ага, ото нечемні ті цигани :lol: :lol: :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 сен 2012, 20:36 
Постоялец

Ти своїй дружині цю фотку подаруй може вона хоч на фото буде мати нормального мужика.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 сен 2012, 21:28 
Постоялец

Після відвідин платної парковки ,вирішив проїхатись по фішкам. :D І тут на дорозі стоїть чукча з палкою і корчить з себе майже бога. Приймає рішення кому можна тут їздити ,а кому ні. Жодного знаку що проїзд заборонено немає .

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 сен 2012, 22:08 
Борец

leksfb писал(а):
Після відвідин платної парковки ,вирішив проїхатись по фішкам. :D І тут на дорозі стоїть чукча з палкою і корчить з себе майже бога. Приймає рішення кому можна тут їздити ,а кому ні. Жодного знаку що проїзд заборонено немає .

leksfb лиши троха нам роботи і фішок подавити :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 сен 2012, 09:39 
Борец

знову жезли....попандос-
1.скарга в Даї за використання жезлів.
2.скарга в прокуратуру на бездіяльність Даї,
3.скарга в Даї на парковку автомобілів поблизу пішохідного переходу
4.окрема скарга на перешкоджання дорожньому рухові.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 сен 2012, 17:07 
Борец

rolex_88 писал(а):
Доброго всім дня! Особливе вітання тим хто знає мене як "збоченця" (доречі фото просто бомба, як з німецького пивного фестиваля).
Я не хочу вникати в юридичні аспекти, у вас свої "експерти" є, я вже пересвідчився, так є купа "зауважень" так би мовити. Я не є прибічником жодних дій владних структур описаних у цій статті. Просто мені шкода тих людей, які працюють на тих парковках, евакуаторах и штрафмайданчиках, по два три місяці затримують мізерну зарплату, робота на вулиці незалежно від погоди, слухаєш мати в свою сторну, дехто просто машиною по ногам бє і все щоб виконати накази чиновників нашої верхівки. А ви влаштавуєте свої "рейди" і відігруєтесь на них і малому начальстві. А зверху тим хто справді заварив цю кашу просто смішно. Йдіть до міської ради, "грайте" їх там а не випускайте свою злість на слабких.

Шо-то я пропустив повідомлення борця за права трудящих.
Цитата:
Просто мені шкода тих людей, які працюють на тих парковках, евакуаторах и штрафмайданчиках, по два три місяці затримують мізерну зарплату, робота на вулиці незалежно від погоди, слухаєш мати в свою сторну, дехто просто машиною по ногам бє і все щоб виконати накази чиновників нашої верхівки.

А ментів тобі не шкода які за мізерну зарплату людей б'ють?!
Бідні люди " які працюють на тих парковках, евакуаторах и штрафмайданчиках, по два три місяці затримують мізерну зарплату" сидять там через лівак і цілком усвідомлюють що приймають участь у незаконному бізнесі. А якщо не усвідомили до цього часу, то після наших рейдів задумаються принаймні.
Цитата:
Йдіть до міської ради, "грайте" їх там а не випускайте свою злість на слабких.

Все поступово робиться, а те що ти бачив на відео зовсім не злість, а реакція на зухвальство, тупість і хамство.
До-речі ми не цураємося допомоги, може покажеш як то треба ""грайте" їх там"? Бо п*здіти - не мішки носити

http://www.youtube.com/user/mmmannn111

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 39 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3

Часовой пояс: UTC + 2 часа