rolex_88 писал(а):
Доброго всім дня! Особливе вітання тим хто знає мене як "збоченця" (доречі фото просто бомба, як з німецького пивного фестиваля).
Я не хочу вникати в юридичні аспекти, у вас свої "експерти" є, я вже пересвідчився, так є купа "зауважень" так би мовити. Я не є прибічником жодних дій владних структур описаних у цій статті. Просто мені шкода тих людей, які працюють на тих парковках, евакуаторах и штрафмайданчиках, по два три місяці затримують мізерну зарплату, робота на вулиці незалежно від погоди, слухаєш мати в свою сторну, дехто просто машиною по ногам бє і все щоб виконати накази чиновників нашої верхівки. А ви влаштавуєте свої "рейди" і відігруєтесь на них і малому начальстві. А зверху тим хто справді заварив цю кашу просто смішно. Йдіть до міської ради, "грайте" їх там а не випускайте свою злість на слабких.
P.S. А тих людей (аж ні як никого конкретного не звинувачую), які взяли чужі речі, прошу майте повагу до державного майна.
Шо-то я пропустив повідомлення борця за права трудящих.
Цитата:
Просто мені шкода тих людей, які працюють на тих парковках, евакуаторах и штрафмайданчиках, по два три місяці затримують мізерну зарплату, робота на вулиці незалежно від погоди, слухаєш мати в свою сторну, дехто просто машиною по ногам бє і все щоб виконати накази чиновників нашої верхівки.
А ментів тобі не шкода які за мізерну зарплату людей б'ють?!
Бідні люди " які працюють на тих парковках, евакуаторах и штрафмайданчиках, по два три місяці затримують мізерну зарплату" сидять там через лівак і цілком усвідомлюють що приймають участь у незаконному бізнесі. А якщо не усвідомили до цього часу, то після наших рейдів задумаються принаймні.
Цитата:
Йдіть до міської ради, "грайте" їх там а не випускайте свою злість на слабких.
Все поступово робиться, а те що ти бачив на відео зовсім не злість, а реакція на зухвальство, тупість і хамство.
До-речі ми не цураємося допомоги, може покажеш як то треба ""грайте" їх там"? Бо п*здіти - не мішки носити